NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.04  14:54

« Bez nadpisu

Ne, zprávy na Nově jsem skutečně neviděl, letos snad ani jednou, a nějak mi to vůbec nechybí :/ Co se ONO týče, v Plzni bych netankoval ani náhodou, to je bordel horší jak v JZD, a fronta jak prase. V Nýřanech jsem nikdy problém neměl, vždy čisto, klídek, žádná fronta. Pravda, rok už jsem tam nebyl, a co z dřívějška pamatuju, jezdil jsem tehdy jen na bio, takže normální naftu jsem u ONO asi nebral. Jinak co pamatuju z hodně kdysi dávna, tak nafta z ONO opakovaně neprošla na testech kvůli bodu vzplanutí - obsahovala tehdy nějaké malé procento benzínu, tehdy to zdůvodňovali cisternama, že prej nějakej zbytek. Jinak byla OK, a mě tedy bod vzplanutí nijak nese.e...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.04  13:41

« Re: Plzenske ONO

Tak buď rád, že Ti "jen" špatně jelo. Já bral u nich samozřejmě normální naftu a skončilo to nepěkně. Zajímalo by mě, jestli existuje nějakej seznam "prověřenejch pump", nebo by stačilo, kdyby ČOI zveřejňovala výsledky svých kontrol. Jinak k těm rafinériím. Možná jsou 3, to já nevím, ale věřím, že někteří pumpaři v touze po mamonu palivo ředí vším možným, naftu prý i vyjetými oleji. O těch vyřazenejch palivovejch rezervách jsem v souvislosti s Onem taky něco zaslechl. Jestli jste neviděli minulé úterý TV Noviny na Nově, tak se podívejte na reportáž Kontrola kvality PHM [odkaz] Dokonce tam hovoří i zástupce TANK ONO. Ikdyž novu beru s rezervou, nemyslím si, že by ta reportáž nebyla objektivní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.04  12:34

« Plzenske ONO

Nevim jak v Nyranech, ale driv jsem asi 3-4krat bral v Plzni, normalni naftu do dCi a vzdy to auto jelo znatelne hur. MOhu se jen domnivat, jestli do klasiky michaji bio, takove zvesti jsem o ONO slysel, anebo jine, ze ONO dostava obcas zasilky ze starych vojenskych vyrazenych palivovych rezerv. Kazdopadne jsem u nich prestal tankovat, o co jsem zaplatil min, o to horsi spotrebu jsem mel a nula od nuly posla a kdo vi, cim bych si zasiral motor.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.04  12:17

« Re: Re:

ono si nevyberes, kdyz pred lety COI kontrolovala naftu, vyhorely Aral i OMV ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.04  12:14

« Re: Re:

Nevím jak ONO, tak jsem bral asi jen 2x, ale v Komořanech beru pravidelně já i kolega s HDI (což je jak známo CR stejně jako dCi) a je v poho. Já nemám CR ale starší přímovstřik a oddie ... No když to zchroupne CR, starší diesel tím spíš. Já bych řek, že rafinerii jen tak neschováš, to není pálení lihu, takže ta nafta prostě musí být z jedné ze tří(?) velkých rafinerií okolo ...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.04  10:55

« Re:

Nemám za potřebí tu někoho přesvědčovat, říkám pouze svojí zkušenost, abyste si nepřidělávali komplikace. Nevím co máte za motory, ale moje dCi to neschrouplo. A ty následky jsem tu už zmínil.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.04  08:57

« Bez nadpisu

Kecy. Na nýřanském ONO už jsem tankoval hodněkrát, normální i bio, a nikdy se mi ani nezasral filtr - a ten měním tak po 50tis km. Vlami a Monastus, pokud vím, tankují snad jenom tam, a za těch pár let už museli nalítat každý na tamní naftu aspoň 100tis km...
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.04  16:20

« Nejlevnější nafta

No, jen si zahrávejte s nejlevnější naftou. Jsem bral u báječné čerpací stanice ONO v Nýřanech a auto můžu dát na hnuj.... čerpadlo, vstřiky, v nádrži a pal. potrubí piliny...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.04  14:45

« Re: Re: Nafta v Praze Komoranech za 22.90

stavros: podivej se na stojan, kdo dodava PHM Makru. U Carrefouru je na stojanech napsano, ze PHM dodava OMV CR. Takze predpokladam, ze by s kvalitou nemel byt problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.04  14:16

« Re:

to oddie: jedeš-li z Modřan, tak na Konořanským plácku (jak točej busy) doprava, je tam vcelku velká cedule, pak to prokličkuješ uličkama dolu směrem k řece
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.04  12:58

« Bez nadpisu

Kde v Komořanech? Teďka mě dostalo - OMV na Chodově, na křižovatce s tou ulicí conevimjaxejmenuje - do Hostivaře, nafta 23,60 - a pár km odtud, na Jižní spojce, zase OMV, nafta 25,90. Asi to tam nosej od té první pumpy v kýblech :D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.04  12:39

« Re: Nafta v Praze Komoranech za 22.90

Makro v Ústi nad Labem - normalni nafta 22,10 Kc, benzin 24.00 Kc. Vi nekdo o lepsim? Jeste co si kdo myslite a takoveto pumpe u Makra? Muze si takovy velky gigant dovolit prodavat spatne pohonne hmoty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.04  11:50

« Nafta v Praze Komoranech za 22.90

O víkendu 22.70. Se*te na značkový pumpy, jsou to předražený šmejdi. O 1-1,50 Kč za litr víc za kulturu prostředí, to bych bral. Ale 3 Kč? Cenovky 25.90 mi teda připadaj jako hodně blbej a trapnej pokus o vtip.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.04  07:17

« Re:

shellu se pry ted nedari, protoze ve zprave nadhodnotil sve zasoby a kdy je pak 2 x opravil, klesly akcie o par procent, coz ma za nasledek klasicky obrazek na nasem trhu - ropa 2. tyden zlevnuje a Shell + smecka ostatnich 2. tyden zdrazuje
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.04  08:51

« Bez nadpisu

Shell mne taky nastval. Je drahej a je posledni pred hranicemi se Slovenskem, coz jsme pri nasi ceste do Madarska nepredpokladali. No nic... natankovali jsme v Rakousku, kde je nyni nafta nejlevnejsi (!!) - za 0,73 EUR/l. I na Slovensku a zejmena v Madarsku je drazsi. Jinak Ono Nyrany - stale za 20,60 Kc/l (BIO) a 21,60 Kc/l (NAFTA).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  09:54

« Re: Re: Praha

hm, u nas zatim porad benzin 24.40, nafta 22.40, bio 20.50. BTW * Shell, vzdycky zdrazuje prvni a zlevnuje posledni. Byt reditelem, tak zakazu tankovat u Shellu, myslim, ze to obecne stoji firmy dost penez navic. Kdyz vidim u Shelu tankovat statni sluzby, jako hasice, zachranku, policajty ... zasranej Smart Club.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  15:50

« Re: Praha

Tak už ne, teď 23.10, o víkendu 22.90. Ale v Uhříněvsi 22.60, esli sem se teda nepřehlíd (nebral jsem tam).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.04  16:31

« Praha

Nafta 21,80 Kč. Tam, kde obvykle.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.04  13:45

« Re:

Havirov bio 21.50, obyc 22.40, obyc Shell 23.90
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.04  12:40

« Bez nadpisu

Jojo, a ted navic zdrazilo uz i ONO Nyrany. O korunu. Takze i bionafta je uz za 20,90 Kc. A nafta za 21,60 Kc.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…