Zabezpečení vozidel

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  21:16

« Re: Prosba o pomoc

při svých jízdách po vlasti české na tebe myslím...
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.03  21:11

« Prosba o pomoc

Přátelé, především z Plzně a okolí, hlavně směr Plešnice, prosím o pomoc. Postrádám již delší čas 2ks svých vozidel. Až nyní jsou konečně v pátrání policie ČR. Proto, pokud byste je někdo někde zahlédl, stačí zavolat 158, (nebo mě na tel: 603510691) o vše ostatní se již postará Policie.
    1. Jeep Wrangler 4,2 Laredo 1989, VIN: 2J4FY59M7KJ101723, bílé barvy s šedou pevnou střechou, na hliníkových kolech, SPZ: SYI - 00 - 48. Poznávacími znaky jsou: Chromovaná přední maska, chromované zadní malé nárazníčky, na předním nárazníku chybí plastové zakulacené ochranné rohy (mám je v regále v garáži), vůz nemá zadní SPZ na původním držáku pod plnicím víčkem nádrže vlevo vzadu, ale pod dvířky na zádi pod rezervním kolem, Obě SPZ jsou v plastovém rámečku bez jakéhokoliv nápisu (nápis AAA jsem smyl acetonem), vůz má automatickou převodovku (řazení pod volantem, na podlaze je jen páka řazení pohonu předních kol, barva interieru šedá, PL plastový lem nárazníku je mírně poškozen, přední směrové blikače jsou v balatnících, výroba made in CCCP (LADA), namontovány vzhůru nohama obrysovými světly do středu vozu, levý zámek řidiče nemá plechovou krytku s obdélníkovým otvorem pro klíč, chromovanou obrubu však ano, zpětná zrcátka jsou umístěna na dveřích, jsou černá, plastová, jedno je zcela obyčejné polské (tuším, že pravé). Vůz působí ošuntělým dojmem, není to žádný výstavní naleštěný krasavec.
    2. Chevrolet Caprice 1989, bílé barvy, VIN: 1G1BL51EOKR204974, SPZ: SYI 00 - 76, chromované nárazníky, modrý látkový interier, výplně dveří modrá koženka, vozidlo má černá plechová kola bez poklic, mělo závěsné zařízení, malá anténkana uprostřed víka kufru, na konci zatočená do kroužku, nebo možná už ulomená, na PZ blatníku byl opravován lak přesně pod úzkou ochrannou lištou, která je proto v tomto místě odlepená a nepřiléhá, radio bez kazetového přehrávače, minimálně jedna klika na dveřích má v lesklém pohyblivém dílu u jedné strany vyvrtaný otvor o prům. cca 8mm. Při jízdě v noci se tento vůz vyznačuje extremně širokými obdélníkovými koncovými lampami, mezi kterými byl neonový rámeček kolem SPZ červené barvy, který již však nemusí svítit. Vůz je taktéž opotřebovaný a nepůsobí nijak výstavním dojmem.
    Děkuji všem, kteří mi již při hledání těchto vozidel pomohli a podávali mi informace, když je zahlédli. Můj mail je privbox@seznam.cz. Všechny dostupné fotky, které mám a umožnily by nebo usnadnily identifikaci obou aut pošlu obratem. Kdyby se jednalo o bílé Favority nebo Felicie, tak s tím neotravuju. Nalezení takových běžných vozů je prakticky bez šance. Tato vozidle jsou tak nápaná a v případě Chevroletu ne zrovna obvyklá, že věřím, že se podaří je někde zahlédnout.
    DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI !!!
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  17:43

« Bezpečnostní autofolie na okna

Zajímaly by mně Vaše zkušenosti k lepeným bezpečnostním autofoliím na boční a zadní okno a rozdíl v užitných vlastnostech ( účinnosti proti vyražení ) lepí-li se autofolie zevnitř v autě bez demontáže (bez vysklení ) okna nebo s vysklením. A vůbec bych byl rád za Vaše osobní zkušenosti a rady k tomuto způsobu zabezpečení. Děkuji Vám předem
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.02  10:02

« gt alarm

Nemate prosim nekdo dokumentaci v el. podobe k temto alarmum firmy Getronic - nevim presne model, ale odhadem je tak z roku 94. Dik
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.02  22:43

« Lo JACK

V kombinaci s knihounjízd je asi ideální varianta bohužel zatím to asi nikdo nedělá!
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.02  11:12

« Kombinace zámku řadicí páky a zámku spojky

Zámek spojky a brzdy proti podlaze asi taky nejde snadno vyřadit a znemožňuje ve spojení se zámkem řadící páky: a) odtažení jiným vozem po vymáčknutí spojky, b) zařazení té 1 rychlosti dopředu po vyháknutí toho táhla převodovky.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.02  08:36

« _

_
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.02  20:22

« Re: medved

jsem krysa, zabudnul jsem, další termín pondělí večer.. sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.02  08:23

dik predem
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  17:33

No nevim, ale dneska vecer se ti muzu zeptat kluku.. snad nezabudnu
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  14:00

to kazan - a nevis teda, kde toho medveda montujou za rozumnou cenu (Praha, CB)?...prece jenom, kdyz bude houkat auto a nekdo poleze pod auto, tak to bude vic nez podezrely, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  11:47

OK, přeháněl jsem, chtěl jsem říct, že pár minut jsou skoro řádově vteřiny (o: Mám několik "kamarádů" co to uměj velmi rychle, obvzláště jsem viděl to u VW....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  11:45

« Re: Bezpecnostne skrutky

No, nevyznám se v tom, který jsou good, nechal jsem si doporučit. Ale rovnou jsem byl ujištěn, že když ty kola někdo chtít bude, tak si je odnese, bezpečáky nebezpečáky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.02  09:10

odpojit tahlo prevodovky na parkovisti ve vterinach? fakt? u kterejch aut?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  07:56

Mozes podrobnejsie ? Zaujima ma to lebo v mojom okoli sa nejako rozmohla kradez kolies.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  22:51

tak tak.. a je to radove skoro ve vterinach )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  22:50

je velkej rozdíl v tom jaký si koupíš!! ale nic není nedobytný!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.02  15:19

Ano, je to možný. Odpojí táhlo na převodovce a ručně tam dá trojku - páka zůstane zamčená, a máš auto s jednou rychlostí
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.02  15:16

« Bezpecnostne skrutky

Su bezpecnostne skrutky naozaj vaznou prekazkou voci ukradnutiu kolesa alebo su lahko prekonatelne ? Je rozdiel medzi roznymi typmi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  09:25

nejlepe jizni cechy nebo Praha...jak dlouho to asi trva? a tusi nekdo jakej je konkretni rozdil oproti Construct?...btw.nekde jsem cetl, ze zlodejicci uhaneli v ukradenym aute pred policii i se zamknutou radickou-je to mozny?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…