OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  12:04

« Re: olej?

Také dávám Shell diesel ultra 5W30 . Chtěl jsem dát také lepší (Shell Helix Ultra 0W40 ), pro jistotu jsem si zavolal přímo do Shellu a tam mi řekli že ten Shell diesel ultra 5W30 je pro Octavii TDI 66 nejlepší.Ten 0W40 prý nemá nějaké příady pro diesel a viskozita je také přizpůsobená dieselu.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.03  11:05

« HP

Má tu někdo zkušenosti s tlumiči HP na Oktávce? Na jaro o nich uvažuju .....
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.03  10:00

« me2

18329505
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  07:52

« Re: olej?

Jedoznačně plná syntetika, o ničem jiném nepřemýšlej.Já do teď lil Shell diesel ultra 5W30 vycházel mě na nějakých 320kč litr, za 500 km budu měnit a od teď budu dávat Shell Helix Ultra 0W40 - mám možnost si jej koupit za cca 370,- litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  21:32

« Re: BTW:

tommy78 ačkoliv se to nezdá, nejsem pořád doma :-) zítra budu celý den pryč Praha-Bratislava-Brno-Máti-Brno-Praha.
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.03  19:10

« olej?

Jakej olej doporučujete do octavie TDI? Do sdicka jsem lil Shell diesel ultra a byl jsem nadmíru spokojenej-kromě ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  14:22

tak jsem ti napsal, ale nejak se neozyvas - moje ICQ 144039568
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  14:02

já 148275061
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  13:53

« BTW:

pouziva tu nekdo ICQ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  13:03

« to ace2:

mno tak to auto by se siklo, me nikdo neproplati ani tramvajenku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  09:34

« Re: to ace2

No o 106 ne, myslím, že jsem se o tom někde zmínil, když jsem vyhrál ten konkurs. Pro většinu je to stejně nepodstatná informace. Ke všemu některé z výhod jakožto auto k dispozici pro soukromé cestování po Evropě je interní domluva mezi mnou a šéfem, a nestojím o ní aby se publikovala veřejně. Nic by se samozřejmě nestalo, jenom přeci on je CEO pro ČR a SR, ale stejně se nedomnívám, že je to vhodné.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 04.11.03  07:54

To Ace2: Proč to nyní nechceš uvést? Vždyť ses o tom rozepisoval v jiných rubrikách o stošest?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  22:14

Nic se neděje,nejsem žádný šťoura.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  21:54

Tajný to není, ale vzhledem k veřejnosti této diskuze bych to viděl jako nepatřičné. Sorry. Jinak je to Brit.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  21:23

Jestli to není tajný-pro koho děláś? Nemusíś
    konkrétňího člověka,stačí firmu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.03  19:49

« to ace2

hele acei - tak se přece nerozčiluj, já jsem žádnou uštěpačnou poznámku neměl a pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Jen jsem byl prostě zvědavej co děláš... Mě jen mátlo, že se tu někde zmiňovalo, že jsi dělal managera, pak jsi někde napsal, že děláš řidiče, tak mi to jen vrtalo hlavou, to je vše, ale fakt nic ve zlým.

Upřímě - sám mám podobné dilema: pořád nám někdo vtlouká do hlavy, jak je o špičkové odborníky zájem, jakou máme perspektivu no a když člověk trochu zabrousí (tenhle rok končím školu) kam dělat, tak je to fakt bída. Nízkej plat, a píchačky k tomu :-(. Dělám při škole na živnosťák (bez peněz to holt nejde :o)), neříkám, že je to nějaká slává, ALE... jsem svým pánem a baví mě to..., co dál - to se uvidí. Myslím že velmi dobře rozumim tomu co jsi chtěl vyjádřit a to co jsem napsal jsem nemyslel nějak uštěpačně nebo zle.

• « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  18:53

No myslím pánové, že vám do mého soukromí nic není a popravdě řečeno i kdybych byl teplej tak si myslím, že v dnešní době se to snad nedá brát ani urážka. Jenom to spíš dokazuje latentní homesexualitu MatuSe :o)

Klidně mi zatím můžete závidět 8 týdnů placené dovolené a další slušné výhody, nebojím se říci, že nejlepší které jsem zatím kdy měl a pravděpodobně ani jen tak nedostanu. A popravdě radši budu pracovat 2 hodiny denně za velmi slušné peníze obohacené o diety a mít plně a legálně k soukromému používání více méně jakéhokoliv auto dle mého výběru s maximálním stářím 90. tis km a k tomu pracovat pro velmi chytrého a vzděleného člověka, kterého respektuji jako osobnost a to vše s nálepkou panskýho kočího, než sedět za polovinu platu 8 hodin v kanclu a při pondělních poradách odůvodňovat proč nebylo dosáhnuto x% nárustu obratu, mít nad sebou idiota a jen plat který mi někdo milostivě dal. To jsem si prožil a i když jsem byl po obchodní stránce vždy úspěšný, nikdy jsem se necítil dostatečně ohodnonec, ale holt měl jsem nálepku šéf obchodní divize, nebo key account manager.

Fakt tohle už ne. Nyní nemám žádné starosti a jen si užívám života, který by mi asi jen proklouznul rukama, začal jsem cestovat po Evropě, začal jsem komerečně psát, a to jenom díky tomu že na to mám čas a prostředky. Kašlu vám na vaše rádoby vtipné a uštěpačné narážky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.11.03  16:52

to sou veci :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  15:16

disgusting... :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.11.03  14:32

ace je callboy, t.j. on sedi na nete, ma pri sebe mobil a ked mu zavola sef, tak ide k nemu a robi mu spolocnost. napr casto sa chodia bavkat do hotela Carlton v Bratislave (zname miesto homosexualov), a podobne. proste jeho sef je taky huncut a rad si s acem vyhodia z kopytka...samozrejme vo vsetkej pocestnosti :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…