OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
"-- skrytý --" 29.10.03 13:44
« to Octavie
Víš, ono je rozdíl dostat auto od tatíka a rozdíl vidělat si na to a všechno si platit, momentálně poslední rokem studuju, neříkám že si stěžuju na peníze (k tomu pracuju), ale vzal jsem to prostě jako kompromis mezi cenou auta, výkonem, spotřebou, finanční rezervou apod..., mimochodem nemám ani ABS, jen 2xairbag :o)). Až budu dělat "full-time", tak třeba...
A že bys mi to s tou 1.6 55kW natřel? Natřel, protože je mi to šum a fuk.
Nemám mindráky z toho, že když mám mimo obec na tacháči 110 a předjede mě třeba Fáčko, tak ho okamžitě předjedu abych mu ukázal zač je toho loket. Ať si jede když chce... -
« Re: 1.6
to ace2: Asi máš pravdu, já jsem párkrát jel v Passatu V5 s automatem a s výjimkou města mě to přesvědčilo akorát o tom, že jsem rád zase sedul do svýho traktoru s manuálem. Zejména dálnice byla peklo, chtít po tom, aby to zrychlovalo ve 130, to byl porod. Pravda, mělo to tiptonic, ale to už pak nemusim mít automat... -
« Bez nadpisu
JÁ MĚL PROBLÉMY NA stk V MALENOVICÍCH! ČUMĚL NA ZADEK A ŽE TAM NENÍ VIDĚT :-) TAK SEM SE CHVILKU DOHADOVAL A PAK TO ZA 100 PUSTIL :-) ONI FOLIE NEMAJI MOC RADI TY DRUHÉ TYPY POKOVENÍ JE PRO NĚ V POHODĚ. ALE POKOVENÍ JE ONIČEM LESKEŠ SE VEVNITŘ JAK V ZRCADLOVNĚ
[odkaz]
se ti pak změní D na třeba právě 3. Pak lze tukání do strany voliče měnit rychlosti v rozsahu 1-2-3-4-D s tím, že pokud je zvolen jiný režim než Drive, řazení se přepne do sportovního režimu a motor se vytáčí až k 4.500rpm, tedy dostatečně vysoko aby si mohlo člověk řadit sám. Je to zatím nejrychlejší způsob změny komfortního režimu do sekvence co jsem řidil, i když pádla u volantu v E55 AMG jsou asi pravda rychlejší... :)
Pro zajímavost další fotky jsou tady:
[odkaz]