NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Shell - Diesel Extra
Tak jsem dnes na zkoušku natankoval Shell Diesel Extra. Jsem velice zklamaný. Řekl bych že to blbě jede a spotřeba se mi vyhoupla o cca 0,8 litru. Do teď jsem tankoval u Globusu a to bylo jiné kafe. Ještě víc jsem byl ale šokován, když jsem zahlédl cenu 25,70 za litr. Včera jsem všude u Shellek vídal ceny kolem 23-24Kč a když jsem zajížděl k téhle na Barrandově, tak tam stálo několik kamionů a na cenu nebylo vidět. Pak se mě ujal občan z Rusky mluvící země a natankoval mi plnou. Cena mě nepoloží, ale u této benzínky už nikdy nenatankuju. Krátce na to jsem jel do Vršovic a míjel Shell s cenou 23,30 za Diesel Extra. To je docela slušná zlodějna, co? -
"-- skrytý --" 12.01.04 11:19
« JET - D5 Kraluv Dvur (Beroun) nafta za 20.70 Kc/l
Sice to nastve, pred Silvestrem byla o rovne dve kacky levnejsi, ale v porovnani s temi cenami 23-25kc/l jinde je to porad jeste krasne.
Jinak perlicka, kousek vedle u OMV v Beroune je nafta sice trosinku drazsi, 20.90, ale Seta byla jeste drazsi, za myslim 21.40 !! :-) Tak mam pocit, ze Bio v Cechach konci :)) -
"-- skrytý --" 12.01.04 10:03
« Teda nevím jak vám
ale mně připadá cena 25,70 na půlce pump v Praze jako nehorázná drzost, něco jako zdviženej prostředníček na řidiče, zvlášť když se dá u některejch značkovejch v Praze pump koupit za 21,30 ... u neznačkový za 20,80. Kupujete někdo naftu za tu šílenou cenu (případně podobně předraženej benzín)??? Podle mě ještě nikdy nebyl tak velkej rozdíl mezi kartelovou cenou (25,70) a cenou nejlevnější nafty. Teď je to 4,90 Kč na litr.
-
"-- skrytý --" 08.01.04 08:47
« Re: CENY v r. 2004
Na ty ceny jsem fakt zvědavej, jak se to bude vyvíjet. Hodně se to začalo lišit pumpa od pumpy. Jedno pražské OMV má naftu za 25,70, jiné pražské OMV za 22,90... to dřív nebylo. Setu jsem viděl někde za 20,90, nejlevnější naftu taky za 20,90 (nijak jsem se moc nedíval, tankoval jsem před koncem roku, a s nájezdem 1200km/nádrž jsem ještě nic řešit nemusel...). Ovšem, 20,9 a 25,70 už je dooost slušnej rozdíl...