OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

28.09.03  19:40

« to andree_cz

Pronajem Brnenskeho okruhu na cely den vyjde na 200 tisic. Mas v tom i sanitku, prostory a tak.

Gumy se Ti opravdu sjedou za par kol, protoze jejich zatez je enormni. Bezne se jezdiva s rezervni sadou pneu, protoze oktavka treba sjede novy gumy po 5-8 kolech v Brne. Pokud teda jedes na max.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.03  18:59

« Re: pouliční závody

Na kolik vlastně tak přijde pár kol na okruhu? (myslím jen pronájem:-) A co vlastně znamená velký opotřebení pneu?? Někdo mi řikal, že standartní pneu vydržej pár kol, čemuž já nevěřím, protože občas mívám záchvaty při kterých projíždím zatáčky smykem a pneumatik se to zas tak drasticky nedotýká.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  16:21

« Re: LX, LXi, 1.4, 1.6...

V létě jsem na Krétě viděl zajímavou konfiguraci Octávky. 1,4 16V, litý kola, metla, vnitřek v kůži...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  16:03

to tesna: No jo, jenze ja mam i jine spojlery, vyfuk a "kridylko", takze i kdybych si tam LX dal, auto zustava porad citelne...

Stejne se divim, jaktoze mi to chteli dat tak draze.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  14:50

« Re: 1.4 55kW

Jasně, vytočit to jde, ale už to (aspoň u Feldy) hrozně řve a výkon jde dolů. S ostrou vačkou to táhne v pohodě a plynule do 5500-6000.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  14:33

Mě stál asi 350 (včetně nápisu Octavia), ale za tu srandu to stojí. Nejlepší reakce mají řidiči TDi 81kw :-))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  13:38

« Re: to Howard

to smarty: Ted pres leto, kdy jezdim do prace na kole a autem jenom dlouhe streky (teda pres 90% dalnice) je to myslim 8 litru. Az budu mit zase vetsi pomer mesta, tak to samozrejme stoupne.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:19

« to smarty

Pšššššt. Nikdo to nemusí vědět ;o)

Na okruh se mi protizávaží bude hodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:14

« litacka

ja to reknu, ja to reknu .... :)) ne-e... btw az zas pojedes litat na vokruh, rad ti na par kolecek budu delat vyvazovadlo na spolujezdcove sedadle :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:13

btw jakou mas prumernou spotrebu u te tve 1.8T ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:10

« to smarty

Mně dnes zmizela jedna chromová čepička ventilku... Před 14 dny tatovi na slovensku ( :o))) ) čórli ty falešné koncovky výfuku (stejně byly o ničem).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:09

« to Howard

Já Ti rozumím. Však jsem před prvním vjetím na okruh taky dlouho váhal. Po pár kolech ale strach opadl a bylo to super. Jen to strašně ničí pneu a brzdy. Za hodinu nemáš co řešit. Sada nových pneu a předních desek to jistí ;o)

Je to zvláštní, ale na okruhu se nepotkáš z ledajakými blbci. Je to takové "pure" vyblbnutí. Takový sraz bláznů jako já. To se o tuningových srazech rozhodně říct nedá... Však taky skoro nikdo z "tunerů" na okruh při volnch jízdách nejde. Mají to jen jako fetiš.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:08

nekomu to odlep z kary :-) podle hesla anteny se nekradou, anteny se pujcujou :-) (ps: sam jsem jeste zadnou nepujcil, naopak nekdo uz si ode mne 3 pujcil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  13:07

No myslim ze si matne vybavuju tvuj teen-face z nejaky fotky co tu letela... nejsi synacek bohatyho papaa ? :)
    BTW: k tem amerikam. Muj soused ma jedno z aut Dodge Durango, ted mu nandal kompresor a chip a ma tam nejakych 450koniku :-) Ale ja ho stejne nechapu, za ty prachy by si JA koupil radsi Viper :-) ale podle vkusu...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  13:05

to Huf: Nepresvedcil jsi me, okruh bych zkusil treba s jinym autem, ale ne s tim, co porad potrebuju (a mam rad) a jehoz ztrata by pro me nebyla zanedbatelna.

Co se stitku tyce - chtel jsem na Octavku nejjednodussi (myslim, ze mi nabizeli LX) a v Araveru v UH za to chteli skoro 8set (pokud me blaha pamet neklame).

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  12:22

« to ace2

Hele mladíku, Je Ti přes 20, máš tak 70kg a jsi fundamentální vyznavač amerik, což si u 57letého člobrdy ani neumím představit. Ale pokus to byl dobrý. Dokonce mně napadá, jestli to nebyl vtip ;o) (vzhledem k tomu, že máš na netu fotku s Caddym)

Na okruhu neplatí pojistka, ale zdravotní tuším jo. Holt za zábavu se platí ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:55

oddie: Vážený pane si mě asi s někým pletete. Je mi 57, mám 120 kg a řidičák jsem si udělal teprve před 14 dny, protože jsem získal místo u pražský hromadný dopravy jako řidič autobusu a to bez řidičáku nelze. Bus je naštěstí taky v automatu tak jsem spokojenej.

BTW: Na okruhu nefunguje žádná standardní pojistka, žádné povinné ručení, žádná havarijka a jak je to se zdravotním pojištění netuším.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:50

« to Howard

Trpíš předsudky, že je okruh nebezpečný. Je tak široký, že se prakticky nemá co stát. Blbečci vylítnou ven, ale Tebe netrefí, protože Ty volíš stopu a rychlost správně. Tedy si na úplně jiném místě, než oni.

BTW, štítek na Fabii (1.4 MPI) stál 2 stovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:49

« to oddie

Změna plánu. Nepustí mně ze školy. Musím tu do konce roku vydržet. Ještě jeden semestr. Fabka prodaná už skoro je. Zálohu mám. Kupec si ji bere příští středu. Na toho půl roku si koupím nějakou lítačku ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  11:43

to tesna: Hmm, ja si chtel taky dat 1,4 nalepku na auto, ale kdyz mi rekli, ze za ni chteji skoro 800, tak jsem si to rozmyslel. To ty prachy radeji propiju nez abych podporoval takovou obchodni strategii.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…