NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 21.03.02  12:48

« Re: to DieselPower

Fritovací olej bude asi mít podobné složení jak bionafta, je asi jen mastnější. Čerpadlu by asi neměl ublížit, tam jsou teploty pro friťák normální, ale jaké usazeniny udělá ve válcích bych nechtěl vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  13:48

Na autobild.de jsem před pár lety četl, článek o několika Němcích (asi jich bude víc) co jezdí na obyč. friťák z obchodu. Je to pro ně levnější než nafta, zvlášť pokud ho kupují v ALDI atd. A taková síť čerpaček je taky dost hustá.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  16:32

Ježdění na fritovací olej bych chápal, ale na vyjetej olej... Nebo jakej jste mysleli vyjetej olej? Motorovej nebo z friťáku. Když si tak představím, co vylejvám po 10.000km ze svýho auta, to bych tam asi nedal. Ten vyjetej fritovací olej bych tam po řádný filtraci snad v letní sezóně i přilil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.02  09:39

Jo, to jsem taky četl, to byl ale Golf II 1,6TD. Na začátku toho testu měl najeto asi 250tis... Lili do toho Broglio, a jelo to prej na to líp - lepší zrychlení a vmax. Jen startovat musel sprayem...
    Jinak s tím přejel i Stilfserjoch (2730m), to musel bejt záhul... Už se to tu kdysi na MC probíralo, bude to někde v archívu...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  09:03

« Re: Nove ceny to zadek524

Nějakej Němec na rostlinnej olej (co se dává do jídla) dojel s Golfem do Španělaska a zpět, bylo to i v novinách... Hele, VW 1.9 D (nikoliv SDI) ale nepřímovstřikovej 1.9D vyrdží prostě všechno!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.02  08:11

S tím vyjetým olejem - to je teda dobrá šílenost!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.02  01:47

...hm, a nebo zkus do nafty přidávat vyjetý olej v poměru 1:4 s normální naftou a prej je to ok... teda, kdysi mi to tvrdil jeden kluk s Golfem, co to míchá v poměru 1:1 a je fakt že mu to pořád jezdí...
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 15.03.02  14:48

Jasně že přežiju, jen doufám, že se zaměstnavatel pochlapí a přidá slibovaných několik %.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.02  12:13

« Re: Nove ceny

To Oleowr: Přežiješ i za 25, i za 30, nic jinýho ti ani mě ani jinejm nezbyde...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.02  09:33

Jeste vcera mela 1 benzinka 4 druhy benzinu + nafta + bio. Dnes uz tam jsou jen bila mista a je zvyraznene jen bio 15.50 Kc
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 15.03.02  09:27

Změny +20hal z 20,20 na 20,40 jsem ráno při cestě do práce již zaregistroval. pokud bude cena do 21,- dá se to přežít.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  09:31

No jo, včera jsem to slyšel ve zprávách, to zas budou horečný nákupy. Naštěstí je pump tolik, že nával nehrozí. Tak se hold trochu zdraží, se nedá svítit, ale ceny teď byly super, co?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  09:23

« Nove ceny

... dnes psali v novinach, ze se bude zdrazovat - o 20 hal. az korunu....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.02  09:08

« Ceny - Kolinsko/Kutnohorsko

Na Kolinsku a Kutnohorsku maji taky levno - cca o 1,50 Kc levneji jak v Praze. Nejlevnejsi BIODIESEL je v Koline - 16,50 Kc. Levnejsi pumpa je pod mostem mezi Kutnou Horou-Malinem a Novymi Dvorami - nafta 19,90 Kc; bio - 16,90 Kc. Ja tankoval u OMV na kraji Kolina - 17,50 Kc za bio....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  00:00

« Re: BIO /SETA

Uaaaauuu! Neuveritelne. Cena eko_paliva, ktere vubec necoudi, jen za 15,90 Kc/l? Jedu tam!

[odkaz] :))
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.02  20:43

« BIO

Tak, když to je ta konference o ceně nafty: Na ONU se změnily ceny - vlastně jenom jedna cena - bionafta SETA tam už stojí 15.90 kč/l. Ostatní ceny se nezměnily.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:49

« Re: Add Cleaner a debaty s ním spojené...

Rybiz: Ohledně toho vyfukovanýho nespálenýho oleje... Čmoud z benzíňáků je souhrn těchto neduhů: nespálenej olej, špatná směs paliva, špatný zapalování. A nikomu nic necpu, jen jsem to prostě řek (teda napsal). V případě, že se budeme osočova, že si tady něco "cpem", tak tady všichni všem něco "cpou"...! Já myslel, že diskutujem, tak co nám tady "cpeš"???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  00:00

« Re: To DP :

Uklidni se , ja jsem netvrdil ze nemas pravdu , jenom jsem se ptal na zdroj Tvych informaci ! S tou naftou jsi to take zrejme nepochopil , nikde a nikdy jsem neuvedl ze je vyroba nafty nakladnejsi nez vyroba benzinu , jenom jsem psal ze je jinak (mene) danena nez benzin . Ver mi , ja se tim zivim , tak vim o cem pisu !!-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Add Cleaner a debaty s ním spojené...

Asi jsi ho musel hodne papat kdyz jsi byl maly !-)) Mel ,Ford transit r.v. 1993 , 2.5 diesel, zakoupeny jako novy v CR. po dvou a pul letech mel nalitano 280000 tisic km , byl v super stavu , chytal na poprve i v mrazech . Jednim slovem byl super ! Pri jizde z nalozenym (ne prelozenym) do mirneho kopce lehce pocuzoval , proste to byl diesel , nedal bych na neho dopustit , bylo to moje nejoblibenejsi auto , asi proto ze to bylo moje prvni nove auto ! Dale nevim proc mi cpes ze koureni benzinaku neni jenom vyfukovani spatne spaleneho oleje !? Ten kdo to tvrdil je blazen , ale ja to nebyl !Bud adresnejsi !
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: To UBL :

BINGO !!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…