OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 14.10.03  10:12

« Re: To Howard:

to Brazdic: :-))) Nemam co dodat, jsi komik a pobavil jsi mne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  10:06

« To Howard:

To Howard: Hele nezlob se, ale na blbé otázky by měla být blbá odpoveď, ale já na tebe dlabu. Ženskou mam skvělou a vyjímečnou, ale to sem trochu nepatří, nemyslíš. Je zvláštní že když Oktávkář nemůže uhájit své auto, tak se začne ohánět svým soukromým životem. Já jsem jen přirovnával auto k ženský a taky se ti nevrtám v tom co máš doma, pokud tam vůbec něco máš. Já jsem přes hubu nikdy nedostal i když jsem s autem vždy hned vidět a proto se taky nemusím schovávat do Oktávky. Závěrem bych podotknul že já Oktávkáře taky nebiju. Já se na ně usmívám a myslím si svoje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 14.10.03  09:58

« Re: To HUFNAGL

to Brazdic: A co to teda mas doma? Zenskou (jako kazdy trouba) nebo Japonce? Zapomnel jsi mi odpovedet.

No a jestli ti nekdo dal pres hubu kvuli autu, tak to je mi lito. Ja netusil, ze nekomu se toyoty az tak nelibi, ze z nich bezostysne vytahuji ridice a mlati je na miste. Sam za sebe ti slibuju, ze zadneho toyotaka takto bit nebudu a nabadam timto i ostatni ridice, aby tak necinili!!! ;o)

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  09:43

« Bez nadpisu

ajaj, zase plamenna diskuse :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  09:34

To Howard: To se ti teda opravdu jenom zdálo :-) Nevíš proč by někdo okukoval okukané ? Každopádně má oktávka jednu výhodu. Když jezdíš jako kterén, tak ti s Oktávkou nehrozí, že by si tě někdo někde zpětně vyhmátnul a dal ti přes hubu, ale když máš auto, kterých moc není, tak už je to riziko daleko větší. Už tedy vím proč si někteří Oktávkáři kupují Oktávky :-) Nebudu se tady s tebou dohadovat o designu. Vím své a to mi stačí.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 14.10.03  09:14

To Brazdic: Ja te chapu - kdyz jsem mel auto nove, taky se mi zdalo, ze se mi na nej kazdy diva (a taky mi ho par lidi pochvalilo) a taky jsem si myslel, ze je nejlepsi na svete. Postupem casu me to vsak preslo a ted uz je to pro me "normalni" auto.

A co se zamilovani tyka - ja se klidne zamiluju i do neceho, co ma kazdy trouba. Nebo mas doma misto zenske delfina, zabu ci osmdesatileteho Japonce - bys nemel to co kazdy trouba? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:45

to Brázdič: My Octávkáři se taky občas zamilujeme, nebo se prostě jen tak pobavíme, ale spíš jsme na holky, než na pixly. Ale neboj, nebudeme se Ti smát, jsme tolerantní :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  08:42

« Re: to ciza

to tomcat: souhlas
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:34

« to Brázdič

Když si děláš *, tak se mi líbíš ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:33

to tommy78: Hrozný to neni, chová se normálně, uspokojí, nenadchne. Když kupuješ ojetinu, určitě se dá koupit za slušnou cenu a s menším rizikem - je to jednodušší motor, má míň drahejch součástek, co se můžou *.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  08:27

To Viados: Závidíš co? To vy Oktávkáři neznáte, protože člověk se obvykle zamiluje do něčeho hezkého a vyjímečného a ne do něčeho co je tuctové, okoukané a má to každý trouba :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  07:39

"poněvadž sám dobře vím jak mi to auto všude okukují a mě samotnému se velice líbí"

Ty jsi do něj zamilovaný jak puberťačky do blonďatýho idola z Bravíčka ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  00:00

no zas tak hrozný to s tou 1.6 (74kW) není, i když samozřejmě namítneš že to říkám proto, že ji mám. Samozřejmě 1.8T je o něčem jiném, ale ...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  22:45

1,6 né! Nejede, řve a žere. Ono cokoli od VW bez turba je takový nějaký nijaký.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  22:40

« to našrot

Ne, že bys neměl s tím (ne)držením stopy pravdu, ale spíš mně zajímá, jestli si myslíš, že Tvá Carina či Corolla stopu na 13" drží... ;o)

90% takových cestovních aut má jízdní vlastnosti na pytel, ale těm lidem to stačí.

Třeba Fabku RS všichni chválili, jaký že má super sportovní podvozek. Já jsem při jejím testování u dealera solidně rozplaval záď při podle mně běžném manévru. Pak ty úzké 205/45... Když jsem nahodil 215/40R16 CSC2, byly na styčné ploše o palec širší.

Proč to ale píšu... Prostě nechápu, co s čím porovnáváš a kde nacházíš ty jasné definice toho, které auto jak sedí ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.10.03  22:28

Taky bych spíš bral TDičko než toho dvoulitra. To možná ještě spíš 16tistovku, když ti nedají 1,8mičku. Všechno je to stejně hlučný a nedrží stopu, takže je to fuk ;o) BTW: kokotávka se pořád prodává stejná stará proto, protože prostě pořád velice slušně vydělává. I když mají novou už víc než rok hotovou.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  21:27

« to ciza

Jestli chceš očas svižně předjet a máš na to rozpočet, kup 1.8T. Než 2.0, tak to radši jdi do do toho TDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:57

« Oprava

To velé "G" byl samozřejmě překlep :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:56

« Re: Howard A BRAZDIC

To rbaron: To neřeš. BMW je na tom samozřejmě zatraceně dobře a 100x líp než Oktávka. Jsou tu ale tací lidé co možná nikdy ani v jiném autě než ve Škodovce nejeli a jen tady puští bludy. Nebo tací, co jim rodiče na jiné auto než na Škodovku nedají love a tak se snaží propagovat to co jim stojí v Garáži.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:32

« Re: Howard A BRAZDIC

andree_cz: Nejen že porovnáváš neporovnatelné, ale takhle sprdnout tu pětku, kterou za celou její výrobu nedokázali konkurenti podvozkově dohnat a i dobrá polovina konkurentů nové generace nestíhá, to teda pramení nevím z čeho. Nejel jsi s ní na zimákách a jak to má dotyčný v pořádku s tlumičema a dalšíma prvkama podvozku? Ten podvozek projíždí zatáčky o 20 km/h rychleji než konkurence, a přitom vůbec neutrpělo pohodlí. Pořádný motory začínaj s 528i/530i, to pravé je ale teprve osmiválec v 540i nebo M5. Všechno menší je na takhle velký auto o ničem. A ještě něco - ukaž mi jedinej šestiválec, kterej mělo BMW v uspořádání do V, já se rád zasměju :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…