OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
"-- skrytý --" 30.09.03 21:20
« Tunning
Jinak co se tunningu týče - když to vypadá pěkně, tak proč ne. Ono zadní "křidélko" a pěkný elektrony udělají svý. Vidím to na svým autě - prostě GLXi v sériový výbavě, a když to srovnám s autem s elektronama, je to sakra rozdíl. Na druhou stranu mít x spoilerů (takže to vypadá jak závoďák) a mít tam 1.6 nebo 1.4 motor je svým způsobem trochu "směšný", ale nemyslím to nějak urážlivě. Vypadá to pěkně i tak, konečně co je tam za motor nikdo nepozná :-) Prostě co se komu líbí... -
"-- skrytý --" 30.09.03 21:13
« Re: Nova diskuse - lak :o)))
No, já elektrony nemám, i když rád bych, mytí auta mě baví jen občas, ale ten výsledek se mi líbí vždy :-) Hm jenže ta modrá je za chvíli zaflákaná a prostě nemám čas a upřímě ani motivaci to mýt každou chvíli. Lak to nepoškozuje, tak o nic nejde :-) Mimochodem - nedaj se nekde sehnat solidni elektrony za solidni cenu? -
« to tomcat
Ti, kteří to dělají pro odlišení, jsou svým způsobem magoři. Já to dělám, protože se mi pak auto líbí víc (a ostatním tuplem). Je jasné, že čím hotovější je auto z fabriky, tím větší blbost je na něj cokoliv bastlit. Viz M3 origoš x M3 AC schnitzer a podobně. Já bych rozhodně volil tu sériovou. Když už jsme u toho, Racing Dynamics do ni dávají biturbo ;o) Tak do toho bych šel ;o) -
« Re: Svetla
to howard: Já nikomu nic neberu, já se jenom ptám, co to přinese. Co se týče tuningu, moc mně neuchvacuje. Nic nemám proti tomu, když fabrika výkonnější verze mírně opticky odliší (jako třeba to Tvoje), ale něco na to dodatečně nabastlovat jenom proto, abych se odlišil - nevim nevim. -
Howard 30.09.03 10:43
« Re: Svetla
to tomcat: Pokud to beres tak, pak bys v aute nepotreboval i spoustu dalsich veci, ktere s prakticnosti nemaji nic spolecneho (napr. polstrovani stropu) a presto jsou tam "dulezite". Zkratka kdyz se nekomu neco libi, tak proc mu to brat?
Ja se rad otocim ci podrobneji podivam na vytunene (at hezky nebo preplacane) auto a pritom bych si sam nikdy nic podobneho s autem neudelal. -
Howard 30.09.03 10:40
« Re: Nova diskuse - lak :o)))
to andree_cz: No manazer nejsem (i kdyz nic proti nim :-) v cem jezdim doufam vim a auto se mi myt opravdu nechce (aspon ne casto).
Kdybych nemel metalizu, tak se mi libilo RSko v citronove zlute - opravdu velice prijemne me prekvapilo, kdyz jsem ho na vlastni oci videl. Ale sam bych sel asi znovu do stribrne (libi se mi a neni tak provokativni). -
"-- skrytý --" 29.09.03 19:18
« Re: Nova diskuse - lak :o)))
to andree_cz: metaliza je moc pekna, ale je fakt, ze auto moc nemeju, takze to vypada jak jsi psal. Jinak jak jsem psal - auto jsem koupil jety a ta barva tam proste byla. Jinak - do manazera mam vskutku daleko :-)
Chce to casteji to myt, ale nemam na to cas a uprime ani chut - mit to za dva dny spinavy neni zrovna nic prijemnyho. Vyhoda stribrny je jasna - spina a skrabance nejsou vubec videt.