VW 1.9TDI - 85kW/280Nm
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« V octavii by měl tento motor být určitě !!!
Aktivně se zajímám o všechnu techniku TDI a speciálně u VW.
Nove TDI 85/285N.m. by se mělo objevit v INOVOVANÉ OCTAVII, -mastka, chladič, světla, výbava + 3 nové motory.
Kdy: škoda to neoficiálně ohlásila rok po vyjetí fábie z výrobny čili někdy koncem podzimu. Škoda, ale přece jenom se dočkáme.
VW Bora nyní konkoruje ale nyní už převyšuje OCTAvii, VW ji totiž slevil hlavně u MOTORU 1.9TDI 66kw - 50.000,- a 81kw -30.000,- a tuto noviku nabízí 85kw opravdu něco okolo 550.000,-.
Bora s 66 a 81 vyjde skoro na stejné peníze jako OCTAVIA, až na to pojištění.
Zatím se mějte.
Mimochodem nemá z vás někdo parametry motorů, které se dávali do GOLFU III TDI ?
Prý tam je i 81kw?, ale tomu se mi nechce věřit.
-
« Bora 1.9TDI 85kW/285Nm?
Při představování tohoto motoru v Passatu v (asi)německém auto -moto psali, že pružnost motoru je na urovní BMW 328i a (tohle si asi nepamatuji přesne!!!! - zrychlení z 60-100, nebo 120 na 4., nebo 5. st. nevim,, je za 10 s. (TDI 81 kW za 12s.) zkr. pružnost při zrychlení ze 60-ky se zlepšila o 1/5 a je na urovní BMW 328i. -
« Bora 1.9TDI 185kW/285Nm?
Chtel bych se zeptat k VW Bore 1.9TDI 85/285: a)nekdo zminoval zavadeci cenu okolo 550 tis. apod., tj. muze nekdo popsat soucasnou cenu a jaky standard tato cena zahrnuje (v katalogu AutoCz neni Bora s timto motorem zatim uvedena)?? b)ma nekdo zkusenosti s Borou s timto motorem (vykon, spotreba, jizdni vlastnosti apod..)?? - budouci ridici uvazujici o nakupu Octavky vs. Bory by zrejme velmi uvitali. S pozdravem. -
« co tomu říkáte
když jsem si kupoval octavii rozhodoval jsem se mezi 1.9 TDI a 1.8T a nakonec zvítězil benzín. (lepší průběh točivého momentu, výkon, hlučnost/kultivovanost chodu), ale u tohoto motoru nevím nevím chtělo by to zkušební jízdu. ten točivý moment je fakt slušný a zaváděcí cena u bory taky (550)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!