NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  16:40

« Re: Vrrr...

Já do svýho BMW524TD leju občas normální naftu, občas bionaftu (od různejch výrobců) a žádný problémy s autem nemám, nic jsem nikdy neměnil, nic mi to nesežralo, ani filtr se mi nezasral. Bionaftu můžu jenom doporučit, pokud ale najezdíš málo kilometrů ročně, tak se na to radši vykašli a jezdi na normální naftu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  13:57

Jo, a nafta za 22 je tupá bolest? Já když si vzpomenu, když jsem loni někde musel natankovat za 28... brr. Taky jsem kdysi měl "kořeňa", co dodával levnějc - jenže ten za utržené penízky bumbal, až mu někde dali dejchnout a přišel o papíry - a tím i o práci a zdroj.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  13:50

Ale nijak často, zas tak se toho neboj! Prostě jsem je vyměnil jednou, a tim to haslo, přeci jen 15-ti letý hadice byly řádně zpuchřelý. Neviděl jsi hadice třeba na prastarý Š120? Těma bylo leckdy vidět skrz...
    Navíc, všechny hadice, co se dneska prodávaj, s bio počítaj, takže se neboj, že by se ti ztrácely před očima.
    Akorát když vyjedeš tak 2-3 nádrže bio, podívej se na filtr - i když mě se nestalo u žádného z aut, že by se zasíral. Jo, a bio tankuju jen u OMV - setu, s jinou zkušenosti nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  13:23

Hmm,tak nevim jestli tolik najezdim,aby se to rentovalo. Minulej rok jsem měl možnost nafty za 17kč od jednoho kořeňa, kterej mi tím plnil 200 litrovy barely (právě sedí-ten kořeň). Diesel za 22 je tupá bolest :-( Jak často ty hadičky měníš? (resp. jak dlouho trvá než je to zas sežere?)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  12:25

Žere to hadičky. Každopádně, pokud to máš starší, všechny hadičky stejně vyměň, nestojí to ranec a máš klid... Mně to sežralo i membránu v ruční pumpičce na filtru - ale normální nafta jí žere taky. Holt gumový díly prostě nevydržej věčně.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  12:20

Diky. A nežere to hadičky, jak fšude straší? Nebo jsi dělal nějaké speciální opatření?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  09:22

To néni v Praze, alébrž v Plzni. V Praze je taky draze...
    Setu do staršího dieselu (Peug. 1,8D cca 16-ti letý) leju bez problémů, jede to stejně, žere to stejně.
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  08:55

« Vrrr...

Jaktože je v Praze tak levna nafta?! V Brně všechno kolem 22 kč/l, nebo může někdo poradit? A co SETA do starších dieselů, co vy na to?
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.02  21:54

« ONO !!!!!!

Dnes jsem tam tankoval a fakt jsem nevěřil ... ONO zlevňovalo ....
    Nafta: 18.90 kč/l SETA diesel 14.90 !!!!!!!! Benzin (ten naštěstí nepotřebuji) tam je za 22.90 - N95, LPG 9.90. Vzhledem k tomu, že mi ta moje Felicie papá kolem pěti litrů, mám kilometr za 75 haléřů a to je už dost slušné. Teď se to nám sockám konečně rentuje (:o))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  07:57

« Re: Zpet k tematu

Prostějov OMV - areál celnice za Olomouckou ulicí 20,90, Paramo - Vrahovická ulice 16,80 bionafta Myrabio, Paramo (Petra) - Olomoucká bionafta 17,20.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  15:41

Praha Černý most 20,90, Praha - autobusy Černokostelecká 20,90, Praha Florenc 20,90, Hostivice - Jeneč 20,60.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  14:16

Co Tě vede, ONO má 19.40 (v Nýřanech)!!! ONO v Plzni má 19.90 .. (:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  12:11

Trio u D5, odbocka na Bor a Tachov, nafta za 19.80 Kc. O celych 10 hal levnejsi nez ONO. :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:59

