NEJLEVNĚJŠÍ NAFTA - OnLine
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 29.01.03 13:28
« Re: Vraťme diskuzi k cenám
DuchCleanera: Valka v Iraku mozna zvedne ceny a mozna ne. Po 11.9. loni jsem nakoupil naftu za 21,90 Kc v domeni, ze zdrazi, ale opak se stal pravdou, ceny klesly az na 18,50 Kc/l.
Dulezite je, ze nafta bude levnejsi jak benzin, za to dam i ruce do vlazne vody. A bionafta? Coze? Vidlaci bojuji o dotace? Kdes to Cleanere vzal? Dotace dostavaji vyrobci metylesteru, a to ve sve vetsine jsou velke chemičky, takze zadni vidlaci :)))))) -
« Re: Vraťme diskuzi k cenám
Teď hned to nebude. Nová koncepce spotřebních daní se teprve utváří na min. financí. Než se to dostane do zákona bude to chvíli trvat. Teď stejně bude válka a PHM budou drahé i tak - pro zvýšení daní v současnosti není prostor. Po obsazení Iráku by měla ropa klesnout pod 20 USD a stát toho náležitě využije. Rozdíl mezi benzinem a LPG se po vzoru EU zmenší. Nafta bude stále levnější než benzin - dojde pouze ke sblížení, nikoli k srovnání sazeb. Bionafta bude závislá na tom co vidláci vylobují na dotacích................... -
« Re: zdrazeni
Ještě se zdraží. Nafta bude za nejméně za 30 Kč. Saddám Husajn a min. Sobotka jsou moji spojenci v boji proti dieslovým smraďochům. Ptal jsem se na ministerstvu: Sblížení sazeb spotřební daně už je hotová věc.A navíc za chvíli Arabáci vyženou ropu na 50USD/galon a bude to ................................... -
« Re: ZDRAZENI NAFTY ještě chvíli počká
ale do benzínu to nepatří - tak jsem to sem jenom přesunul. Je ale pravda, že by nebylo špatné napsat jeden univerzální chytrý (jiný se ode mě dá těžko čekat) článek a ten nakopírovat do všech témat. To by mi ušetřilo spoustu času............