NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.06.04  12:31

« Re: poruchovost elektroniky

Vlami: No, to ze nema co podelat neni tak uplne pravda, kdyz ma auto svuj vek, problemy se dostavi zcela jiste taky, ale jejich riziko je nekde v dali a pomerne maly... Muj 124/300D ma najeto cca 800 tisic, najedu asi 50 rocne a motoru jsem se co to mam krome vymeny jedne zhavky a trech hydrostelu vubec nedotknul!:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.04  08:29

« poruchovost elektroniky

Zadek / Oddie: I kvuli tomu mam atmosferickyho diesela. Na to se nema co rozbit.
    DUCHclean: Ajeje - ten co tvrdi, ze kazdy naftak kouri a smrdi a ten co rikal, ze nafta bude drazsi jak benzin je tu! :))) Cleanere, stale tankuji za 20,60 Kc bionaftu - to je to palivo, co ma 50% kourivost oproti nafte. Ovsem ani nafta mi u me VW 1,9D nekouri, vis?
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.04  09:11

« BU BU BU BU

Nazdar smradláci, přišel jsem Vás postrašit !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.04  07:52

« Re:

Z jinyho soudku uplne. Ohledne spolehlivosti tech novejch vymozenosti...
    Ma Renoulta Clio asi rok nebo dva staryho - nevim, to jenom podle toho jak vypada a co rikal. Potrebuje odtahnout do servisu, ma problem s nakou elektronikou, uz ho asistencni sluzba odtahovala prej asi 10x, auto uz upne nenavidi a koupi si prej radsi nakej starej skopek, aby mel zase klid jako za starejch dobrejch casu...:-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.04  12:52

« Bez nadpisu

Nazdar strašidlo >:D
    Jo, přesně, o tom si říkám už dlouho, že mi ten elektronickej šrot do baráku nesmí. Ale kolega z těch HDI prodává díly, a jde mu to docela dobře ;-) - jako svoje by to prý ale taky nechtěl...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  08:33

« Re: kolik benzinu a nafty spotrebujeme za rok?

Ahoj, jsem tady po delsi odmlce...:-))
    Rikam si ohledne tehlech aut HDi, CDI...., ze to co clovek usetri na mnozstvi paliva, bohate zaplati za servis tehlech aut!!!:-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.04  19:19

« kolik benzinu a nafty spotrebujeme za rok?

V r. 2002 byla spotreba benzinu 1040 kt (+z dovozu 936 kt), celkem 1976 kt. Spotreba nafty = 2840 kt.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.04  07:56

« ONO

Ono Nyrany - bionafta stale 20,60 Kc - nafta asi 21,60 (?) Kc... ani nevim. V.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.04  01:28

« Bez nadpisu

Tak jen k par poslednim prispevkum. 1) SETA ma 19% DPH jako nafta, takze je to jedno, co se tyce vratky DPH. 2) Taky neznam nikoho, kdo ma VW [treba i Feldu] a bionafta mu ublizila. Pokud se nekdo objevi a zjistite podrobnosti, zjistite nakonec, ze to byly prave usady NAFTY a neznalost "spotrebitele" pri prechodu na bio. 3) Co budete tankovat, az se bude MEŘO povinne michat s naftou? No preci onu slabou bionaftu :)) Nic jineho na trhu nebude. Ale v takovem malem mnozstvi nemusite mit strach, ze to bude mit negativni vliv na vas vuz. Naopak, udelate i VY neco pro SVOJE zivotni prostredi... 4) PS: Kdyby mne mela oprava cerpadla stat statisic, jako tu nekdo uvadi, tak bych snad taky jezdil jen na naftu :-) A rikal bych si, jak je to auto nedokonaly a zaroven drahy.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.04  13:47

« Re: Re: Re: Re: Re:

to oddie: presne tak ma to jako soukromy auto a blbec do toho lije, co je zrovna nejlevnejsi. Jinak ja ho mel chvili sluzebni, v normalnim atmosferaku a bylo to super auticko. Byla to verze Multispace, ruzny odkladaci prostory, 5 sedacek atd. Hlavne kdyz bylo potreba hodil jsem do nej lednici, televizi a pracku najednou. Nebo jsem v nem prevezl tri trimetrovy tuje. Na tyhle veci bylo super.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  13:21

