OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.12.03  11:53

« Re: Autoradio Gamma v L&K - odblokování

kod by mal byt v manuali od radia aj s postupom ako to odblokovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  10:36

« Re: Autoradio Gamma v L&K - odblokování

Pokud se nepletu, tak k autorádiu by měly být papíry zvlášť, pokud ne tak u servisu, v kterém auto bylo nebo je servisováno by to měli mít v počítači a vůbec myslím si, že to odblokovat stejně půjde jen přes WAG v servisu, takže se asi návštěvě servisu nevyhneš.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.03  09:46

« Autoradio Gamma v L&K - odblokování

Ahoj lidi. Odešla mi na Štědrý den baterka, tak jsme ji vlastními silami měnili za novou, vše se zdařilo až na jeden detail - sériově dodávané autorádio s CD-changerem Gamma po mě nyní chce nějaký kód a já nemohu sehnat původního majitele, od kterého jsem auto koupil. Nevíte o nějaké možnosti odblokování, či kde bych mohl najít v dokumentaci k vozu příslušný kód? Děkuji za každou odpověď. Waters
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.12.03  15:56

« Re: Díly na Octavii

Vítej v klubu, já jí nabořil cca před dvěma měsícema :o), i ten samý model, na předek, naštěstí airbagy OK. Zkus vrakáč, tam už musí Octavií být hodně. Dost se toho nechá dotáhnout i ze zahraničních vrakáčů, ale nějaký kontakt bohužel nemám :-(. Jinak nové neoriginální autodíly se dají koupit u www.autokelly.cz za slušný ceny, podstatně levněji než originál škodovácký...
  • 00 Reagovat !

foto

25.12.03  12:32

« Díly na Octavii

Naboural jsem svoji Octavii 1.6 a sháním díly na opravu. Nemá někdo něco doma ? Potřebuji komplet předek, tj. světla, nárazník, kapotu, chladičovou stěnu, chladič, oba blatníky, levé rameno, náboj levého kola, airbag .... a spoustu dalších věcí. Pokud někdo něco doma má a může prodat tak prosím napsat na : m6564xp@seznam.cz
    PS. Je to 1.6 74 kW, r. v. 1998
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.03  00:00

« Bez nadpisu

hehehe, dneska jsem se provez v Renaultu Safrane a taky to nebylo spatny :o). Teda jako pasazer vzadu, ale pripadal jsem si tam jak ve vladnim vozidele a toho mista :o) Hm, kdyby mela oktavka ason 3/4 mista vzadu co ma ten Renault... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 21.12.03  21:58

« Re: Nazdárek

rambo: Ok můj mail je kostey@fordsierra.cz tak se nějak ozvi abych zjistil tvuj mail a na někdy to dohodnem.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.03  20:07

Klidně se ozvi. Nebo můžeš příští rok dojet někdy na sraz. Ale varuju tě, že tvůj pohled na koktávku se asi změní:-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 20.12.03  22:16

tak až tam někdy pojedu tak se ozvu...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  21:45

Nésu,su z Brna.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 20.12.03  21:13

hej seš z Prahy?
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.03  19:24

« Nazdárek

Zdar kluci,
    jen jsem se chtěl zeptat (když tady mluvíte o těch jízdních dojmech) jestli jste taky někdy jeli v něčem, čemu se říká auto. Kdyby ste měli zájem, tak dejte vědět a já Vás svezu ve svým Chevym. Abyste věděli o čem je řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  17:39

« Re: Ozubeny remen/retez a pasivni odpory...

ladao: Je za stodeset v annonci už třetí tejden a teď před Vánoci se neozval ANI JEDEN člověk. Přitom kámoš prodával naprosto stejný auta bez papírů za sto. Jenom na to asi není vhodná doba, možná kvůli Vánocům a možná kvůli pár měsícům do EU, každej se těší, že si ji přiveze zvenku. Jenom se bojím, že už to nebude taková legrace, Němci a Švýcaři si začali slušný šestky opravdu cenit a dost podražili. Mě vůbec nevadí, že mi zůstane, to auto mám rád a není to jen proradostauto, já s ní jezdím každý den, teď v zimě si můžu uplést z powerslajdů svetr :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  15:32

červenej barone: Za 4 roky sem na něm ujel kolem 6 500 kiláků, to asi dost výmluvně vypovídá o tom na co ho mám, tedy je to "proradostauto" asi jako ta tvoje 635ka nebo se pletu ? BTW opravdu ji chceš prodat po tom martýriu co jsi s ním absolvoval ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.03  06:48

ladao: Používáš to denně nebo je to jen proradostauto?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  12:05

to:asimov [odkaz] sekce "Káry"- Laďův Pepin. Spolu s motorem 1560 kubíků a gumama 195/45-15 je to i životní nutnost ty lepší brzdy. V tomhle zastávám filosofii BMW, že podvozek musí být vždycky ryclejší než motor. I když by stačily jen ty větraný kotouče 247 a případně i bubny v zádu, je to léty vyzkoušený na závodních Š 130L a LR
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  11:58

to:matus Tím komfortem mylím jenom to, že jen ten tišší motor a je mi jasné, že se nikdo nebude vracet k normálnímu klíňáku a předělávat řemenice :-) a u motoru s ozubeným řemenem, předělávat blok a hlavu aby se vrátil k řetězu. Prostě se to jednou zavedlo u toho konkrétního výrobce, tak to tak zůstane už jenom proto, že je to "nová progresivní technologie" Na to přece zákazník slyší. Ty by jsi chtěl aby se ti vrátilo do auta něco "přežitého" ? asi ne, asi by jsi takové auto z neznalosti technologie a konstrukce zavrhnul a šel si koupit jiné a třeba právě s řetězem :o) Ale kdo dnes posuzuje motor resp. auto při koupi podle toho jestli motor má řemen, nebo žetěz ? To že se nutně musí vyšovat výkon motoru v souvislosi se zvyšující se váhou v souvislosti s novými bezpečnostními prvky auta nikdo nezpochybňuje. A podle mne nemá co společného jiný pohon rozvodu s pružností motoru. Jen mne tak napadlo k čemu je u motoru 1,2 HTP 40 vůbec rozvod OHC podle mne k ničemu, akorát je to dražší, takový motor se nikdy neroztočí do takových otáček aby hrozilo potkání ventilů nebo Diesel 2 ventily na válec, k čemu má rozvod OHC ?? nevím nechápu... tedy chápu... prostě je to "nová moderní technologie" Z hlediska výkonu to není žádný pokrok vpřed :o)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.12.03  11:28

ladao> co myslis pod komfortom vodica z hladiska motora? to ako ten motor je tichsi, pruznejsi, vykonnejsi? lebo ja si myslim ze potom vsetky tie upravy stoja za to. a s tou cenou nemas az tak pravdu.

cena aut sa drzi, resp stupa, lenze to je preto ze modely jednotlivych tried su cim dalej tym vacsie - plati najme u mensich aut (323, megane)
    napr taky golf V ma mat podla informacii rovnaku cenu ako golfIV, a to je o nejakych 5cm dlhsi a sirsi, ma mat komplet airbagy a elektronicke pomocky seriovo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  10:53

Ladao: je někde na netu ta tvoje 110R? Jestli to je fakt do eRka, tak to potom jo, to bude brzdit jako k*á*a.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.03  10:50

To ladao: Souznění duší...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…