Zabezpečení vozidel
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Prosba o pomoc
Přátelé, především z Plzně a okolí, hlavně směr Plešnice, prosím o pomoc. Postrádám již delší čas 2ks svých vozidel. Až nyní jsou konečně v pátrání policie ČR. Proto, pokud byste je někdo někde zahlédl, stačí zavolat 158, (nebo mě na tel: 603510691) o vše ostatní se již postará Policie.
1. Jeep Wrangler 4,2 Laredo 1989, VIN: 2J4FY59M7KJ101723, bílé barvy s šedou pevnou střechou, na hliníkových kolech, SPZ: SYI - 00 - 48. Poznávacími znaky jsou: Chromovaná přední maska, chromované zadní malé nárazníčky, na předním nárazníku chybí plastové zakulacené ochranné rohy (mám je v regále v garáži), vůz nemá zadní SPZ na původním držáku pod plnicím víčkem nádrže vlevo vzadu, ale pod dvířky na zádi pod rezervním kolem, Obě SPZ jsou v plastovém rámečku bez jakéhokoliv nápisu (nápis AAA jsem smyl acetonem), vůz má automatickou převodovku (řazení pod volantem, na podlaze je jen páka řazení pohonu předních kol, barva interieru šedá, PL plastový lem nárazníku je mírně poškozen, přední směrové blikače jsou v balatnících, výroba made in CCCP (LADA), namontovány vzhůru nohama obrysovými světly do středu vozu, levý zámek řidiče nemá plechovou krytku s obdélníkovým otvorem pro klíč, chromovanou obrubu však ano, zpětná zrcátka jsou umístěna na dveřích, jsou černá, plastová, jedno je zcela obyčejné polské (tuším, že pravé). Vůz působí ošuntělým dojmem, není to žádný výstavní naleštěný krasavec.
2. Chevrolet Caprice 1989, bílé barvy, VIN: 1G1BL51EOKR204974, SPZ: SYI 00 - 76, chromované nárazníky, modrý látkový interier, výplně dveří modrá koženka, vozidlo má černá plechová kola bez poklic, mělo závěsné zařízení, malá anténkana uprostřed víka kufru, na konci zatočená do kroužku, nebo možná už ulomená, na PZ blatníku byl opravován lak přesně pod úzkou ochrannou lištou, která je proto v tomto místě odlepená a nepřiléhá, radio bez kazetového přehrávače, minimálně jedna klika na dveřích má v lesklém pohyblivém dílu u jedné strany vyvrtaný otvor o prům. cca 8mm. Při jízdě v noci se tento vůz vyznačuje extremně širokými obdélníkovými koncovými lampami, mezi kterými byl neonový rámeček kolem SPZ červené barvy, který již však nemusí svítit. Vůz je taktéž opotřebovaný a nepůsobí nijak výstavním dojmem.
Děkuji všem, kteří mi již při hledání těchto vozidel pomohli a podávali mi informace, když je zahlédli. Můj mail je privbox@seznam.cz. Všechny dostupné fotky, které mám a umožnily by nebo usnadnily identifikaci obou aut pošlu obratem. Kdyby se jednalo o bílé Favority nebo Felicie, tak s tím neotravuju. Nalezení takových běžných vozů je prakticky bez šance. Tato vozidle jsou tak nápaná a v případě Chevroletu ne zrovna obvyklá, že věřím, že se podaří je někde zahlédnout.
DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI !!! -
« Bezpečnostní autofolie na okna
Zajímaly by mně Vaše zkušenosti k lepeným bezpečnostním autofoliím na boční a zadní okno a rozdíl v užitných vlastnostech ( účinnosti proti vyražení ) lepí-li se autofolie zevnitř v autě bez demontáže (bez vysklení ) okna nebo s vysklením. A vůbec bych byl rád za Vaše osobní zkušenosti a rady k tomuto způsobu zabezpečení. Děkuji Vám předem -
« Kombinace zámku řadicí páky a zámku spojky
Zámek spojky a brzdy proti podlaze asi taky nejde snadno vyřadit a znemožňuje ve spojení se zámkem řadící páky: a) odtažení jiným vozem po vymáčknutí spojky, b) zařazení té 1 rychlosti dopředu po vyháknutí toho táhla převodovky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!