OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
« Re: pouliční závody
Na kolik vlastně tak přijde pár kol na okruhu? (myslím jen pronájem:-) A co vlastně znamená velký opotřebení pneu?? Někdo mi řikal, že standartní pneu vydržej pár kol, čemuž já nevěřím, protože občas mívám záchvaty při kterých projíždím zatáčky smykem a pneumatik se to zas tak drasticky nedotýká. -
« to Howard
Já Ti rozumím. Však jsem před prvním vjetím na okruh taky dlouho váhal. Po pár kolech ale strach opadl a bylo to super. Jen to strašně ničí pneu a brzdy. Za hodinu nemáš co řešit. Sada nových pneu a předních desek to jistí ;o)
Je to zvláštní, ale na okruhu se nepotkáš z ledajakými blbci. Je to takové "pure" vyblbnutí. Takový sraz bláznů jako já. To se o tuningových srazech rozhodně říct nedá... Však taky skoro nikdo z "tunerů" na okruh při volnch jízdách nejde. Mají to jen jako fetiš. -
« Re: pouliční závody
No myslim ze si matne vybavuju tvuj teen-face z nejaky fotky co tu letela... nejsi synacek bohatyho papaa ? :)
BTW: k tem amerikam. Muj soused ma jedno z aut Dodge Durango, ted mu nandal kompresor a chip a ma tam nejakych 450koniku :-) Ale ja ho stejne nechapu, za ty prachy by si JA koupil radsi Viper :-) ale podle vkusu... -
Howard 26.09.03 13:05
« Re: to Howard
to Huf: Nepresvedcil jsi me, okruh bych zkusil treba s jinym autem, ale ne s tim, co porad potrebuju (a mam rad) a jehoz ztrata by pro me nebyla zanedbatelna.
Co se stitku tyce - chtel jsem na Octavku nejjednodussi (myslim, ze mi nabizeli LX) a v Araveru v UH za to chteli skoro 8set (pokud me blaha pamet neklame). -
« to ace2
Hele mladíku, Je Ti přes 20, máš tak 70kg a jsi fundamentální vyznavač amerik, což si u 57letého člobrdy ani neumím představit. Ale pokus to byl dobrý. Dokonce mně napadá, jestli to nebyl vtip ;o) (vzhledem k tomu, že máš na netu fotku s Caddym)
Na okruhu neplatí pojistka, ale zdravotní tuším jo. Holt za zábavu se platí ;o) -
« Re: pouliční závody
oddie: Vážený pane si mě asi s někým pletete. Je mi 57, mám 120 kg a řidičák jsem si udělal teprve před 14 dny, protože jsem získal místo u pražský hromadný dopravy jako řidič autobusu a to bez řidičáku nelze. Bus je naštěstí taky v automatu tak jsem spokojenej.
BTW: Na okruhu nefunguje žádná standardní pojistka, žádné povinné ručení, žádná havarijka a jak je to se zdravotním pojištění netuším.
Gumy se Ti opravdu sjedou za par kol, protoze jejich zatez je enormni. Bezne se jezdiva s rezervni sadou pneu, protoze oktavka treba sjede novy gumy po 5-8 kolech v Brne. Pokud teda jedes na max.