Super časák SPEED
"-- skrytý --" 12.02.03 10:56
« Autocar a speed
Bohuzel me taky dost stve ze ty clanky jsou stejny i se stejnyma fotkama. Ad test v Moste. Je pekny ze se tam sesly tyhle auta a ze si redaktori pak k nekomu sedli a v nekterych autech se trochu svezli. Jinak samozrejme zadne mereni, nic objektivniho, to da trochu vic prace nez napsat rikanky v tomto stylu "v tomhle se jelo dobre, v tomhle jeste lip, v tomhle jsem vlastni blbosti uvaril brzdy....." Pocity jsou fajn ale kdyz je to treba snuska blbosti tak dotycny muze rict ze to tak citil :-) Kazdopadne se tak da z niceho uvarit casopis. Jinak na prvni pocit bych opravdu radsi nedaval (a 3 kola v jednom aute je opravdu o nicem) -
« Re: coz takhle neco ne-nemeckyho (AutoCar)
ne živý ne :-) vždyť mě znáte :o)
Sem včera přišel o všechny videa, neb jsem si já vůl pěkně neformátoval disk. Taková krásná sbírka.... Sem si říkal, si to budu muset vypálit no a samozřejmě jsem to nestihnul :((
Jak se ten film jmenoval ? -
« Re: coz takhle neco ne-nemeckyho (AutoCar)
to ace2: Začni shánět něco živýho, je to lepší i s dobře opláchnutou vesnickou mařenou než na to jenom koukat :o))) Heather Hunter hraje v jedný perfektní scénce právě s Kobe Tai. Je to nádherná míšenka dalo by se říci ideálních tvarů. I mý ženský se líbila, koukali jsme na to předevčírem :o))) -
« Re: coz takhle neco ne-nemeckyho (AutoCar)
to matuS: Tak přesně pro Tebe jsou určeny tuctovky typu AutoTip, už to pochop! :o))) My ostatní jsme rádi, že je tu časopis, který se nás snaží alespoň zprostředkovaně seznámit s pocity za volantem takovýchhle štik. A já jsem velmi rád, že taková auta existují.