NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to DieselPower
Ježdění na fritovací olej bych chápal, ale na vyjetej olej... Nebo jakej jste mysleli vyjetej olej? Motorovej nebo z friťáku. Když si tak představím, co vylejvám po 10.000km ze svýho auta, to bych tam asi nedal. Ten vyjetej fritovací olej bych tam po řádný filtraci snad v letní sezóně i přilil. -
"-- skrytý --" 18.03.02 09:39
« Re: to DieselPower
Jo, to jsem taky četl, to byl ale Golf II 1,6TD. Na začátku toho testu měl najeto asi 250tis... Lili do toho Broglio, a jelo to prej na to líp - lepší zrychlení a vmax. Jen startovat musel sprayem...
Jinak s tím přejel i Stilfserjoch (2730m), to musel bejt záhul... Už se to tu kdysi na MC probíralo, bude to někde v archívu... -
"-- skrytý --" 25.02.02 09:08
« Ceny - Kolinsko/Kutnohorsko
Na Kolinsku a Kutnohorsku maji taky levno - cca o 1,50 Kc levneji jak v Praze. Nejlevnejsi BIODIESEL je v Koline - 16,50 Kc. Levnejsi pumpa je pod mostem mezi Kutnou Horou-Malinem a Novymi Dvorami - nafta 19,90 Kc; bio - 16,90 Kc. Ja tankoval u OMV na kraji Kolina - 17,50 Kc za bio.... -
« Re: Add Cleaner a debaty s ním spojené...
Rybiz: Ohledně toho vyfukovanýho nespálenýho oleje... Čmoud z benzíňáků je souhrn těchto neduhů: nespálenej olej, špatná směs paliva, špatný zapalování. A nikomu nic necpu, jen jsem to prostě řek (teda napsal). V případě, že se budeme osočova, že si tady něco "cpem", tak tady všichni všem něco "cpou"...! Já myslel, že diskutujem, tak co nám tady "cpeš"??? -
"-- skrytý --" 15.02.02 00:00
« Re: To DP :
Uklidni se , ja jsem netvrdil ze nemas pravdu , jenom jsem se ptal na zdroj Tvych informaci ! S tou naftou jsi to take zrejme nepochopil , nikde a nikdy jsem neuvedl ze je vyroba nafty nakladnejsi nez vyroba benzinu , jenom jsem psal ze je jinak (mene) danena nez benzin . Ver mi , ja se tim zivim , tak vim o cem pisu !!-))) -
"-- skrytý --" 15.02.02 00:00
« Re: Add Cleaner a debaty s ním spojené...
Asi jsi ho musel hodne papat kdyz jsi byl maly !-)) Mel ,Ford transit r.v. 1993 , 2.5 diesel, zakoupeny jako novy v CR. po dvou a pul letech mel nalitano 280000 tisic km , byl v super stavu , chytal na poprve i v mrazech . Jednim slovem byl super ! Pri jizde z nalozenym (ne prelozenym) do mirneho kopce lehce pocuzoval , proste to byl diesel , nedal bych na neho dopustit , bylo to moje nejoblibenejsi auto , asi proto ze to bylo moje prvni nove auto ! Dale nevim proc mi cpes ze koureni benzinaku neni jenom vyfukovani spatne spaleneho oleje !? Ten kdo to tvrdil je blazen , ale ja to nebyl !Bud adresnejsi !