NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: chystá se masivní zdražení PMH, především ale nafty.
Musím se zcela výjimečně zastat Cleanera nebo spíš Fabie Junior. Kdybych byl člověk, kterej chce mít klid, nebyl bych žádnej závodník a chtěl si prostě pořídit nový a relativně ekonomický auto, Fabii 1.0i bych si s radostí koupil. Zas taková totální zdechlina to taky není, se Š120 soupeří celkem svorně... Závěr: není to zázrak, ale je to za slušný peníze, není to příliš žravý (pokud se to nehoní) a povinný skučení je přátelský!!! -
« Re: Nafta z JZD?
david: Tak to jsou přesně ty podniky, se kterejma dojedem do tý unie jak po másle. Vychcat se musíš ke plotu, * se není kde, o kafi se ti může jen zdát. Takže hurá zpátky do civilizace a na první kulturnější pumpě si můžeš posloužit. Kromě toho kafe je všechno grátis, někdo to zaplatit musí, ale ty to nebudeš. Nedej bože, když po takovým zákazníkovi chce náhodou hajzlbába 2 kačky. Dostane vynadáno do zlodějskejch kurev. Nějak tý český mentalitě nerozumím :-(. Máme, co si zasloužíme. -
Nerikam ze je to zihadlo,ale aspon se tam v peti lidech a bagazi na pohodu vejdem, coz u fabky nehrozi, zcehoz usuzuju ze v ni povetsinou jezdis sam. Ono pak mozna pet lidi jednim smradochem je lepsi nez pet lidi peti nesmradochy :-/ -
« Re: Nafta z JZD?
1. Nestala ctvrt melounu, ale 229tis. (radio zadara) 2. Nezere 5l, ale spíš 7-8l (to ale podle mě neni na město až tak hrozný). A co je ekonomičtější? To je jako kdyby ses zeptal jestli je ekonomičtější topit zemním plynem nebo pálit starý pneumatiky.... -
Cleaner: Taky se fsadim ze se v te Fabce povetsinou rozvalujes sam, protoze kdyby jsi tam nalozil pet lidi a nedejboze vyjel na vidlakov tak by te predjizdeli i cyklisti (kteri by Ti nejspis taky smrdeli pod nos). -
« Nafta z JZD?
Na pulce cesty z Brna do Svitav obec Svitavka (cca 5 km pred Letovicama)nafta v mistnim podniku (ted nevim jak se jmenuje) za 20kc. Jeste jsem nezkousel,muze to nekdo ucinit za me? :-) V zime sem koupil v Letovicích na Shellce naftu a byl to peknej *! Smrdelo a netahlo :-(
TO CLEANER: Co je ekonomictejsi? Passat 1.6D za 30tis, spotreba 5l nafty nebo fabka za ctvrt milionu zerouci 5l benzinu? Mozna su socka ale nestydim se za to! -
Tak to mám teda fakt štěstí. Mimochodem anonymě nalhávat někomu úplně cizímu cokoli by mi připadalo poněkud zbytečné a nesmyslné. Je mi jedno co si myslíte - ale uvidíte, že k tomu zdražení dojde. (a navážení se nejrůznějších individuí do mý Fabky už je tak profláknutý, že na to opravdu nemá cenu reagovat) -
Když slyším Peugeot 205, 305 resp. 405 D chce se mi zvracet při předstvě, že bych za něčím takovým měl jet dýl než pár sekund. Mimochodem jezdim v podstatě jenom po Praze - je fakt že ve vidlákově se smrady asi spíš rozptýlí a neni to tam teda tak hrozný. -
"-- skrytý --" 22.04.02 12:20
Cleaner je typickej anonymni internetovej kazisuk. Nic vam nerekne, nesnazte se. Nic totiz nema a * vi, umi jen prudit. V KAZDYM diskusnim foru a chatu na Internetu se vzdy drive nebo pozdeji objevi podobnej dement, co se do vseho vytrvale navazi s jedinou paranoidni predstavou. Kompenzuje si tu komplex neschopnosti normalne komunikovat s lidma, my to nevyresime, musi si sam dojit za psychiatrem, protoze kdyz se to neleci, dopada to jak s Neviditelnym od Havlicka.
Mozna by to chtelo aby byl ke kazdemu foru spravce s pravem promazavat jako tomu byvalo a je na BBSkach. -
Cleaner: Nějak ses vyhnul odpovědi na otázku jakým autem jezdíš ty. Odpověz prosím popravdě!!! Děláš na mě dojem, ze svejch řečí, že asi žádný auto nemáš, proto jsi proti všem tak nabroušenej... Nebo fakt jenom provokuješ??? -
Cleaner, nevim, jak si ekonomicky stojíš, že všichni ostatní jsou u tebe socky, ale každý ví, že Peugeoty jsou jedny z nejlepších dieselů. Snad jedině novější VW se s nimi mohou rovnat. Já pažouta nemám (jsem Citroénář), ale určitě bych se za něj nestyděl. To možná spíš za tebe a za ty tvoje blbý kecy... -
"-- skrytý --" 19.04.02 10:20
To víš, že jsem v pohodě, a mimochodem, svého času jsem měl tu čest poznat jak Trabanta, tak Wartburga - byť mi ani jeden neříkal pane...
A když se takhle navážíš do starejch křápů, pochlub se, čímpak jezdíš ty?
Můj vozový park je už tuším někde zmíněn, ale pro zopakování aktuální stav: P205D, P309D, trekkingové kolo a in-line brusle. Tak čímpak se pochlubíš?