OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  08:44

« Re: Nova diskuse - lak :o)))

tommy78 - jestli tě nebaví mejt auto, tak se na elektrony vyprdni, ty trpěj zdaleka víc, než lak na kastli.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.09.03  21:33

to andree_cz: Hele dej mi adresu a ja ti cas od casu privezu auto, by sis mohl prijemne vyplnit volny cas a umyt mi ho ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.03  21:20

« Tunning

Jinak co se tunningu týče - když to vypadá pěkně, tak proč ne. Ono zadní "křidélko" a pěkný elektrony udělají svý. Vidím to na svým autě - prostě GLXi v sériový výbavě, a když to srovnám s autem s elektronama, je to sakra rozdíl. Na druhou stranu mít x spoilerů (takže to vypadá jak závoďák) a mít tam 1.6 nebo 1.4 motor je svým způsobem trochu "směšný", ale nemyslím to nějak urážlivě. Vypadá to pěkně i tak, konečně co je tam za motor nikdo nepozná :-) Prostě co se komu líbí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.03  21:13

No, já elektrony nemám, i když rád bych, mytí auta mě baví jen občas, ale ten výsledek se mi líbí vždy :-) Hm jenže ta modrá je za chvíli zaflákaná a prostě nemám čas a upřímě ani motivaci to mýt každou chvíli. Lak to nepoškozuje, tak o nic nejde :-) Mimochodem - nedaj se nekde sehnat solidni elektrony za solidni cenu?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:11

Jak si to tady tak pročítám tak mi začíná připadat, že mam asi sklony k fetišismu, protože mytí auta je pro mě příjemný vyplněný volnýho času. Hlavně elektrony musej svítit!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  17:25

« Re: cus

toz to ja uz vim, jak jezdi. Uz je v garazi. Kombinace 7.9 oproti 7.8 u 1.6 je skvela.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  17:22

« Re: cus

to mfilip: Stránky Ti nedoporučim (žádné neznám), ale Octavii 1,8T ano. Skvělá motorizace, odpovídající brzdy. Moc to nežere (v praxi asi tak, jako 1,6i) a jede to jak z praku. Krásně to táhne od 1.800 otáček až k omezovači.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  14:22

« Re: to tomcat

to HUF: Tvoje úpravy dávaj nějakej smysl. Zvýším výkon, poladím podvozek, dám nízkoprofily, vylepším brzdy a když už jsem hotovej, tak přidám lehké křidélko, aby se neřeklo...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  13:58

« cus

Nevite nahodou o nekterych strankach, na kterych by se dalo zjistit maximum o Octavii 1.8T ? Myslim jako ruzne zajimavosti, odlisnosti ve vybave u ruznych modelovych rocniku, krivky, ruzna doporuceni, rady. Sak vy vite. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  12:14

« to tomcat

Ti, kteří to dělají pro odlišení, jsou svým způsobem magoři. Já to dělám, protože se mi pak auto líbí víc (a ostatním tuplem). Je jasné, že čím hotovější je auto z fabriky, tím větší blbost je na něj cokoliv bastlit. Viz M3 origoš x M3 AC schnitzer a podobně. Já bych rozhodně volil tu sériovou. Když už jsme u toho, Racing Dynamics do ni dávají biturbo ;o) Tak do toho bych šel ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:45

« Re: Svetla

to howard: Já nikomu nic neberu, já se jenom ptám, co to přinese. Co se týče tuningu, moc mně neuchvacuje. Nic nemám proti tomu, když fabrika výkonnější verze mírně opticky odliší (jako třeba to Tvoje), ale něco na to dodatečně nabastlovat jenom proto, abych se odlišil - nevim nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.09.03  10:43

to tomcat: Pokud to beres tak, pak bys v aute nepotreboval i spoustu dalsich veci, ktere s prakticnosti nemaji nic spolecneho (napr. polstrovani stropu) a presto jsou tam "dulezite". Zkratka kdyz se nekomu neco libi, tak proc mu to brat?

Ja se rad otocim ci podrobneji podivam na vytunene (at hezky nebo preplacane) auto a pritom bych si sam nikdy nic podobneho s autem neudelal.

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.09.03  10:40

to andree_cz: No manazer nejsem (i kdyz nic proti nim :-) v cem jezdim doufam vim a auto se mi myt opravdu nechce (aspon ne casto).

Kdybych nemel metalizu, tak se mi libilo RSko v citronove zlute - opravdu velice prijemne me prekvapilo, kdyz jsem ho na vlastni oci videl. Ale sam bych sel asi znovu do stribrne (libi se mi a neni tak provokativni).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:32

to JOZA: K čemu je to dobrý? Víc to potom jede? Nebo pak TDI míň hulí? Líp to sedí na silnici? Dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:30

to andree_cz: Nijak se mne to nedotýká, kup si jakou barvu chceš, když nebudeš ty ostatní napadat, popřípadě jim jejich barvičky seškrabávat, tak je to O.K.

to ace2: Jo, takovej Jaguar nebo MG v british racing green nemá chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  08:19

« Re:

Jo tahle barva ve mně evokuje zimníky se stejným efektem, který se nosily v 60-tých letech. Vždycky, když vidím alfu s touhle barvou, vzpomenu si na svýho dědu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  21:58

« Re:

no to by souhlasilo. U Mercedesa je příplatek tuším 75 tis no a kdybys chtěl barvu chromaflair, tak si připlatíš celkem rozumných 195.000 Kč :-) Nejhorší na tom je to, že ani dealer mi nebyl schopen říci jak ta barva vypadá :)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.09.03  21:32

« Bez nadpisu

mne sa lubi taky lak, ked ma jednu farbu z pohladu kolmeho a inu z ostatnych uhlov. robi to aj alfa romeo, taku striebornu (perletovu). zevraj stoji 80tisic. no to je dost!
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.03  20:47

« Svetla

Chlapy, ma nekdo poneti jak dostat na oktavku limuzinu zadni lampy z Passatu B6, ty s tema ockama. Uz jsem to videl asi na trech autech po Praze a nema to chybu! Prosim poradte! Diky!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.03  19:18

to andree_cz: metaliza je moc pekna, ale je fakt, ze auto moc nemeju, takze to vypada jak jsi psal. Jinak jak jsem psal - auto jsem koupil jety a ta barva tam proste byla. Jinak - do manazera mam vskutku daleko :-)
    Chce to casteji to myt, ale nemam na to cas a uprime ani chut - mit to za dva dny spinavy neni zrovna nic prijemnyho. Vyhoda stribrny je jasna - spina a skrabance nejsou vubec videt.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…