OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
Howard 10.10.03 00:00
« Re: To Howard a HUFNAGL
;o)
OK, zazpivame si spolecne idiotske dueto:
Kdyz jsme byli malinky
hrali jsme si s lulinky
Jo ho hoooo
Ted jsme trochu vetsi
stale nam to svedci
delame vsak prestavky
a sedlame Oktavky
Jo ho hooo
Az vsak budem velici
sedreme se do potu
jako spravni brazdici
koupime si toyotu
Jo ho hooo - toyotaaaaaaaaaaa -
« Howard
Ještě k tý mrše motoru. Bohužel znám i lidi ( je to jeden můj nafoukanej, pokryteckej, debilní spolužák), kterej než dostal od strejčka novou BMW 523i jezdil v Octavii 20vt turbo a vybíral s ní zatáčky tak, že strhnul volant a šláp na plyn... prej aby se mu chytily pneumatiky. Navíc si nenechal dodnes od nikoho poradit -
« Re: to Brázdič
To máš sice pravdu. Jde o to, že by auto nemělo být líné, aby bylo schopné v kritické situaci dostatečně reagovat. To ale neznamená, že musí mít člověk Octavii RS. K tomu aby auto nižší střední třídy nebylo líné stačí obvykle motor kolem 80kW jedná-li se o benzín, nebo 66kW, jedná-li se o turbodiesel. Je daleko víc situací, kde ale člověku pomůžou spíš dobré brzdy. Když už ani to nestačí, tak dojde na dobré deformační zóny a airbagy. -
Howard 09.10.03 15:50
« Re: To HUFNAGL
to tomcat: Plny souhlas s "...kyblíček a rozbořil bábovičky..."
to Brazdic: Ty jsi opravdu komik, ktery si bude porad dokola opakovat svou, at se kolem neho bude dit cokoliv a ac mu vsichni jeho "pravdu" vyvrati. Sama teorie, same vseobecne tlachy a skutek utek. Nechces si jit takhle ohrivat polivcicku k jinemu ohynku?
A kdyz by sis Octavku nekoupil ani za nic, tak proc o ni porad tak zaryte diskutujes? Proc si nejdes povykladat o "lepsich" autech do "lepsich" for? Nechapu te, nebo chapu a je mi te lito :( -
« To HUFNAGL
To HUFNAGL: Je zvláštní že tady stále tlacháš o nějaké pomstě. Já se ti nemám za co mstít. Možná mám jiný názor než ty, ale opírám se o hodnocení renomovaných zkušeben jako JD-POWER, TÜV, EURO-NCAP a mohl bych jmenovat dále. Ty se tady ale snažíš dělat nejchytřejšího člověka, který ví všechno nejlépe. Nevím jestli máš druhé nebo třetí auto a je mi to vcelku jedno, ale když chceš vyvracet mé názory, tak to zkus trochu přesvědčivěji a zkus to nějak doložit. Nemá smysl se s s tebou přetlačovat v diskuzi, kde je převaha Oktávkářů, ale je tady i pár lidí, co by si Oktávku nekoupili ani za nic a já jsem jeden z nich. Proč ne?....spolehlivost podprůměrná, design okoukaný, zadní sedadla jak za trest a jízdní vlastnosti a bezpečnost bída. Mohl bych jmenovat dál, ale proč bych se namáhal. Jsi holt "mladý" člověk a o životě víš prd. Až si jenou nabiješ hubu, nebo někoho přejedeš, tak uvidíš i jiné hodnoty, než jsou koně pod kapotou. A s tou narážkou že mi někdo přebral starou, to jsi trochu vedle. Jsem šťastně ženatý a ani v mládí jsem košem nikdy nedostal. Vypadá to že ti ale došli argumenty a tak se mi snažíš * už i do života. Tady ale není poradna, nýbrž automobilová konference, tak se podle toho řiď. -
« to Brázdič
Už ji nemám. Bylo to TDI čiplé na cca 135PS. Moc nejelo. Určitě ale líp než ta Tvá mrcha ;o)
BTW, Ta Corolla je pěkná plečka. Výkon při 7800ot a Mk při 6800ot. Proč? ;o)
A k těm vozům všeobecně... Já nepotřebuju mít chcíplou potvoru kombíka, abych se pořád bál, kdy mi to ustřelí a kdy mi to dost nezrychlí. To je pro staré fotry, kteří nikam nespěchají a špatné jízdní vlastnosti (tím myslím konfekční sériovky obecně) jim tolik nevadí.
Fakt nechápu, jak se můžeš něčím takovým, jako je nový Avensis, chubit. Je to vizitkou toho, že nemáš vkus ;o) -
« Re: to Brázdič
to Brázdič: Stejně nechápu, co Ti ty Oktávky udělaly. Určitě je spousta horších aut, než je Oktávka, určitě jich spousta Oktávku trumfne. Někomu se Oktávka sere a nechce ji nikdy víc, jinej je s ní spokojenej. Skoro to vypadá, že Ti někdo v Oktávce přejel kyblíček a rozbořil bábovičky, když jsi byl ještě malej a od tý doby jsi to ještě nějak nerozdejchal :o)