Zabezpečení vozidel
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« UKRADLI MI AUTO!!!
Nejaka svine mi ukradla auto!!! Kdybyste nahodou nekdo narazil na Ford Mondeo 1.8 GLX tmave cervene metal. barvy, c.motoru PG96089, c.karoserie WFOAXXGBBAPG96089, SPZ CVK 30-14, dejte vedet na zk@cscare.com nebo na telefony 02-3018292, 02-20611311. Odmena. -
"-- skrytý --" 24.12.99 03:29
« Re: Zamykání pedálů
Tycka na volant je slaboducha,mohutna packa na venec volantu a z toho paka na palubku je lepsi.Hlavne proto,ze je to VIDET.Mam tam navic Construct a vyrazne oznaceny.Profici si poradi i s pedalama a dalsim haraburdim.Tohle vsechno ma odlakat hlavne takove ty snazivce,kteri radeji prejdou na vedlejsi auto(no ja vim smula,ma tam mit taky packu).
PEKNE VANOCE. -
Vypadá to málem jako tyčka do volantu (principiálně), asi to bude i skoro pravda, ale toho železa je tam víc. A praktický rozdíl je v tom, že tyčku do volantu rozeberou do asi tak 20 sekund, tak tenhle pedálovej zámek se jim v testu nepovedlo překonat za 3 minuty (tuším že tohle byl max. test-čas) hlavně proto, že "tam dolů" je hodně blbej přístup k pořádný zlodějský manipulaci. Aby to vymontovali, museli by na to mít zvlášť výbavu - protož jinak je docela podezřelý, když někdo skoro leží u auta a něčím dole u pedálů lomcuje, páčí, řeže atd. - kdekdo by si mohl všimnout. Takže z hlediska účinnosti zabezpečení takhle vychází tyčka do volantu jako dekorace a tenhle zámek pedálů jako dost hodně účinná věcička - a navíc ve srovnání s jiným zabezpečením vychází docela levně - kolem tak 2-2,5 tis.Kč. -
« zabezpečit
se auto asi 100% nedá a proti úmyslnému poškození už vůbec ne. je sice fakt, že bych mohl použít svůj Taurus 357 magnum, ale otázka je jestli bych si pak v příštích několika letech zařídil. tak nezbývá nic jiného než se spoléhat na klasické metody (alarm, pager, zamyk. řadící páky a pod.) protože ty ostatní bývají málo pohodlné (připínáčky s jedem o kterých zapemenu říct přítelkyni a pod.) no a těm * co to dělaj přeju do novýho roku hodně šílenců, který se nebudou bát použít jakýchkoliv prostředků jak je zlikvidovat. -
Mam ho v aute, je to celkem jednoducha zalezitost, je o neco robustnejsi nez vetsina "tyci" na volant. V uzamnknutym stavu to svira pedal brzdy a spojky a zaroven se to opira o polahu. Neverim tomu, ze to nejde prekonat, ale prece jenom hrabat se s necim takovym dole u pedalu je vic nez nepohodlny. Kazdopadne to ma atest. Jmenuje se to BULL-LOCK a koupis to v normalnich autopotrebach. -
« Re: Jak jsem to resil ja...
Zvlastni je, jak se v tematu o zabezpeceni aut vzdycky, zacne mluvit o palnych zbranich. :-)
Je to opravdu Ruger v raz 9 Luger. :-) Osobne bych necekal, ze si tuhle pistoli nekdo koupi, ale proti gustu... A P-08 (Luger) byla tak spatna pistole, ze skoda mluvit, ale pro sberatele je dobra a naboj docela taky.
Ono ale ani tak nezalezi na razi (specielne v tomhle pripade), jako spis na umeni se trefit, resp. nejit sedet. :-) -
« Re: prekvapeni pod decku
to se mi líbí!!. . . . Mám jen doplňující otázku: "Nevíte náhodou někdo, kde se dá koupit šípový jed?? (nejlépe currare)". . . . . To se prej taky špatně rozchodí... Možná by to stálo za realizaci, musel bych ale asi počítat s úklidem toho nemravy zlodějskýho, chudáka špatnýho. Máte s tím někdo zkušenosti? -
« Jak jse to resil ja...
Nechal jsem si do svyho Golfa namontovat autoalarm s imobilizerem, senzory a podobnymi ptakovinami a s nim jsem ziskal i dalkovy ovladani, coz je dost pohodlny... Pak taky zamek paky. Protoze nepocitam s tim, ze by dneska houkajici auto jeste nekoho vzrusilo, nechavam si tam pristi tejden dat jeste pager, kterej mi hlasi, kdyz se neco s autem deje. K tomu mam u okna lezet Ruger 9mm. Cely to vyslo na hnusnejch 28 tis., ale snad se to vyplati... -
"-- skrytý --" 10.12.99 13:11
Je to silene nepohodlny a samo o sobe nezabrani napr.nalozeni auta na odtahovku.Pro profika neni vytipovany auto problem.Kradou se ale spise auta podle rychleho tipu,kdy je s nim treba odjet.Pak takovy zamek zpatecky,hajsna na volant a event.zminovany zamek je dost prekazka.Pokud je navic immobiliser a event.dobry alarm,vetsina zlodeju to vzda.Cim vic je zabezp.zarizeni videt,tim lip.