OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  10:46

« Re: Hufuv RS traktor

Něco nad 4000. Někdy zkusím jít se stopkama v ruce do červeného, jestli to něco přinese. Když ale řadím na 4000, tak další kvalt už krásně bere.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  10:19

tak to jde docela na ropovod a jak radis? Myslim v kolika otackach prerazujes?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  09:49

Pod 8. To už jsem zkoušel. Je to ale na letních. Taky závisí na dávkování plynu při I.kvaltu. ASR to nemá pod kontrolou ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  09:38

je fakt, ze nicit gumy je blbost, ja si taky vzdycky nadavam, kdyz se necham zblbnout a obcas to prohrabnu. Myslis, ze se dostanes s Fabii pod 9s z nuly na sto?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  09:14

STAVROS> No nechval dne před večerem. V RSku jsem jezdil poměrně dlouho na to, abych ho odhadl a nemůžu říct, že je některé s těchto 2 aut silnější. Fakt to chce vyzkoušet. Je jasné, že Oktávka bude rychlejší na Vmax a já zase nesrovnatelně jistější v zatáčkách. O tom nemusíme debatovat. Sprint je ale nejasný. Na jaře to určitě výjde. Na zimních mám problémy s trakcí. Ono je rozdíl mít 360NM při 2000 a 235 při 4000. Mé zimní 205/45 by zmizely v oblaku kouře a to nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  09:10

No já vím, že chtěl. Pak jsem na to zapomněl a přezul na zimní. Však není všem dnům konec, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  08:47

delejte ja chci videt vysledky, kladenska kostka versus benos. Avsak prevaha benzinu je jasna. Pocet vyuzitelnych otacek u nafty je nizky. Dost bude zdrzovat razeni u naftaku.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 07.11.03  08:30

to Huf: No vzdyt jsi chtel porovnavat parametry (dokonce na letisti) a pak nejak nic...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  07:48

Já jsem se měl ozvat?

To nebude strachem ;o)

Spíš mi to vypadlo z hlavy....
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 06.11.03  22:22

« Hufuv RS traktor

to Huf: Co ze jsi se neozval na pomerovani paramtru nafty VS. benzin? Nechci byt domyslivy, ale krome strachu me nic jineho nenapada ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.11.03  19:12

« Re: Koroze

ja si pamatam ked ocino trosku suchol alfu o betonovy stlpik, mal tam tmavomodru farbu - niesom si na 100% isty ci to bola metaliza, ale myslim ze bola, a urobili to tak super ze to nebolo vidno.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  17:17

No každej lakýrník asi na tom bude chtít dělat co největší plochu, když mi jeden blb bouchnul dveře, tak mi stříkli komplet dveře a přetahovali to i na blatník a druhé dveře. A poznat to není ani při bližším zkoumání (černá metalíza).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  16:58

ok, tak dík za názory, já to při nejbližší servisní prohlídce vysonduju a napíšu jak to dopadlo
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  15:44

Proč by se nedala metalíza opravit ?? Je to sice vidět jako každý nový lak, ale jinak nevidím problém.........
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  15:03

to JakubJ: dik, to je radost, to se asi nedplatim, to je celej pravej zadni blatnik :o))) kdyby se na to aspon vztahovala zaruka na korozi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  14:02

tommy78: pokud vim, tak metaliza se opravit neda - vzdycky celej dil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  13:57

jsem druhy majitel a tohohle jsem si pri koupi nevsiml, takze netusim, uz to tam muselo byt kdyz jsem to koupil :-(
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.11.03  13:50

tommy> a neoblial si si parkrat nadrz? benzin/nafta su na farbu dost agresivne
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  13:42

« to tesna

Měl jsem je na Fabce TDI a teď mám nové na RSku. Velice dobré. Na staré vydržely přední 70 a zadní 105tkm.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  12:42

« Koroze

Měl bych dotázek: jak je na tom Octavia s antikorozní úpravou? Že je pozink to vím, ale mám okolo víčka nádrže takový puchýřky (už jsem se o tom asi tady zmiňoval), vypadá to jak koroze (jako třeba u podběhu u blatníků apod), ale nejsem si jistej jestli to není jen taky blbě nastříkaný. Přijde mi že rez na 6 let starým autě je trochu divokej jev. Dá se to nějak poznat (kromě toho že to uloupnu šroubovákem :o)?

A pokud se někdo tak dalece vyzná - při případný opravě - zda stačí jen lokální oprava nebo je nutno nastříkat celý díl. (je to modrá metalíza). Dík

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…