NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.02  17:28

« Re: Nazdar smraďoši

Vlami > No vidis , tak Ty mas vlastne takovy vonavy ekologicky traktor -))) Divis se jak muzou projit emisemi stare Skodovky a Ziguli ? Stejne jako ta tvoje (vonava) chrchla !! Kdyz vis kam mas jet na emise , tak Ti to projde vzdycky . Dale , jestli jsi si nevsimnul , tak jsem nikdy a nikde nesrovnaval stare benzinove motory ze staryma dieslama , nybrz nove a rizenym katalyzatorem vybavene benziny s novyma dieslama vybavenych oxidacnimi katalyzatory + filtrem pevnych castic . Hlavne me nepresvedcuj ze smradosi (diesly) nekouri ! Od te doby co je tahle diskuse tak si toho vsimam snad jeste vic, proste kazdy diesel kdyz mu nalozis ta huli !!! Promin, kazdy ne , tvuj trakturek je asi vyjimka potvrzujici pravidlo -))))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  15:49

« Re: to oddie, zadek.

Tak se jdi vycpat se svým škopkem a taky tě nemám rád:-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  15:28

« to oddie

Mám, ale né tolik...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.02  15:09

« Re: to zadek:

No, podívej se na to. On nás snad nemá rád?!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  15:06

« to oddie, zadek.

Ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  15:05

« to rezidents

Ano.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  14:50

:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  09:16

A kdo krade má za devět :))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  08:53

1. CHIPTUNING je každýho osobní věc

2. Víte kolik benzínových Hond, Toyot, Acur, ale i Mustangů a F-bodies má jiný chip? To byste se divili...

3. S Lagunou 3.0 V6 jsem jezdil za 13,5l/100km. S Lagunou 1.9 dTi už jenom za 6,5l/100km, což je při 50.000km ročně rozdíl ve výši 80.000 Kč (!!!). Jo, kdo šetří, má za tři!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  08:11

Vlami: To je fakt, nejstrašnější smraďoši jsou starý Škodovky, Žigulíky, ostatní vyčvachtaný benzíňáci. Ty diesely se většinou daj vydržej, i když třeba pokuřujou...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.02  23:56

Jeste jednou se vratim k nepochopitelnym nazorum Cleanera a Rybizu. Ted uz ale v cislech.
    Byl jsem 8.2. na technicke kontrole, Felda 1.9D, takze obycejnej traktorovej diesel. Na emisich se hodnoti kourivost na plnej plyn, coz ja osobne u sveho auta nikdy - opakuji NIKDY - neprovozuji. Ale presto, zde jsou cisla z emisi:
    Hodnota kourivosti - dovolena hodnota = 1,55, mne namerili 0,45, tedy cca na 30% dovolene urovne.
    Dale se hodnoti rozpeti kourivosti ctyr po sobe jdoucich mereni - opakuji - na plny plyn, v mem pripade 4762 otacek:
    Dovolena hodnota = 0,25, mne namerili 0,14, tedy mene nez 60%.
    Jeste jedna zalezitost - nevsiml jsem si, ze by pri seslapnuti pedalu na podlahu zakourilo z vyfuku....

A jeste jedna vec nakonec. Cleaner [156] rika, ze kazda socka si koupi starej diesel, kterej smrdi - ale ja myslim, ze kazda socka si koupi Skodu 105-120, ktera stoji do 10000 Kc a ja musim zavirat vetrani, kdyz jede prede mnou - smrad je jeste horsi nez u Favoritu, ten miva alespon nerizeny katalyzator. Jak tyhle auta muzou projit emisema, to by mne teda zajimalo.... Dneska jsem jel za brachou [TakyFelda1.9D] 100 km v kuse a uplne v pohode jsem mu jel za * - zadnej smrad. Pak mne predjel Citroen a hned jsem musel zavirat vzduch do kabiny... hruza.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  14:37

« Re: to fija

A já? Udělej si z fé fábie testovací auto tomu tvému ladiči. To dělal ATX?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  13:43

Huf: A Já?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  09:04

nemysli si, ja si toho vazim!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  08:09

Huf: a směl bych mít taky tu čest? :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  22:28

« to fija

Jo, pokud jedu z někým, tak jo. Ale jsi jedem z mála!!! Cca 5 lidí mělo zatím tu čest.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.02  21:41

« Re: Checht

40 000 km za 3/4 roku je teda vykon. Ale tak to ma u dieselu bejt - motor nema ani vychladnout :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  15:51

aha, ja jen ze jsem ridil ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  15:33

« to fija

Nikdy ho nikomu nepujčuju!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  15:26

ty pujcujes SVOJE auto mame na nakupy ??????? :-)))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…