NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Ceny ropy vs. ceny nafty
Cena ropy vcera spadla pod 21.5 (mesicni kontrakt), takove ceny tady byly naposledy behem rijna minuleho roku. V te dobe se nafta v Praze prodavala za 20 - 20.5 Kc. Podle mne za posledni mesic od zasedani OPEC uz museli rafinerie zlevnovat, protoze cena ropy spadla z 32 dolaru. Na pumpach v Praze se vsak nedeje nic, pokud nepocitame minimalni zlevneni z 24.5 na 24 Kc. Pumpari proste vypozorovali, ze si lide zvykli na tyto ceny a prazsky kartel muze drzet stejne vysoke ceny. Jake je to mimo Prahu? -
« všem
Netankujte 30. dubna 2000 ! ! ! Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat! Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot! Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry. Je nejvyšší čas na reakci postižených. Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru. Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu. Rozhodující den je 30. dubna 2000. Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout. Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí. Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale: NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!! Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk. Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den! Děkuji ----------------------------------------… Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...) --- -
« Neexistuje
Nejlevnější nafta uz neni a nebude. Jedine navrtat nekde naky potrubi nebo chodit krást, či natankovat a ujet. Co jsem mluvil s pár pumpařema tak se to prej stává dnes a denně a jsou proti nim prakticky bezmocní. Když je to do 1.000 Kč, není to žalovatelný. Jediná možnost - rozbít ji hubu, ale jak někoho lovit? -
« Barel Bio
Barel Bio koupim od kolegy kterej jezdi s Bagrem a to az bude mit vysetreno. Sezere mu to 200l na den a pise na to asi 240l na den. Takovejch jak jsu ja zna mraky. Proto podrazil z 8 mi na 10 za litr. Jak jede kolem, vyhodí mi před domkem ze lzice barel, vecer ho nakulim do garaze a bude pokoj. Je to sice sracka to co vozi, ale po filtraci na to jezdim jak o zivot. Onehda jsem musel zajet k pumpe pro normalni naftu a za 150kč jsem dostal 6,35 litru. Malem jsem se pozvracel.... :-) PTD P.S. Barel ma asi 180-220 litru, jak kterej. Zálezi jestli je vychodni nebo zapadni. (vychodni je pochopitelně větší :-) -
« Re: Nýřany u Plzně
U málokteré pumpy jsou dneska fronty,tady však ano.Tankuje tu hodně kamionů,holt se jim vyplatí sjet z dálnice.Kdyby tu prodávali šmejd,tak se to rychle roznese.´Při placení jsem slyšel pumpaře,který se bavil s nějakým známým šoférem,že nedaleká Aralka to už nevydržela a zdražila.
Stejná pumpa je i v Plzni na domažlické výpadovce,sice o maličko dražší,ale fronty tam jsou taky. -
« Růst cen
Velkoobchodní ceny benzínu a nafty v tomto týdnu opět vzrostou. České rafinerie zvýšily velkoobchodní cenu benzínu o .93 Kč a nafty o .53 Kč na litr. Očekávám, že alespoň v Praze se to projeví buď zítra nebo v několika dnech. Zástupce Aralu počítá se zvýšením o 1.20 Kč u benzínu a .70 Kč u nafty. Do zasedání OPEC nás tedy čekají opět horší časy.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!