NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

07.07.02  20:02

« Nafta v Brně.

Zajímalo by mě kde tankovat v Brně(hlavně kvalitní naftu!).Začal jsem u ESSA,ale nemají v naftě žádná aditíva.Dělal nějakej časopis test čerpacích stanic na kvalitu PHM?Poradte,dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.02  21:35

« Re: Vlami

Hmm. Čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.02  07:45

Profe, ja volim odpradavna KDU. Nazdar. V.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  22:56

vlami: Mám pocit, že právě takoví spotřebitelé jako jsi ty, se stydí přiznat, co do tý volební urny vlastně hodili :-))). Nemyslel sis náhodou, že petrochemický produkty mají něco společnýho se zdravotnictvím a školstvím? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.02  12:07

Profe, spinavy penize u nas neexistujou (cit. Klaus), leda ted by mohla nova vlada bez ultrapravice dosahnout prokazovani nabyteho majetku :)
    A jinak, spln svou obcanskou povinnost a podej tresti oznameni na ONO, ze ma prilis levnou naftu :)))) Mne to jako spotrebiteli, abych pravdu rekl, vubec nevadi :)) A zajimave je, ze nijak nereaguji konkurencni benzinky, reaguji jen tak, ze take jejich ceny na Plzensku jsou nizsi nez ceny obvykle na ostatnim uzemi CR..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  10:37

MONASTUS: To se ptáš jako vážně?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  19:03

Prof: A proč ???
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.02  11:27

sakra, skoda ze nebydlim u Nyran :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.02  10:04

nafta nákup 14,61 bez DPH. Točit s třicetníkem v případě prodeje za 18,20 to je skoro na Ministerstvo pro hosp. soutěž a nebo úřad pro kontrolu prádelen špinavejch peněz :-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.02  09:48

« ONO Nyrany

.. opet zlevnuje vsechny paliva. Benzin o korunu, nafta stoji neco pres 18 Kc a hlavne - SETAdiesel uz za 14,30 Kc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.02  20:33

« Nafta

Trio na D5 (Bor), nafta za 19,30 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  09:37

« Re: Vrrr... to david_d

Bylo to už dávno, ještě za komančů, takže to se dělaly nejrůznější přestavby. Pokud vím, tak to byla normálně schválená přestavba. Zřejmě to mělo i nějaké RF pláště nebo rovnou ty z Avie...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  07:38

S motorem s Avie teda musela ta Volha bejt teda pěkně těžká na čumák!!! Se tam musely dát i nějaký jiný gumy než na osobák, třeba tolik oblíbený protektory by to vůbec nemohly přežít...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  15:34

Já tam viděl i motor z Avie, což musela být s jeho objemem celkem práce ho tam nacpat. Jak však vím jaký je Avia lenoch, tak to muselo jezdit skoro jak ta 1,6D.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.02  14:43

No s tou 2,3D to taky nebyla žádná raketa...
    I když to jelo líp než původní Indenor 2,1D. Jinak ve Volze jsem už viděl leccos, třeba i Peug. 1,9TD, ale 1,6D ještě ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  14:21

No právě z důvodu lenosti (auta) jsme přesedlali na 2.3D Jinak to s tou 1.6 nebylo tak hrozný (co se vleče neuteče, ale jelo to furt). Když se ale mělo jezdit do talošky, musely se dělat úpravy (motor a přídavná nádrž).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  09:01

Zdravím kolegu brňáka ;o)) Jezdil jsem rok na Setu od OMV, ale před měsícem jsem začal tankovat normál naftu. Přesto, že je v Brně skoro o 5,-Kč dražší než bio, tak za stejný prachy ujedu v podstatě stejný kilometry. Fakticky ujedu ještě víc, ale přičítám to teplýmu počasí, kdy se motor nemusí tak dlouho zahřívat.
    Asi to záleží na stáří i druhu motoru. Já mám Bawora 2.5TD a ten si líp vrní s normální naftou. Každopádně mi ale bio nikdy nezpůsobilo problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  07:38

« Re: Vrrr...

Jéé, Volhu combi s 2,3D ze sierry (dokonce i s 5-kvaltem) jsem měl taky tu čest poznat, to byl vagón, ofic. 7 míst... Ale ten 1,6D si teda ve Volze nedovedu představit, to jezdil do kopce na jedničku, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  23:12

Trochu odbočím: Ještě za komára měl otec volhu a v tom napřed 1.6D Forda a pak 2.3D, tenkrát byl sud nafty (200l) za flašku (od jeřábníka),tak jezdil 4X týdně z montáží v Č.Budějovicích domů (Brno). Nádrž celkem 130 litrů, po revoluci jezdili do talošky pro auta na jednu nádrž :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  23:04

Moc toho nenajezdím (do 20 000 ročně), ale za SETU je tak přátelská cena že to asi risknu. Když to sežere hadice (mám passata 85),tak se svět nezboří.. Díky za názory.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…