OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.03  13:06

« Octavia - CRASHTESTy

Je nekde mozne najit crashtesty starsich Octavii (myslim pred rokem 2000). Ne ze by to bylo tak dulezity, ale vcelku by me to zajimalo, tak pokud by mi mohl poskytnout nekdo nejake info, budu vdecnej :-) Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  11:37

« Re: Re:

hele bacha smarty - tomuhle se rika "obchodovani s osobnimi udaji" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  11:36

« Re:

nezije, chcipnul, * ... :-) Mam na sebe mail, fijafija@email.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  11:25

« Re: Re:

ne diky, osobne se nezname, stacil by mi email.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  11:07

« Re: to petrveit

HUF, VEIT: chlapi, jděte se podívat na nějakou 147čku, ať víte jak má vypadat interiér ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  09:52

« to petrveit

Na I. i na suchu. Ano je to tak. 0-30 musím dávat 3/4 plynu. Potom si to ale vynahradím ;o) (v intencích ropáků). II. zabere na plno od 2tis. ot., tak řadím dřív.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  09:28

Takze pokazde i na suchu? Tzn. ze na rozjezdy je pravdepodobne lepsi motor se stejnym vykonem a mensim kroutakem posunutym do vyssich otacek.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  09:02

« to petrveit

Pokaždé. Na jedničku nemá smysl dávat plný plyn. Ten Mk má své kouzlo na vyšší kvalty. I na 2 a 3 na mokru při přidání občas hrábne. Ještě, že mám ASR.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  08:59

« Re: Mekky vs tvrdy podvozek

Co to tady sakra melete pořád o tom, že tvrdší podvozek hůř sedí, než měkčí. Když se ti měkký podvozek zhoupne na nerovnosti, tak se ti ty síly, které působí na kola vnitřní/vnější mění víc než u tvrdého a máš tudíž nižší hranici adheze. Je to samozřejmě obecné, srovnávat hrušky s jabkama jaksi nejde. Proto netvrď kolik aut už jsi se svým pekáčem dostihnul a předstihnul. Já kdysi se 105-kou jsem si v zatáčkách na Zbraslavi troufnul ujet komukoliv s čímkoliv. A taky jsem si nemyslel jaký je to dělo ..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  08:36

« Re:

mam na nej ve founu cislo ... jestli chces napis na honza_cz@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.03  07:43

« Bez nadpisu

zije jeste fija ? Nema tu nekdo na nej e-mail ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  07:40

« Re: spotreba u Octavie

hm, tak pozoruju, ze jsem na tom s PP jeste relativne dobre. Mel jsem na nem prumer 6.3 a real 6.64
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  06:55

Hufe, kdyz jsme u Fabky, zajimala by me takova vec - dokaze ten kroutak sam o sobe rozhrabat na jednicku pneumatiky (bez pouziti spojky)? Jakej to ma vlastne kroutak? Pripadne jestli ma nekdo zkusenost jaky tocivy moment je uz pri predhrabu zbytecny?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  21:50

« to petrveit

Máš recht. Ale úchyl jsem. Jen jinak ;o)

BTW, chtěl jsem tu psát něco o uctívání hromady šrotu, ale nakonec jsem si to rozmyslel ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  21:20

« Re: to našrot

No, fungovat to urcite bude, ale jeste to tam ma nakou systematickou chybu, mam tam nejakou krpu, SW zalezitost. Samotnej Gmetr meri super, presnost 1mG neni problem. Problem bude prave spis ta absoulutni hodnota mereni, nejsu si jistej jestli se mne to povede dat dohromady. Spis to vidim tak, ze to bude pouze pro porovnavani, tj. zavisle na trase.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  19:59

a kolik mas prumnernou spotrebu? budes s tim "ulhanym computerem" neco delat nebo to nechas bejt?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  19:44

buď v poho, Mě to na tdi 81kw ukazuje rozdíl skoro 2l/100km. Nejsem zrovna odborník na tenhle pripad, ale bude to asi ve vaze vzduchu. Jinak do rozsviceni rezervy ujedu neco malo pres 800km, takže tvůj dojezd je v poho
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.03  19:37

« Re: to našrot

petrveit: tak to je fajn. Tak až to bude plně funkční, tak to zkus změřit na něčem, u čeho znáš průběh - docela by mě zajímalo, jakou to bude mít chybu, tedy jestli by to bylo i prakticky použitelné místo nějakých extra drahých přístrojů (třeba takový Corevit stojí pro nekomerční činnost "jen" 250tis. ;o) a kdyby se tohle lišilo do 10-15%, tak by to bylo hodně dobré a tedy i docela použitelné ke spoustě měření).
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.03  19:10

« spotreba u Octavie

Zdary lidicky. Koupil jsem si postarsi oktavku 1.9Tdi 66kw a mam takovy problem. Tipnul jsem si spotrebu a napocital jsem 5,5l na 100km a pocitac mi ukazuje prumernnou spotrebu 4,8l.(po ujeti 850 km). Dotankoval jsem 47 litru. Cim to je????? diky za vysvetleni
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  19:03

Pojednani jsem nepsal ja, kdyz se neorintujes v problemu, tak radsi pomlc. Muj tam byl jen dovetek. A jinak Hondy jsou, stejne jako napr. Alfy, citovka, coz ty samozrejme s traktoriodni Fabii nemuzes chapat, protoze kdybys ji prozival, musel by jsi byt zakonite uchyl ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…