Zabezpečení vozidel
"-- skrytý --" 07.11.03 10:44
Mfilip: v základu ne. To by sis musel dodělat jinak. Tyhle vychytávky, jako zastavit auto na dálku apod., mi ale zas tak skvělý nepřijdou - pokud je zloděj znalý a krade takto relativně moderní auto, tak zřejmě vymete všechno co je uvnitř, a to zastavení stejně nebude fungovat... či pokud to odtáhnou, je to taky na ho... Já auta nekradu, takže ti neřeknu, jak 100% zabezpečit auto - ale podle mě to o přemosťování jednoho nebo tří drátků asi nebude... -
Heled, a jde tim Jablotronem zastavit auto na dalku nebo nastavit uzamceni/zamceni vozidla zapnuti/vypnuti zapalovani ? Na www.tulach.cz jsou oba 2 alarmy + uzivatelske prirucky. Ja nevim, ten Crimestoper mi pripada takovy uzivatelsky mnohem prijemnejsi ..... Co pro zlodeje znamena, ze auto ma 1 nebo 3 immobilizery, stejne to je v jedne kisni a kdyz bude znat zapojeni alarmu, ktery vodic co blokuje, tak to stejne premosti a je mu jedno, jestli 1x nebo 3 x. Nebo ne ? -
"-- skrytý --" 06.11.03 14:27
Mfilip: Jabkotron. Hele, 320-ka už stojí 6tis? To jsem si nějak nevšiml... nebo je to vč. montáže? Tenhle Jabkotron jsem měl v autě 4 roky, montáž svépomocí, bezproblémová funkce; po bouračce (totálka) přendán do kolegova auta a slouží dál. Akorát, ten ultrazvuk mi přijde na prd, a otřesový detektor jsem musel vypnout (sitlivost má nastavenu z výroby, nelze jednoduše změnit, pouze zásahem dovnitř). Podle mě plně stačí jednodušší a levnější 321 (verze bez ultrazvuku a otřesáku), naopak ten pager je docela vhodné doplnit. Digitální displej u jiných typů mi přijde úplně na ho..., leda aby si pak zloděj pamatoval, jakým způsobem to auto ukradl? :))) -
Sorry za off topic, ale resim momentalne alarm do auta. Rozhoduju se mezi Jablotronem CA-320 Akcent( 3 x immobilizer, ultrazvuk,plovouci kod, 6000 Kc a Crimestopper CS-1512 ( 1 x immo,pager, asi plovouci kod, 8000 ). Jablotron jde rozsirit o pager za 3500,-, ale nema na rozdil od Crimestopper digitalni dislay a jednotlive druhy poplachu jsou signalizovany jinym pipanim a jinym zvukem. Muze mi k tomu nekdo neco rict ? Cokoliv. Treba at neotravuju. -
« vyplatí se pojistit 7 leté jeté auto?
co myslíte, vyplatí se rodičům pojistit si 7 leté jeté auto Escort? žijí v praze 5, mají akorát imobilizér, žádný zámek na páku či tajný zámky. Podle mně, od pojištovny těžko dostanou víc, než jí zaplatí na pojistkách. Oni sice tvrdí, pojištovák jim nabízel nějakou pojistku asi za 5 tisíc ročně, ale podle mne jsou to vyhozený peníze do bezedný kapsy pojištovny. -
« Re: Prosba o pomoc
S násilím dnes člověk musí počítat vždy a všude. Nezbývá než se připravit dopředu a koupit si garáž a do zahrady vypustit hladového pitbula vlkodava a německého ovčáka. Strážný s brokovnicí přijde též vhod, moderní nesmysly jako dohledávání aut satelitem jsou drahé a dají se obelstít. Já preferuji tvrdou chlapskou pěst , psí ostré zuby a olovo. -
« Re: Prosba o pomoc
na cars.cz ty tvoje auta někdo asi prodává, koukal jsem, jsou tam dva takový kousky. Za chevrolet chtějí 68 000-prý spěchají, při rychlém jednání dají slevu. je tam i telefonický kontakt. Podle mne, jak se v ČR ztratí auto, je pryč, je to kruté, ale je to tak. Já neznám nikoho, kdo by kradené auto dostal zpět, či alespon zloděje že by chytli.