OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
« to octAVIE
205/60R15 jsou balóny. Nechtěl bych je ani jako dojezdovku. ;o) I 205/55R16 jsou ještě balóny. Je to na komfort. V zatáčkách bys šel do příkopy a Huf by ani nepískl ;o) Ale Ty vlastně jezdíš rychle jen rovně, takže Ti to může být fuk :o)))
160 bylo někdy kolem půlnoci.
ŽÁDNÝ BALÓNY TO NEMÁ! NORMÁLNÍ ROZMĚR 205/60 R15 A JSOU TAM GOOD YEAR F1 ( TAKŽE VCELKU SOLIDNÍ PNEU ) ALE PŘEDNÍ GUMY UŽ MOC DO DEŠTĚ NEJSOU. jINAK (TY CHYTRÁKU) 120 VEČER ! JE NAPROSTO V POHODĚ! A JESTLI SIS VŠIML! TAK SEM NIKDE U NEBEZPEČNÝCH MÍST NEJEL ! VÍC JAK 80. a TY POMLČ! O RYCHLOSTI! JÁ JEL KDYSI KOLEM OBI 160(OCTAVII ) A TYS MI UJÍŽDĚL!! :)) -
« Re: Akusticky projev 1,9TDI (66kW) x 1,6 (74KW)
No jo no žel bohu zrovna v A6 je automat slabý průměr, pomalu se odvaluje při řazení nahoru, dolů nekomfortně v nízkých rychlostech zacukává, dovoluji si to hodnotit už z toho pohledu, že jsem jezdil v automatu se vším možným ze všech koutů zeměkoule... takže sorry, ale automat v Audi není zrovna představitel ideálu.
No řazení a já... ne že bych to neuměl, bylo by asi naivní si myslet, že každé auto které se mi dostalo do ruky mělo automat, ale přijde mi to natolik zbytečně obtěžující zátěž řidiče, že toto zařízení úsměvně shledávám jen jako překonané technické řešení pro milovníky retro stylu.