OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

04.09.05  11:12

« Re: Promazání st?ra??

Tommy: A uz jsi se na to koukal? (Demontoval ten plast pod steracema) Priprav se na to, ze ti mozna brzo praskne ta spojovaci trubka. >:D ( Motorek je predimenzovanej) Mne se to posralo zrovna pri desti.(Kdy jindy taky clovek pousti sterace :-) ) Byla lahudka udelat alespon jeden sterac funkcni / 1,5hodiny/
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.05  08:16

« Promazání st?ra??

Zdar všichni:
    nevíte jak se maže mechanismus st?ra?? (OI r.v. 97) , když za?íná jít ztuha (pomalu)? Je na to n?jaký fígl, ale nevím jaký.
    Díky T.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.08.05  22:14

« Re: Re: OII s automatem

myslim ze k takemu autu je 1.6 malo a ten automat to este znasobi. k najslabsiemu dizlu sa automat neda dat?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.05  17:09

« Re: OII s automatem

Nevím jestli je 1.6 k automatu dobrá kombinace, asi bych to ve svým aut? necht?l, ale p?edevším chci ?íct, že jakýkoli automat ?lov?ka ?asem donutí k defenzivní jízd?, takže spot?eba je nakonec stejná nebo menší.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.05  14:38

« OII s automatem

Zajimalo by me, jestli mate nekdo zkusenosti s OII 1,6 MPI, nebo 1,6 FSI ve spojeni s 6 st. tiptronicem. Neni to moc bezna kombinace, presto se mi zda, ze by k jezdeni prevazne po Praze docela postacovala. Apropo, je narust spotreby oproti manualu skutecne ty 2 litry, jak se vsude udava? Je mozne pri tzv. "lehke noze" tenhle automat dostat se spotrebou dolu? Diky za odpovedi.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.05  13:13

« Bez nadpisu

Mrkn?te na www.autobazarstop.cz (Octavia TDi rv 2002)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.05  22:40

« tempomat - co s ním d?lám špatn??

Pot?ebuji poradit se zapínáním tempomatu. Ob?as se mi stává, že se mi nepoda?í nastavit rychlost, kterou má držet. ?ím to m?že být?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.05  20:31

« to andree_cz

S tim razenim mas pravdu, jak se to ohreje, tak to tam jde jak po masle.
    Co se tyka vrzani, tak bych fakt rek ze vrze vsechno - nerikam ze to je nejak hrozne, ale vrze ;-)
    Sedadlo ridice, zadni sedadla, tapicirung ve dverich - kdyz se o to opres, dale dvere, kdyz se projizdi pomalu nejaka nerovnost (napr. skarpa).
    Me to nevadi - konecne jsem polozertem psal, ze radio to jisti - navic nejedna se o nic strasneho.
    Dvere staci namazat, to je fakt, akorat jsem linej - bohuzel patrim mezi uzivatele co akorat lejou benzin a jezdi >:D De facto kdyz to shrnu, tak z uzivatelskeho hlediska si nemuzu stezovat, fakt se akorat leje benzin a jezdi. Mimo pravidelny servis (olej, pip. odstraneni prkotin) jsem nikdy nemusel s nejakou zavadou neplanovane do servisu.
    Ulozeni stabilizatoru mam taky vymeneni: v zime to delalo docela rany pri prejezdu nerovnosti.
    Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.05  19:31

« Re: ?azení

Tommy: Tak pokud prevodovka neni zahrata na provozni teplotu, tak se celkem nedivim, ze to blbe radi. U meho TDi je to stejny... . K tomu vrzani... . Zkoumal jsem to a dosel jsem k tomu, ze vrzou stabilizatory, resp. jejich ulozeni- vymena jiz probehla a v aute je zase ticho. Cemu rikas vrzani sedacek? Jestli myslis takovej ten skripavej zvuk ode dveri, tak ten je od zamku dveri. Staci je promazat a mas vymalovano.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.05  07:51

« ?azení

Zdravím,
    mám dotaz: Octavia 1.6i 74kW r.v. 97, ob?as jde špatn? za?adit 1-?ka: zvlášt? v zim? jsem musel povolit spojku a zkusit za?adit znovu. Po chvilce jízdy už to šlo v?tšinou dob?e. Te? v lét? už je to vcelku OK.
    Olej do p?evodovky jsem doplnil po hranu kontrolního otvoru. P?edpokládám, že se?ízení ?azení mi v tomto p?ípad? asi nepom?že, že? Máte n?kdo s tímto zkušenosti? Jedná se o "lankové ?azení", které bylo kolem roku 99 nahrazeno lepším.
    Díky za odpov?di.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.05  23:33

« Re: Vrzani pruzin

no, chce to repro i vzadu a je to OK >:D ostatne otina vrze komplet: sedacky vpredu vzadu, dvere atd..., ale radio to jisti >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.05  08:44

« Vrzani pruzin

Jak resite vrzani pruzin?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.05  21:25

« Re: Re: 1.6GLX 55kW-97 v 1.8T SLX 110kW-98

Nejlepší je TDI
    hehe hned po japonskejch mozna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.07.05  10:07

« Re:

D?vod, pro? to rádio nehrálo byl nakonec jinde, ale p?i hrabání se za st?edovým sloupkem jsem zjistil, že HF a radio má kabely, které jdou každý jiným sm?rem = u rádia se to nerozd?luje.
    Je to už jedno. V každém p?ípad? d?kuji za reakci.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.05  20:28

« Bez nadpisu

HF a antenni kabel je rozdelen hned u radia, pokud mas dualni antenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.05  13:03

« Re: rádio nemá signál - pro? ???

vy?ešeno
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.05  19:05

« rádio nemá signál - pro? ???

Mám OC a p?estalo mi jít rádio = má špatný signál. Je antenní kabel p?ímo od radia na st?echu a nebo se n?kde rozd?luje pro radio a handsfree? Pokud ano, kde je to místo?
    Co m?že být ješt? p?í?inou nefunk?nosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  17:48

« Re: Re: Jak se dostanu za st?edový panel

už to mám
    koupil jsem si knížku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  15:48

« Re: Jak se dostanu za st?edový panel

Sta?í jen ty boky st?edního panelu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  13:18

« Jak se dostanu za st?edový panel

Existuje n?jaké schema ?i stru?ný návod, jak rozebrat st?edový panel v OC, kde je radio, klima, ... (který šrouby kde povolit, co dát pry?, ...)
    V koupeném starším voze mám HF a pot?ebuji zjistit, co je to za? + sundat držák na telefon (chci ho dát do loketní op?rky).
    K tomu se mi p?i snaze nasahat, kde ta krabi?ka HF je, uvolnil n?jaký kablík k antén? rádia a to má te? špatný signál (v rádiu je anténa zastr?ená a tak to bude u HF).
    Díky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…