NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 21.06.02 12:07
« Re: Vlami
Profe, spinavy penize u nas neexistujou (cit. Klaus), leda ted by mohla nova vlada bez ultrapravice dosahnout prokazovani nabyteho majetku :)
A jinak, spln svou obcanskou povinnost a podej tresti oznameni na ONO, ze ma prilis levnou naftu :)))) Mne to jako spotrebiteli, abych pravdu rekl, vubec nevadi :)) A zajimave je, ze nijak nereaguji konkurencni benzinky, reaguji jen tak, ze take jejich ceny na Plzensku jsou nizsi nez ceny obvykle na ostatnim uzemi CR..... :-) -
« Re: Vrrr... to david_d
Zdravím kolegu brňáka ;o)) Jezdil jsem rok na Setu od OMV, ale před měsícem jsem začal tankovat normál naftu. Přesto, že je v Brně skoro o 5,-Kč dražší než bio, tak za stejný prachy ujedu v podstatě stejný kilometry. Fakticky ujedu ještě víc, ale přičítám to teplýmu počasí, kdy se motor nemusí tak dlouho zahřívat.
Asi to záleží na stáří i druhu motoru. Já mám Bawora 2.5TD a ten si líp vrní s normální naftou. Každopádně mi ale bio nikdy nezpůsobilo problém. -
« Re: Vrrr...
Trochu odbočím: Ještě za komára měl otec volhu a v tom napřed 1.6D Forda a pak 2.3D, tenkrát byl sud nafty (200l) za flašku (od jeřábníka),tak jezdil 4X týdně z montáží v Č.Budějovicích domů (Brno). Nádrž celkem 130 litrů, po revoluci jezdili do talošky pro auta na jednu nádrž :-)