No jo, není to s cenama jako před čtvrt rokem, ale pořád to jde... A ještě mimo téma: Radši mám starý Báwo než novou nákupní kabelku, hold každému dle jeho gusta!!! Nemám ve zvyku někomu pomlouvat jeho auto, jenom když se mi nelíbí tak rovnou řeknu, že bych to teda nechtěl, než abych to pak někde v ústraní pomlouval, ale pak ty lidi v ústraní spíš upřímně lituju. Např. Matizem bych fakt jezdit nechtěl, to je fakt šílenost, třeba Suzuki Swift je proti tomu skvělá prostorná limuzína...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  00:00

« Zpet k tematu

Nekdo tu povidal, ze zdrazujou? (benzinovy Cleaner? :)
    Ono Nyrany, SETA stale 15.40 Kc a nafta stale 19.90 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.02  23:39

« Re: chystá se masivní zdražení PMH, především ale nafty.

to 524: Možná to bude tím že tyhle "nákupní kabele" neprožívám, přesněji - se v nich bojím. Jistě maj už oproti dvacet let starejm kárám jiný aktivní a pasivní prvky bezpečnosti, ale ten (možná falešnej) pocit sucha a bezpečí ve velký káře je pro mě nepostradatelnej (stejně jako místo pro pět lidí, 4 lodě a bagáž). Je to o tom na co člověk auto potřebuje. Junior jako nákupní kabela či městský poskok ideální,třeba by to mohlo jezdit jako taxíky, teď mě tak napadá. Proč ne? Taky jsem si vzpomel,asi pred peti rokama jsme meli bavora 32? (nevim kolik), sestivalcovej 2.5 diesel, parádní autisko, kdyby nežralo 10l nafty tak jim možná jezdíme doteď.. (pozn.: Jak to řešíš s bavorákem v zimě ?)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.02  10:00

« Re: to Zadek

No ne, ty chválíš Fabii 1,0? Tak to bych nečekal. Nevěřím, že by sis ji pořídil, jak tě znám, vždycky radši budeš mít starýho bawora nebo medwěda, a v naftě! A chtěl bych vidět, jak za Juniora věšíš plaťák :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.02  09:36

David: No jasně, taky jezdím 17 let starým dieselovým Bavorem, kterej má cenu zhruba 60 litrů. Službu udělá mnohem větší než Junior, ve větším pohodlí, ale myslím, že kdybych nebyl člověk, kterej si všechno opravuje sám, asi bych si takovýhle auto dovolit nemohl... A to musím říct, že nijak extra poruchový to není, ale nový to teda zdaleka taky není! Junior je sice za 230 drahej, ale když cenu srovnám s jinejma autama srovnatelný cenový hladiny (Matis, Swift, Punto...), připadá mi Fabie mezi nima už jako "AUTO"!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  21:20

To každopádně,jenom každej nemá čtvrt melcku (pardon 229 tis.) na nežravý auto :-( Kdyby jo,tak by se u nas jiste jezdilo jinak, kdyby z našich silnic zmizely střepy jako 120, olcit atp, a misto nich jezdily litrovy fabky, to by byla paráda.. Kdybych nebyl student, mel manzelku a zbytecnych dvestatacu tak bych ji zene tez poridil.. Bohuzel u nas neni takova ekonomicka situace, aby to tak fungovalo, proto lidi jeste nakej ten patek budou jezdit sockama..
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  16:27

Musím se zcela výjimečně zastat Cleanera nebo spíš Fabie Junior. Kdybych byl člověk, kterej chce mít klid, nebyl bych žádnej závodník a chtěl si prostě pořídit nový a relativně ekonomický auto, Fabii 1.0i bych si s radostí koupil. Zas taková totální zdechlina to taky není, se Š120 soupeří celkem svorně... Závěr: není to zázrak, ale je to za slušný peníze, není to příliš žravý (pokud se to nehoní) a povinný skučení je přátelský!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…