NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 02.03.00  14:20

« Nafta v Polsku.

My u Polských hranic to máme trošku levnější - v pondělí 28.2. jsem bral naftu za 2,27 Zlotych tj. 20,-Kč(při kurzu 11,35Zl za 100,-Kč)- Na litru se dá v Polsku ušetřit cca. 1,50 - 3,50Kč podle momentálního kurzu a cen.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.00  10:49

« //

Nejlevnejsi nafta je vyjety motorovy olej (ne fernet) zredeny technickym benzinem.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  08:54

« Bio v Brne

Benzina s.p. 17,20 OMV 17,30 DEA 17,90 PTD
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.00  07:35

« OMV Praha

Setadiesel 18,50 Kč. Tak už se nezdražuje po desetníkách, ale rovnou po korunách!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.02.00  21:21

« Re: Nafta v Plzni

Nechci předvídat. Ale faktem je, že v Plzni a okolí je (s vyjímkou pár měsíců vloni, kdy došlo k "rozhození cen") nafta nejlevnější už hodně dlouho. Odhaduju tak nejmíň dva roky. A konkurují si tam hlavně značkové pumpy (vyjímkou je už proslavená ONO, která je vždy úplně nejlevnější). Mimochodem, naftu za 21,30 mají i na dálnici D5 za Žebrákem u ESSa. Nepředpokládám, že by těch pump v Plzni mohlo ještě přibývat. Takže otázkou je, jestli můžeme očekávat, že se ti "velcí" dohodnou a ceny pak vylítnou o pár korun nahoru...
  • 00 Reagovat !

foto

29.02.00  08:54

« Nafta v Plzni

To je vše do času, jde jen o to, jestli jsou schopni se pumpaři domluvit a kdo chce jakou benzinku koupit. Pokud je v Plzni ještě řada privátních neznačkových pump, pak je to signál o tom, že velcí (ARAL, OMV, ESSO...) je drtí držením nízkých cen a pak až to neunesou je koupí a nahodí vysoké ceny. Přesně stejný proces byl před asi dvěma lety v Brně. A pak bum Bác, přelepily se loga na polovině soukromých pump na samé ARAL, ESSO (skoupili pět pump), SHELL. V zápětí šly ceny o 3-4Kč nahoru a začaly se stavět další nové pumpy, neboť při předpokladu udržení vysokých marží to je stále zajímavé. V Brně nafta na cenách 22,90 - 23,90 se zatím drží, Bio nafta 17,30 - 17,90. To je taky vejvar. Když někde stojí 13,- Kč a to ji neprodávají bez přirážky, tak co pak na ni rejžujou když ji prodávají za skoro 18,00 :-) PTD
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.00  13:36

« Plzeň

Taky tu už zdražují. U OMV 21,30, ale ESSO mělo ještě včera 20,90. Proti ostatním zde uváděným cenám je to paráda. My místní doufáme, že to vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  10:36

« Re: Brno

Tak to jsi teda šťastný člověk. V Praze nevěřím svým očím ještě mnohem víc. Benzina - normální cena 24,40 Kč a nějaká arktická u Shellu ještě dražší.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:17

« Brno

Včera jsem taky nevěřil svým očím. V Brně mají u ARALU u Tesca naftu za 23,90 Kč. Black Day, nevím nevím, kaľ chtějí zajít... Osobně jezdím na Bio ke kolegovi do garáľe za cca 9-10Kč/litr, takľe ok, navíc ELTO atd. Nemít tyto zdroje tak nevím nevím...PTD
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.00  07:59

« Nevěřil jsem svým očím

V okamžiku, když jsem projížděl Kolínem a viděl ceduli - bionafta 15,10 Kč. Za tuhle cenu tam maj EKO u dvou pump přímo za sebou a o 5 km dál za 15,20 Kč. Hnedle jsem měl další cestu přes Kolín, tak jsem nezapomně vzít do kufru kanystry. Při 150 litrech je to proti OMV úspora 360 Korun, což už je myslím cítit.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.00  09:12

« OMV

OMV v Brně nafta 23,20. t.j. rozdíl 2,10 bez DPH. Takže ať mi nikdo neříká, že pumpaři mají na naftě 2,- koruny. To je přece nesmysl. V Plzni když na litru budou mít dvě koruny, tak v Brně 4. PTD
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.00  17:45

« Ceny nafty

Plzeň - např. OMV - 20,90 Kč. Už se ty nůžky zase rozvírají, ale čert ví proč. My, co tankujem v Plzni, si nestěžujeme...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.00  08:41

« Re: Ceny

BRNO: Neuvěřitelný kartel. Pryč jsou doby, kdy ARAL u BOBY Centra diktoval vąem nízké ceny. Je to benzinka s největąím obratem. Pak se jednoho dne domluvili se SHELLEM (tomu rostl obrat díky kartě) a s ESSEM, který skoupil malé soukromé pumpy a získal velké procento trhu. SUPER stal v Brně ve zlatých dobách 19,30 kdyľ v jiľních čechách stál 24,20. Po uzavření dohody se Brno vyhouplo na nejdraľąí město v ČR. Ostatní pumpy se s radostí přidaly. Dnes stojí nafta úplně vąude 23,20 a to jak na dálnici tak na poslední zastrčené pumpě. Bionaftu jsem bral v prosinci za 15,30 a dnes ji nekoupím pod 17,30. Jinak cena Bio obvyklá je 17,50. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  14:45

Bohužel vypydá to, že v Praze se domluvili na cenách. Nesleduji tolik Bionaftu, ale v Naftě má dnes většina (>90%) cenu 23.5 Kč. Pokud nejsou domluvený, tak alespoň odmítli si cenově konkurovat. Bohužel ropa jde zatím stále na nová maxima dnes přidává dalších pár desítek centů na barel. Je dost pravděpodobné, že během několika dnů zvýší Česká rafinérská své ceny. Na to reagují všechny pumpy v Praze jasným signálem. Už jsem tady psal o dvou pumpách, které drží nižší cenu a zároveň k nim mám důvěru.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  11:52

Ty svine totiz cejtej,ze zatim v Praze maj lidi
    trochu vic penez a tak toho radne vyuzivaj!Vsechno
    ridej bolsevici jeste zbejva,aby vyhrali volby a
    ja emigruju do nemec!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  09:33

Mužete me nikdo vysvětlit jak muže byt tak vysoký rozdil ceny bionafty např. v Praze 17,50Kč (OMV) a v Táboře 14,90 (OMV).
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.00  00:00

« DAŇE

* JEDNY ZASRANÝ.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 09.02.00  14:23

Zdražovat se bude. Důvod: přibližování se k EU. Benzín by měl jít nahoru o cca 2,- kč. Hůře jsou na tom kuřáci, protože cigarety chtějí zdražit o 50 nebo 100% (teď přesně nevím). Problém je ale v tom, že daně, které má EU nižší než mi nechce naše vláda snížit :-( Už teď máme jedny z největších daní na SVĚTĚ ! A naše vláda nás chce asi dostat na první místo :-o
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.00  13:52

Zase se má zdražovat? No to mě teda už vážně s...!!! Benzín taky? Chystá se zas nějaké nové zdanění nebo co?
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.00  12:44

« Ceny

Co říkate plánovanému zdražování nafty od 1.3.2000? Já si myslím že nás berou pekně na hul.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…