« Re: Re: Re: Re:

Se nečertim, mně je to fuk, ale ty HDi se sypou seta neseta... Nicméně stejně nechápu, proč to tankoval - to to má soukromé, to Berlingo? Jako soukromé bych to teda nechtěl... A jestli je to služební, tak je lepší tankovat normál kvůli vracení DPH, ne? Ale jestli to má soukromé a po záruce, vím kdyžtak o maníkovi, který má pár HDi pekáčů rozebraných na díly, kdyby zas bylo něco potřeba a něco se mu zas vysypalo. Jak říkám, já to domů nechci... leda zadarmo :-) Zlaté staré mechanické diesely od PSA, ty nové stojí za ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.04  13:00

« Re: Re: Re:

to Oddie: se necerti, proste se mu to vysypalo no, napsal jsem jenom, ze nechapu proc nekdo tankuje Bio, kdyz nafta stoji stejne. Ja jsem uz zamenil za benzinove auto, ktery zere sice o 2l/100 km vic, ale je pro me vhodnejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  12:55

« Re: Re: Re:

To jsem sám zvědav. Budu prostě brát co je a když mi zpuchří těsnění, budu ho asi muset nechat dát vyměnit. Ničemu jinému než těsnění palivové soustavy pokud vím bio neškodí. Ale asi to zase nebude tak horký, když i ty auta, co nemaj povolenou bio, jezděj v EU na naftu, do který je už teď ta bio přimíchavaná, jak to bude začas i u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  10:58

« Re: Re:

Četl, a co má jako bejt??? Znám víc případů, kdy na HDI lehlo čerpadlo, a to aniž by jezdilo na setu. Jeho problém, že za to platil 20tis, já bych si tam dal radši jiné... teda když pominu, že bych HDi vůbec nechtěl. A jinak, co teda hodláte tankovat, až budou ty 3% bio nebo kolik vlastně v KAŽDÉ naftě???
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.04  10:15

« Re:

to oddie: tys necetl co jsem napsal? Na tom berlingu mu dvakrat odeslo naftovy cerpadlo. Na podrobnosti se me neptej, nejsem technik. A u ty Mazdy je to vyslovne zakazano. Jestli to VW motory dovoluji, tak nic proti nim, ale i u Felicie nam to zalepilo vstrikovace a musely se menit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  08:56

« Bez nadpisu

Čím se ničí motor, na tu setu? Že se Vlamimu ani Monastovi ještě úplně nezničil, když už na to jezdí tak dlouho :/ Já už jí sice víc jak rok neberu, u nás je za stejnou cenu jako normál, a když se vrací daň... ale dřív jsem na ní najezdil taky dost. Jsem zvědavej, co tedy budete tankovat, až jí zrušej, a budou jí přimíchávat do normální nafty, ty 3 nebo 5% nebo kolik to bude, he? Doporučuju petrolej, nebo olej z friťáku...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  08:45

« Re: Re: Ono a problemy

No dobře, tak třeba HDI Setu nebere, Opel ji taky nebere, ale VW ji výslovně schválil a nevím o nikom s Oktávkou, komu by Seta ublížila. A znám pár lidí, který nalítali za rok 100 tisíc komplet na Setu. Já její cenu nesleduju, ale tehdy byla asi o 3 koruny levnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.04  07:57

« Re: Ono a problemy

a proc si pri skoro stejnych cenach nafty a SETY nicit motor? Jeden znamy ma Citroen Berlingo HDi a dvakrat oprava cerpadla. Nastesti jenom oprava ale i presto to bylo dvakrat po 20 000,-. Ja mam Mazdu 6 v nafte a v servisu mi vyslovene zakazali neco jako Setu tankovat, s tim, ze pokud se znici naftovy cerpadlo budu ho muset zaplatit. Poznaji to dle rozboru. Cena cca 150 000,-
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.04  00:25

« Ono a problemy

Osobne tankuji vyhradne na ONO Nyrany, protoze to mam cestou do prace. Je ale fakt, ze naftu uz 3 roky neberu, tak nemohu soudit. Jezdim stale na bio (SETA) a zadny problem. V.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.04  13:38

« Re: ONO

Na ONO bionaftu jsem najel 130 tkm a žádný problém se neobjevil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…