NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nazdar smraďoši
vlami: Zrovna dneska mě smahnul ve městě funglovkovej Passat. Říkal jsem si ještě, že se mi ta temně modrá barva v kombinaci s trochou chromu líbí. Najednou čoud, jak když tmavej stoupne piánu na krk. Z ničeho nic, žádný zrychlení, nic, jenom to prostě začalo hulit. Ať se jdou s takovýma sráčema za meloun vycpat! Samý kecy vo emisích, už mi to leze krkem. -
"-- skrytý --" 31.01.02 12:28
Rybiz a Cleaner posuzuji auta podle smradu, a ja jsem hovoril spise o emisich, to jsou totiz meritelna cisla, ktera hovori. Na rozdil od smradu, ktery je ciste subjektivni. Znam lidi, kterym Trabant primo voni a libujou si. Ale asi se shodneme, ze k zivotnimu prostredi to setrne neni. Ja napriklad jezdim na biodiesel, coz v podstate nekterym lidem muze smrdet a pritom to ma mnohem nizsi emise, nez nafta [o benzinu nemluve]. Sice s vyjimkou oxidu dusiku, ale to je stejne dusik, ktery vetsinove pochazi z repky, takze jde pouze o obnovitelny kolobeh, nikoliv o zvysovani koncentrace v ovzdusi, jako je tomu u ropnych produktu.
Za druhe - opravdu bych chtel videt TDi od VW [mluvime o novejsich autech], ktere huli. Ale ne v dusledku rozjezdu pri nizkych otackach, to se stane, pak se nafta na okamzik skutecne spatne spaluje. Ale jinak zadnej kour. -
oleowr1 30.01.02 10:51
Pročítám příspěvky "Re: Nazdar smraďoši" a zjišťuji, že někteří lidé hodnotí kvalitu věcí kolem sebe podle toho jak smrdí, co smrdí je špatné a zdraví škodlivé. Lituji takové jedince, asi nikdy neochutnali olomoucké syrečky a jak provozují sex.... Ono to taky není nejvoňavější. -
Cleaner> no tak si dej do auta pachovej filtr a neotravuj. Pachovej ti pomuze i proti Avii, takze mozna i proti stodvacam se syticem, kdy mnohdy z vejfuku krom smradu lita i nespalenej olej, jak jsou ty motory vylagrovany (to kdyz se chces bavit o starejch smradlavejch autech) ... -
"-- skrytý --" 28.01.02 10:04
Nevim, jak smrdej novy benzinaky, necichal jsem. Ale mam ted DTI (ne kvuli tomu jestli smrdi nebo ne, ale kvuli cene PHM a spotrebe) a to po zahrati nesmrdi vubec (coz mne samotnyho prekvapilo). A jestli nekdo tvrdi opak, tak mu nabizim zdarma cichaci zkousku u myho vejfuku.