OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  08:21

« Re: To Howard a HUFNAGL

to Howard: :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 10.10.03  00:00

;o)

OK, zazpivame si spolecne idiotske dueto:

Kdyz jsme byli malinky

hrali jsme si s lulinky

Jo ho hoooo

Ted jsme trochu vetsi

stale nam to svedci

delame vsak prestavky

a sedlame Oktavky

Jo ho hooo

Az vsak budem velici

sedreme se do potu

jako spravni brazdici

koupime si toyotu

Jo ho hooo - toyotaaaaaaaaaaa

• « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  20:58

Ne! To já jsem větší idiot!!!
    Já jsem tak velký idiot, že bych o tom mohl zaspívat písničku ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.10.03  20:19

to Brazdic: Ja ja ja, ja jsem nejvetsi idiot ze vsech!!!

Staci?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  20:05

« To Howard a HUFNAGL

Zase se potvrdila pravda, že Oktávkama jezděj jen idioti. Podejte si ruce pánové. Nevím kdo z Vás dvou je větší.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.10.03  20:01

« Re: Howard

to andree_cz: Ja chci taky takoveho strycka, buuuuuuu
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.10.03  20:00

« Re: to Brázdič

to Huf: Hmmm, jak jemne a trefne vyjadreno ;o) Ty vzdycky trefis hrebik na hlavicku.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  18:57

« to Brázdič

Fak se Ti divim. Vždyť jsi tu za vola. Proč nejdeš onanovat jinam?
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  18:47

« Howard

Ještě k tý mrše motoru. Bohužel znám i lidi ( je to jeden můj nafoukanej, pokryteckej, debilní spolužák), kterej než dostal od strejčka novou BMW 523i jezdil v Octavii 20vt turbo a vybíral s ní zatáčky tak, že strhnul volant a šláp na plyn... prej aby se mu chytily pneumatiky. Navíc si nenechal dodnes od nikoho poradit
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  18:43

« to JaubJ

Hele Kubo! Mám pro tebe špatnou zprávu. Zavodář nejsi ani trochu. Kdyby si byl, tak napíšeš....Je mi 16, momentálně jsem v USA na návštěvě svý paštiky a drandím si zasraným Lexusem IS200
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.10.03  17:43

« Re: To HUFNAGL

to Brazdic: Mne je tvoje pixla taky k smichu (v porovnani s mou) a presto se do Toyot nemontuju. Proc asi???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  16:04

To Howard: To víš, mě to tady baví. Mám totiž z těch vašich pixel srandu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  16:01

To máš sice pravdu. Jde o to, že by auto nemělo být líné, aby bylo schopné v kritické situaci dostatečně reagovat. To ale neznamená, že musí mít člověk Octavii RS. K tomu aby auto nižší střední třídy nebylo líné stačí obvykle motor kolem 80kW jedná-li se o benzín, nebo 66kW, jedná-li se o turbodiesel. Je daleko víc situací, kde ale člověku pomůžou spíš dobré brzdy. Když už ani to nestačí, tak dojde na dobré deformační zóny a airbagy.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.10.03  15:50

to tomcat: Plny souhlas s "...kyblíček a rozbořil bábovičky..."

to Brazdic: Ty jsi opravdu komik, ktery si bude porad dokola opakovat svou, at se kolem neho bude dit cokoliv a ac mu vsichni jeho "pravdu" vyvrati. Sama teorie, same vseobecne tlachy a skutek utek. Nechces si jit takhle ohrivat polivcicku k jinemu ohynku?

A kdyz by sis Octavku nekoupil ani za nic, tak proc o ni porad tak zaryte diskutujes? Proc si nejdes povykladat o "lepsich" autech do "lepsich" for? Nechapu te, nebo chapu a je mi te lito :(

• « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  15:42

« to Brázdič

No von je HUF divnej ;o), ale občas má i pravdu. Výkon není jen na rychlou jízdu mimo pravidla. Mně ty koně jednou zachránili život, když mě zavřel jeden * s kamionem na dálnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  15:06

« To HUFNAGL

To HUFNAGL: Je zvláštní že tady stále tlacháš o nějaké pomstě. Já se ti nemám za co mstít. Možná mám jiný názor než ty, ale opírám se o hodnocení renomovaných zkušeben jako JD-POWER, TÜV, EURO-NCAP a mohl bych jmenovat dále. Ty se tady ale snažíš dělat nejchytřejšího člověka, který ví všechno nejlépe. Nevím jestli máš druhé nebo třetí auto a je mi to vcelku jedno, ale když chceš vyvracet mé názory, tak to zkus trochu přesvědčivěji a zkus to nějak doložit. Nemá smysl se s s tebou přetlačovat v diskuzi, kde je převaha Oktávkářů, ale je tady i pár lidí, co by si Oktávku nekoupili ani za nic a já jsem jeden z nich. Proč ne?....spolehlivost podprůměrná, design okoukaný, zadní sedadla jak za trest a jízdní vlastnosti a bezpečnost bída. Mohl bych jmenovat dál, ale proč bych se namáhal. Jsi holt "mladý" člověk a o životě víš prd. Až si jenou nabiješ hubu, nebo někoho přejedeš, tak uvidíš i jiné hodnoty, než jsou koně pod kapotou. A s tou narážkou že mi někdo přebral starou, to jsi trochu vedle. Jsem šťastně ženatý a ani v mládí jsem košem nikdy nedostal. Vypadá to že ti ale došli argumenty a tak se mi snažíš * už i do života. Tady ale není poradna, nýbrž automobilová konference, tak se podle toho řiď.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.03  14:40

« eFko

Včera večer jsem dojel před barák a soused tam měl známýho z Reichu v Modeně.... prolezl jsem co se dalo a dostalo se mi i krátkého svezení. Pánové to jede jako o život. Překvapivě :oD.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  14:22

« to tomcat

Nebo mu někdo v oktávce přebral starou (pokud vůbec nějakou měl) a teď se mstí :o)))

Původně chtěl všechny ohromit tím avensisem, ale protože je to jen designová zmršenina, tak zase nic... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  14:20

« to Brázdič

Už ji nemám. Bylo to TDI čiplé na cca 135PS. Moc nejelo. Určitě ale líp než ta Tvá mrcha ;o)

BTW, Ta Corolla je pěkná plečka. Výkon při 7800ot a Mk při 6800ot. Proč? ;o)

A k těm vozům všeobecně... Já nepotřebuju mít chcíplou potvoru kombíka, abych se pořád bál, kdy mi to ustřelí a kdy mi to dost nezrychlí. To je pro staré fotry, kteří nikam nespěchají a špatné jízdní vlastnosti (tím myslím konfekční sériovky obecně) jim tolik nevadí.

Fakt nechápu, jak se můžeš něčím takovým, jako je nový Avensis, chubit. Je to vizitkou toho, že nemáš vkus ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  13:41

to Brázdič: Stejně nechápu, co Ti ty Oktávky udělaly. Určitě je spousta horších aut, než je Oktávka, určitě jich spousta Oktávku trumfne. Někomu se Oktávka sere a nechce ji nikdy víc, jinej je s ní spokojenej. Skoro to vypadá, že Ti někdo v Oktávce přejel kyblíček a rozbořil bábovičky, když jsi byl ještě malej a od tý doby jsi to ještě nějak nerozdejchal :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…