NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 20.04.04 14:54
« Bez nadpisu
Ne, zprávy na Nově jsem skutečně neviděl, letos snad ani jednou, a nějak mi to vůbec nechybí :/ Co se ONO týče, v Plzni bych netankoval ani náhodou, to je bordel horší jak v JZD, a fronta jak prase. V Nýřanech jsem nikdy problém neměl, vždy čisto, klídek, žádná fronta. Pravda, rok už jsem tam nebyl, a co z dřívějška pamatuju, jezdil jsem tehdy jen na bio, takže normální naftu jsem u ONO asi nebral. Jinak co pamatuju z hodně kdysi dávna, tak nafta z ONO opakovaně neprošla na testech kvůli bodu vzplanutí - obsahovala tehdy nějaké malé procento benzínu, tehdy to zdůvodňovali cisternama, že prej nějakej zbytek. Jinak byla OK, a mě tedy bod vzplanutí nijak nese.e... -
« Re: Plzenske ONO
Tak buď rád, že Ti "jen" špatně jelo. Já bral u nich samozřejmě normální naftu a skončilo to nepěkně. Zajímalo by mě, jestli existuje nějakej seznam "prověřenejch pump", nebo by stačilo, kdyby ČOI zveřejňovala výsledky svých kontrol. Jinak k těm rafinériím. Možná jsou 3, to já nevím, ale věřím, že někteří pumpaři v touze po mamonu palivo ředí vším možným, naftu prý i vyjetými oleji. O těch vyřazenejch palivovejch rezervách jsem v souvislosti s Onem taky něco zaslechl. Jestli jste neviděli minulé úterý TV Noviny na Nově, tak se podívejte na reportáž Kontrola kvality PHM [odkaz] Dokonce tam hovoří i zástupce TANK ONO. Ikdyž novu beru s rezervou, nemyslím si, že by ta reportáž nebyla objektivní. -
"-- skrytý --" 20.04.04 12:34
« Plzenske ONO
Nevim jak v Nyranech, ale driv jsem asi 3-4krat bral v Plzni, normalni naftu do dCi a vzdy to auto jelo znatelne hur. MOhu se jen domnivat, jestli do klasiky michaji bio, takove zvesti jsem o ONO slysel, anebo jine, ze ONO dostava obcas zasilky ze starych vojenskych vyrazenych palivovych rezerv. Kazdopadne jsem u nich prestal tankovat, o co jsem zaplatil min, o to horsi spotrebu jsem mel a nula od nuly posla a kdo vi, cim bych si zasiral motor. -
"-- skrytý --" 20.04.04 12:14
« Re: Re:
Nevím jak ONO, tak jsem bral asi jen 2x, ale v Komořanech beru pravidelně já i kolega s HDI (což je jak známo CR stejně jako dCi) a je v poho. Já nemám CR ale starší přímovstřik a oddie ... No když to zchroupne CR, starší diesel tím spíš. Já bych řek, že rafinerii jen tak neschováš, to není pálení lihu, takže ta nafta prostě musí být z jedné ze tří(?) velkých rafinerií okolo ... -
"-- skrytý --" 20.04.04 08:57
« Bez nadpisu
Kecy. Na nýřanském ONO už jsem tankoval hodněkrát, normální i bio, a nikdy se mi ani nezasral filtr - a ten měním tak po 50tis km. Vlami a Monastus, pokud vím, tankují snad jenom tam, a za těch pár let už museli nalítat každý na tamní naftu aspoň 100tis km... -
"-- skrytý --" 30.03.04 08:51
« Bez nadpisu
Shell mne taky nastval. Je drahej a je posledni pred hranicemi se Slovenskem, coz jsme pri nasi ceste do Madarska nepredpokladali. No nic... natankovali jsme v Rakousku, kde je nyni nafta nejlevnejsi (!!) - za 0,73 EUR/l. I na Slovensku a zejmena v Madarsku je drazsi. Jinak Ono Nyrany - stale za 20,60 Kc/l (BIO) a 21,60 Kc/l (NAFTA). -
« Re: Re: Praha
hm, u nas zatim porad benzin 24.40, nafta 22.40, bio 20.50. BTW * Shell, vzdycky zdrazuje prvni a zlevnuje posledni. Byt reditelem, tak zakazu tankovat u Shellu, myslim, ze to obecne stoji firmy dost penez navic. Kdyz vidim u Shelu tankovat statni sluzby, jako hasice, zachranku, policajty ... zasranej Smart Club.