OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« To Howard:
To Howard: Hele nezlob se, ale na blbé otázky by měla být blbá odpoveď, ale já na tebe dlabu. Ženskou mam skvělou a vyjímečnou, ale to sem trochu nepatří, nemyslíš. Je zvláštní že když Oktávkář nemůže uhájit své auto, tak se začne ohánět svým soukromým životem. Já jsem jen přirovnával auto k ženský a taky se ti nevrtám v tom co máš doma, pokud tam vůbec něco máš. Já jsem přes hubu nikdy nedostal i když jsem s autem vždy hned vidět a proto se taky nemusím schovávat do Oktávky. Závěrem bych podotknul že já Oktávkáře taky nebiju. Já se na ně usmívám a myslím si svoje :-)
-
Howard 14.10.03 09:58
« Re: To HUFNAGL
to Brazdic: A co to teda mas doma? Zenskou (jako kazdy trouba) nebo Japonce? Zapomnel jsi mi odpovedet.
No a jestli ti nekdo dal pres hubu kvuli autu, tak to je mi lito. Ja netusil, ze nekomu se toyoty az tak nelibi, ze z nich bezostysne vytahuji ridice a mlati je na miste. Sam za sebe ti slibuju, ze zadneho toyotaka takto bit nebudu a nabadam timto i ostatni ridice, aby tak necinili!!! ;o) -
To Howard: To se ti teda opravdu jenom zdálo :-) Nevíš proč by někdo okukoval okukané ? Každopádně má oktávka jednu výhodu. Když jezdíš jako kterén, tak ti s Oktávkou nehrozí, že by si tě někdo někde zpětně vyhmátnul a dal ti přes hubu, ale když máš auto, kterých moc není, tak už je to riziko daleko větší. Už tedy vím proč si někteří Oktávkáři kupují Oktávky :-) Nebudu se tady s tebou dohadovat o designu. Vím své a to mi stačí. -
Howard 14.10.03 09:14
To Brazdic: Ja te chapu - kdyz jsem mel auto nove, taky se mi zdalo, ze se mi na nej kazdy diva (a taky mi ho par lidi pochvalilo) a taky jsem si myslel, ze je nejlepsi na svete. Postupem casu me to vsak preslo a ted uz je to pro me "normalni" auto.
A co se zamilovani tyka - ja se klidne zamiluju i do neceho, co ma kazdy trouba. Nebo mas doma misto zenske delfina, zabu ci osmdesatileteho Japonce - bys nemel to co kazdy trouba? ;o) -
« to našrot
Ne, že bys neměl s tím (ne)držením stopy pravdu, ale spíš mně zajímá, jestli si myslíš, že Tvá Carina či Corolla stopu na 13" drží... ;o)
90% takových cestovních aut má jízdní vlastnosti na pytel, ale těm lidem to stačí.
Třeba Fabku RS všichni chválili, jaký že má super sportovní podvozek. Já jsem při jejím testování u dealera solidně rozplaval záď při podle mně běžném manévru. Pak ty úzké 205/45... Když jsem nahodil 215/40R16 CSC2, byly na styčné ploše o palec širší.
Proč to ale píšu... Prostě nechápu, co s čím porovnáváš a kde nacházíš ty jasné definice toho, které auto jak sedí ;o) -
"-- skrytý --" 13.10.03 22:28
« Re: to ciza
Taky bych spíš bral TDičko než toho dvoulitra. To možná ještě spíš 16tistovku, když ti nedají 1,8mičku. Všechno je to stejně hlučný a nedrží stopu, takže je to fuk ;o) BTW: kokotávka se pořád prodává stejná stará proto, protože prostě pořád velice slušně vydělává. I když mají novou už víc než rok hotovou. -
« Re: Howard A BRAZDIC
To rbaron: To neřeš. BMW je na tom samozřejmě zatraceně dobře a 100x líp než Oktávka. Jsou tu ale tací lidé co možná nikdy ani v jiném autě než ve Škodovce nejeli a jen tady puští bludy. Nebo tací, co jim rodiče na jiné auto než na Škodovku nedají love a tak se snaží propagovat to co jim stojí v Garáži.
-
« Re: Howard A BRAZDIC
andree_cz: Nejen že porovnáváš neporovnatelné, ale takhle sprdnout tu pětku, kterou za celou její výrobu nedokázali konkurenti podvozkově dohnat a i dobrá polovina konkurentů nové generace nestíhá, to teda pramení nevím z čeho. Nejel jsi s ní na zimákách a jak to má dotyčný v pořádku s tlumičema a dalšíma prvkama podvozku? Ten podvozek projíždí zatáčky o 20 km/h rychleji než konkurence, a přitom vůbec neutrpělo pohodlí. Pořádný motory začínaj s 528i/530i, to pravé je ale teprve osmiválec v 540i nebo M5. Všechno menší je na takhle velký auto o ničem. A ještě něco - ukaž mi jedinej šestiválec, kterej mělo BMW v uspořádání do V, já se rád zasměju :o)