NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: PATY PRISPEVEK ZA SEBOU
zadek524To je si za 22,90 Kc/l koupim radeji BA95 (a jeste mi svagrova podnikatelka vrati 20% DPH) :-) Ale uznavam ze to neni zase tak obvykla cena... A proti dieselum VUBEC nic nemam (tedy mam, ale to jen proti absolutne nechutne smradlavym starym AVIIM). Jinak vam vsem preji, at vam to jezdi, hlavne at vam v zime nafta nezamrzne a at vam to dobre startuje... -
« Re: PATY PRISPEVEK ZA SEBOU
Tohle už se ale několikrát probíralo v tématech o bionaftě, doporučuju tam nahlédnout, informace jsou tam téměř vyčerpávající...
Jinak OMV šla s cenou Sety v Praze dolu, někde drží na 21,50 a někdě je už týden za 20,50. Osobně jsem si radši nabral čistokrevnou v areálu služeb Praha na Jarově (nebo tak nějak se to jmenuje) za 22,60 - jsou tam dokonce NONSTOP. Účty odevzdávám kamarádovi, kterej mě za to má rád, neb si přeúčtuje DPH 22% zpátky. Dneska ráno jsem ale viděl poutač v Praze na Černokostelecké, kde nabízeli naftu za 22,50!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!