NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Nafta a Bionafta
Nejlevnejsi stale v Plzni u OMV U Prazdroje Seta za 20,00, Beroun OMV za 20,90. Benzina uz taky prodava Bio naftu, ale jejich ceny jsou kolem 21,90 az 22,50. Tolik stoje u ONA v Nyranech normalni nafta... Jinak je v Nyranech taky neskutecne levne myti za pouhych 29,- (predmyti penou, voda, kartace, slaby vosk, vysuseni...) Stastnou cestu! -
« Re: Bionafta Praha - Benzina na Balabence 8.5.
Zapomněl jsem to dopsat, ale Benzina na Balabence jsou pěkný šmejdi. Maj tam furt vyvěšenou bionaftu za 19,90, ale ve skutečnosti ji nemaj ani nikdy neměli. Pistole je přivázaná na řetězu s nápisem mimo provoz. Je to jen hnusná reklama a potom čekaj, že si všichni koupěj jejich předraženou normální naftu. TAk jsme se tam postupně s několika kamarády nechali napálit, bohužel jsem jim ani nevynadal, protože jsem hrozně spěchal... Tak pozor na ně!!! -
"-- skrytý --" 21.05.01 11:18
« Re: Seta v ZC
JDE TO a zatim v Plzni ceny drzi. Sice nemeli v Nyranech (ONO) SETAdiesel, ale cena zustava stejna i u bionafty [19.90 Kc] i u nafty [21.90 Kc]. OMV u Prazdroje ma SETU take na stejne cene [20 Kc], v Praze jiz za 21.90 Kc.
Zacina se projevovat rozdil mezi benzinem a bio, uz je to 7-9 Kc na litr (!). Jen tak dal - takhle se mi ty zvysene naklady na porizeni ojeteho dieselu vrati mnohem driv. :)