rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

Zabezpečení vozidel

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.12.99  08:52

« Re: Databáze kradených aut

Oficialni policejni databaze ukradenych vozidel je od 20.12.99 v provozu na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.99  07:29

« Databáze kradených aut

Prý má být vyvěšena na I-netu. A prý přímo Ministerstvem vnitra - víte o tom něco?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.99  02:57

« Re: Jak jsem to resil ja...

Takovy pager neznam, ale existuji dohledove zabezpecovaci systemy. Nektere pouzivaji radiovou sit (Lo Jack), jine satelitni navigaci a GSM (UNIVERS-SAT). Zkus se podivat na: www.etrsos.cz
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.12.99  20:39

« defendlock

co hovorite na defendlock? (btw perfektne to ma spravene saab) je to ta tycka do tunela prevodovky, imho je to neprekonatelne bez poskodenia prevodovky. fakt jedine odtiahnut auto.
    vas nazor?
  • 00 Reagovat !

foto

24.12.99  10:20

« UKRADLI MI AUTO!!!

Nejaka svine mi ukradla auto!!! Kdybyste nahodou nekdo narazil na Ford Mondeo 1.8 GLX tmave cervene metal. barvy, c.motoru PG96089, c.karoserie WFOAXXGBBAPG96089, SPZ CVK 30-14, dejte vedet na zk@cscare.com nebo na telefony 02-3018292, 02-20611311. Odmena.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.99  03:29

« Re: Zamykání pedálů

Tycka na volant je slaboducha,mohutna packa na venec volantu a z toho paka na palubku je lepsi.Hlavne proto,ze je to VIDET.Mam tam navic Construct a vyrazne oznaceny.Profici si poradi i s pedalama a dalsim haraburdim.Tohle vsechno ma odlakat hlavne takove ty snazivce,kteri radeji prejdou na vedlejsi auto(no ja vim smula,ma tam mit taky packu).
    PEKNE VANOCE.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.99  07:37

Vypadá to málem jako tyčka do volantu (principiálně), asi to bude i skoro pravda, ale toho železa je tam víc. A praktický rozdíl je v tom, že tyčku do volantu rozeberou do asi tak 20 sekund, tak tenhle pedálovej zámek se jim v testu nepovedlo překonat za 3 minuty (tuším že tohle byl max. test-čas) hlavně proto, že "tam dolů" je hodně blbej přístup k pořádný zlodějský manipulaci. Aby to vymontovali, museli by na to mít zvlášť výbavu - protož jinak je docela podezřelý, když někdo skoro leží u auta a něčím dole u pedálů lomcuje, páčí, řeže atd. - kdekdo by si mohl všimnout. Takže z hlediska účinnosti zabezpečení takhle vychází tyčka do volantu jako dekorace a tenhle zámek pedálů jako dost hodně účinná věcička - a navíc ve srovnání s jiným zabezpečením vychází docela levně - kolem tak 2-2,5 tis.Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.99  21:09

« pager

mám jablotron a kromě toho, že mi ruší dálku od alarmu tak je docela fajn vč. toho dosahu tak 300m v zástavbě což stačí a okolo kilometru na volný ploše (třeba, když necháš auto někde u vody) což stačí taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  17:21

« Re: Jak jse to resil ja...

Znáte někdo pager, který má dosah větší, než na kterej vidíš, co se Ti v autě děje, t.j. více než tak 300 metrů ? Ne deklarovanej, ale skutečně odzkoušenej. Zatím jsem měl 2 a koukal jsem, jak jsem naletěl.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.99  10:31

« zabezpečit

se auto asi 100% nedá a proti úmyslnému poškození už vůbec ne. je sice fakt, že bych mohl použít svůj Taurus 357 magnum, ale otázka je jestli bych si pak v příštích několika letech zařídil. tak nezbývá nic jiného než se spoléhat na klasické metody (alarm, pager, zamyk. řadící páky a pod.) protože ty ostatní bývají málo pohodlné (připínáčky s jedem o kterých zapemenu říct přítelkyni a pod.) no a těm * co to dělaj přeju do novýho roku hodně šílenců, který se nebudou bát použít jakýchkoliv prostředků jak je zlikvidovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  08:44

