NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:26

« to prof

No jo, ale výš *, jakou výkon zvyšující sračku za 5000,- tam kdo přimontoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:20

« Re: Nazdar smraďoši

vlami: Zrovna dneska mě smahnul ve městě funglovkovej Passat. Říkal jsem si ještě, že se mi ta temně modrá barva v kombinaci s trochou chromu líbí. Najednou čoud, jak když tmavej stoupne piánu na krk. Z ničeho nic, žádný zrychlení, nic, jenom to prostě začalo hulit. Ať se jdou s takovýma sráčema za meloun vycpat! Samý kecy vo emisích, už mi to leze krkem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.02  12:28

Rybiz a Cleaner posuzuji auta podle smradu, a ja jsem hovoril spise o emisich, to jsou totiz meritelna cisla, ktera hovori. Na rozdil od smradu, ktery je ciste subjektivni. Znam lidi, kterym Trabant primo voni a libujou si. Ale asi se shodneme, ze k zivotnimu prostredi to setrne neni. Ja napriklad jezdim na biodiesel, coz v podstate nekterym lidem muze smrdet a pritom to ma mnohem nizsi emise, nez nafta [o benzinu nemluve]. Sice s vyjimkou oxidu dusiku, ale to je stejne dusik, ktery vetsinove pochazi z repky, takze jde pouze o obnovitelny kolobeh, nikoliv o zvysovani koncentrace v ovzdusi, jako je tomu u ropnych produktu.
    Za druhe - opravdu bych chtel videt TDi od VW [mluvime o novejsich autech], ktere huli. Ale ne v dusledku rozjezdu pri nizkych otackach, to se stane, pak se nafta na okamzik skutecne spatne spaluje. Ale jinak zadnej kour.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  12:44

chlap nesmrdi, chlap muze mit jen "muznej oder" :-)))) ale nejsme prasata, ze, myslim ze vsichni se aspon v sobotu mejeme .... ;-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  12:43

sakra chybka, melo byt "vis zadku" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  12:40

Přesně tak, jak pravil Fija. Možná taky není na škodu, když se i chlap trošku vycachtá....:-))). I když se říká: "Správnej chlap musí smrdět i kdyby si do kapsy měl dát *!"
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:38

oleowr1> kdyz se dama pred sexem umeje, nevim, co by pri nem melo smrdet :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:38

viz zadku, zalezi jak s autem jezdis. Cisty chiptuning mu ublizit opravdu nemuze. Mluvim z vlastni zkusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:37

ale to sis odpovedel spatne. Chiptuning to neudela. Teda dobrej. Ovsem tzv. powerboxy (napr. jednotky Kompakt) klidne.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:35

« Nazdar smraďoši

:o)))))Ha, ha ha ! Tak to bylo dobrý ... :o)) Sex ...:o)
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 30.01.02  10:51

Pročítám příspěvky "Re: Nazdar smraďoši" a zjišťuji, že někteří lidé hodnotí kvalitu věcí kolem sebe podle toho jak smrdí, co smrdí je špatné a zdraví škodlivé. Lituji takové jedince, asi nikdy neochutnali olomoucké syrečky a jak provozují sex.... Ono to taky není nejvoňavější.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  07:48

Chiptuning je podle mě fakt prasárna a do motoru to nepatří. Ať si kdo chce, co chce říká, ale motorům to škodí. Slyšel jsem jak dopad známej kamaráda s Teranem 2,7tdi - asi ve 110.000km motor zaklepal naposled...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  17:40

No Octavie jsem viděl již mnohokrát hulit, jak Liaz v posledním tažení, stejně tak navoněný novoučký Passaty a Audiny. Odpověděl jsem si sám: Chiptuning.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  10:26

Cleaner> no tak si dej do auta pachovej filtr a neotravuj. Pachovej ti pomuze i proti Avii, takze mozna i proti stodvacam se syticem, kdy mnohdy z vejfuku krom smradu lita i nespalenej olej, jak jsou ty motory vylagrovany (to kdyz se chces bavit o starejch smradlavejch autech) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  10:23

rybiz> kdyz se bavis o novejch autech, tak nemuze Octavia do kopce dymit. Moje teda ma jen 56 tkm, ale nedymi ....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  07:38

To Cleaner: Tak to teda asi jsem dobrej. V práci na dvorku se pořád točej benzínový auta jak na točně a věř mi, že jsou to všechno funglovky a smradu je z nich z každýho, že je to hnus!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  15:05

to zadek - jestliže dokážeš ucítit novej benzíňák v nejlepší kondici (navíc v záplavě smradu, která je na našich ulicích z hulících dieslů :o) seš fakt dobrej....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:33

to rybiz - 100% souhlas.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:32

to Vlami - Nechápu tvůj názor, zřejmě se každý pohybujeme po zcela jiných silnicích. Ovšem kde jsou ty silnice bez smradlavých dieslů vážně nevím....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  10:04

Nevim, jak smrdej novy benzinaky, necichal jsem. Ale mam ted DTI (ne kvuli tomu jestli smrdi nebo ne, ale kvuli cene PHM a spotrebe) a to po zahrati nesmrdi vubec (coz mne samotnyho prekvapilo). A jestli nekdo tvrdi opak, tak mu nabizim zdarma cichaci zkousku u myho vejfuku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…