NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
« Shell - Diesel Extra
Tak jsem dnes na zkoušku natankoval Shell Diesel Extra. Jsem velice zklamaný. Řekl bych že to blbě jede a spotřeba se mi vyhoupla o cca 0,8 litru. Do teď jsem tankoval u Globusu a to bylo jiné kafe. Ještě víc jsem byl ale šokován, když jsem zahlédl cenu 25,70 za litr. Včera jsem všude u Shellek vídal ceny kolem 23-24Kč a když jsem zajížděl k téhle na Barrandově, tak tam stálo několik kamionů a na cenu nebylo vidět. Pak se mě ujal občan z Rusky mluvící země a natankoval mi plnou. Cena mě nepoloží, ale u této benzínky už nikdy nenatankuju. Krátce na to jsem jel do Vršovic a míjel Shell s cenou 23,30 za Diesel Extra. To je docela slušná zlodějna, co? -
"-- skrytý --" 12.01.04 11:19
« JET - D5 Kraluv Dvur (Beroun) nafta za 20.70 Kc/l
Sice to nastve, pred Silvestrem byla o rovne dve kacky levnejsi, ale v porovnani s temi cenami 23-25kc/l jinde je to porad jeste krasne.
Jinak perlicka, kousek vedle u OMV v Beroune je nafta sice trosinku drazsi, 20.90, ale Seta byla jeste drazsi, za myslim 21.40 !! :-) Tak mam pocit, ze Bio v Cechach konci :)) -
"-- skrytý --" 12.01.04 10:03
« Teda nevím jak vám
ale mně připadá cena 25,70 na půlce pump v Praze jako nehorázná drzost, něco jako zdviženej prostředníček na řidiče, zvlášť když se dá u některejch značkovejch v Praze pump koupit za 21,30 ... u neznačkový za 20,80. Kupujete někdo naftu za tu šílenou cenu (případně podobně předraženej benzín)??? Podle mě ještě nikdy nebyl tak velkej rozdíl mezi kartelovou cenou (25,70) a cenou nejlevnější nafty. Teď je to 4,90 Kč na litr.