Mam ho v aute, je to celkem jednoducha zalezitost, je o neco robustnejsi nez vetsina "tyci" na volant. V uzamnknutym stavu to svira pedal brzdy a spojky a zaroven se to opira o polahu. Neverim tomu, ze to nejde prekonat, ale prece jenom hrabat se s necim takovym dole u pedalu je vic nez nepohodlny. Kazdopadne to ma atest. Jmenuje se to BULL-LOCK a koupis to v normalnich autopotrebach.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  14:21

« Re: Jak jsem to resil ja...

Zvlastni je, jak se v tematu o zabezpeceni aut vzdycky, zacne mluvit o palnych zbranich. :-)

Je to opravdu Ruger v raz 9 Luger. :-) Osobne bych necekal, ze si tuhle pistoli nekdo koupi, ale proti gustu... A P-08 (Luger) byla tak spatna pistole, ze skoda mluvit, ale pro sberatele je dobra a naboj docela taky.

Ono ale ani tak nezalezi na razi (specielne v tomhle pripade), jako spis na umeni se trefit, resp. nejit sedet. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  12:36

Zabezpeceni ruger, ja myslel ze je to Lugger ? Jinak ja mam na okynkach samolepku vlastni vyroby Protected by Tokarev a taky uz mi nikdo dlouho neukradl radio.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  08:57

« Re: prekvapeni pod decku

to se mi líbí!!. . . . Mám jen doplňující otázku: "Nevíte náhodou někdo, kde se dá koupit šípový jed?? (nejlépe currare)". . . . . To se prej taky špatně rozchodí... Možná by to stálo za realizaci, musel bych ale asi počítat s úklidem toho nemravy zlodějskýho, chudáka špatnýho. Máte s tím někdo zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.12.99  19:44

to emil: to je cena aj s tym rugerom? lebo potom celkom fajn cena ;)
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.99  13:31

« prekvapeni pod decku

Jsem kdysi nekde cetl prispevek autora, ktery pod decku na ridicovo sedadlo instaloval desku, ve ktere byly zapichany rybarske hacky. Takze kdyz se
    zlodej usadil......tak nevim, nevim jak to z ty * vytahnul, mozna chirurg?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.99  09:29

To Emil: krome te ceny to nema chybu.A 9 mm jen malokdo rozchodi :-))
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.99  23:54

« Jak jse to resil ja...

Nechal jsem si do svyho Golfa namontovat autoalarm s imobilizerem, senzory a podobnymi ptakovinami a s nim jsem ziskal i dalkovy ovladani, coz je dost pohodlny... Pak taky zamek paky. Protoze nepocitam s tim, ze by dneska houkajici auto jeste nekoho vzrusilo, nechavam si tam pristi tejden dat jeste pager, kterej mi hlasi, kdyz se neco s autem deje. K tomu mam u okna lezet Ruger 9mm. Cely to vyslo na hnusnejch 28 tis., ale snad se to vyplati...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.99  13:11

Je to silene nepohodlny a samo o sobe nezabrani napr.nalozeni auta na odtahovku.Pro profika neni vytipovany auto problem.Kradou se ale spise auta podle rychleho tipu,kdy je s nim treba odjet.Pak takovy zamek zpatecky,hajsna na volant a event.zminovany zamek je dost prekazka.Pokud je navic immobiliser a event.dobry alarm,vetsina zlodeju to vzda.Cim vic je zabezp.zarizeni videt,tim lip.
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.99  12:17

« Zamykání pedálů

Nedávno jsem četl o údajně nejlepším mechanickém zabezpečení vozidel, které spočívá v uzamčení pedálů. Víte někdo o tom něco víc?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…