Zabezpečení vozidel

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  22:46

« Pes v aute

Pokud pises o tech pitbulech,napadla me jedna davna prihoda.
    Muj znamy mel Pitbula,ktereho nechaval pres noc v aute.Jednou rano prisel k autu a z obou sedadel zbyl jen skelet.Okenko u spolujezdce bylo prorazeno a asi sto metru od auta byla zardousena kocka,ktera byla napul sezrana.Domnivam se ,ze by byl lepsi utok zlodeje,nez tato zkaza.
    Nedivim se,za je toto plemeno mnohde zakazano.Agresivita techto psu nezna meze.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  19:04

« prerušovače a záruka na auto

Chcem si dať namontovať prerušovač prívodu paliva a štartéru, ale známy ma upozornil, že po takomto zásahu padá záruka na auto. Pred servisnou kontrolou sa však dá ten ventil údajne vybrať a potom zase pomerne jednoducho namontovať. Má niekto s týmto skúsenosti - najmä ty login by s' mohol o tom niečo vedieť.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  18:54

« Re: podivná náhoda

Doufám, že měli předem uzavřenou pojistku. Jinak je z toho vidět, co v tomhle postkomunistickým bordelu je všude za ksindl. Já stavím barák a už teď trnu, jak dlouho to bude trvat, než mi ho poprvé vykradou. Zatím jediná spolehlivá zabezpečovačka, kterou jsem objevil, jsou tři hladoví pitbullové.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  16:21

« Re: podivná náhoda

Mému kolegovi z práce ukradli auto 1/2 hodiny po koupi v autobazaru a jeho kamarádovi 1/2 hodiny po dovezení z autosalónu - prý jen vyjel výtahem do paneláku pozvat manželku, aby se šla kouknout, jaké mají hezké nové auto.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  11:45

« podivná náhoda

Minulý týden se naši známí vrátili z dovolené v Českém ráji a ríkali, že jejím známým kteří tam byli s nimi ukradli novou Oktávku TDI. Údajně se jim pokazil imobilizér, tak zavolali servis, a ten jim ten imobilizér vyřadil. A druhý den bylo auto fuč. Podivné, že? Co si o tom myslíte? Potom důvěřujte servisům.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.00  19:03

« Re: zabezpeceni vozidel

Myslí,že satelitný zabezpečení je nejúčinnejší.Ale pokud máte vozy jako A8,BMW 7 nebo S-klasse tak si skupina zlodejú zistí o tom voze vše.A pokud ma vysílač GPS tak ví kde ho mají hledat.Ale pokud si to nezistí tak je to myslim jediná spolehlivá ochrana proti zlodejúm.
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.00  23:14

« zabezpeceni vozidel

ze se vracim zpatky k problematice zabezpeceni vozidel. pro drazsi vozy je podle mne nejlepsim resenim vyuzit sluzeb satelitniho monitorovani vozidla. je to strezene 24 hodin denne a v pripade kradeze se o vsechno postaraji sami a hlavne je realna sance, zo to auto najdou. porizovaci cena a rocni poplatek se sice na prvni pohled mohou zdat velke, ale pak se zase da celkem slusne usetrit na havarijnim pojisteni. znamy ma Accorda za 750'000 Kc a naklady na porizeni a rocni provoz byly mensi nez bonus, ktery diky tomu ziskal v pojistovne. ale je fakt, ze treba do Felicie si to daji pouze fajnsmekri.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.00  07:39

« Re: Kopie OTP

Probirali jsme to doma a toto je nejjednodussi reseni.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.00  23:54

« Re: Kopie OTP

Znam jednoduche reseni! Proste na policajtech nahlas ze jsi ho stratil a pak budete mit kazdy svuj! U bezne dopravni kontroly policajti neoveruji jestli je to kopie proste mas dva originaly! A kdyby ti na to nahodou prisli no tak co stratil jsi ho a zase jsi ho nasel!
    Ja jsem to tak taky udelal a uz jezdim rok takhle!
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.00  15:06

« OTP

Je to byrokracie, ale pochopitelná. Je to jako s občankou, pasem atd... smiřte se s tím, že můžete mít taky jen jednu. Kdyžby vám ho policajti sebrali za třeba špatný stav, jezdíte dál, oni nejsou zas tak úplný blbci jak vypadaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  14:19

« Re: OTP

Nerozumiem. Ešte ste nikdy nestratili OTP?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  10:29

« Kopie OTP

Byl jsem se zeptat zástupce náčelníka na DI, zda je možné mít kopii OTP, že často potřebuji manželce nechat auto na parkovišti a nemáme šanci si osobně předat OTP. Odpověděl policajtsky, že v žádném případě nelze mít kopii OTP, že i takovéto předání auta není možné, protože držitel musí zapůjčit auto jinému řidiči tak, že mu auto předá na místě a nový řidič si za jeho asistence zkontroluje technický stav a přebere doklady od vozu, stejným způsobem jej pak vrací. Pokud nechám OTP schovaný v autě, páchám čin napomáhání ke krádeži, pokud vůz ukradnou a já policii neukážu malý OTP, pak mi to policie spočítá a pojišťovna mi taky nic nedá, protože jsem nesplnil podmínky havarijního pojištění a pojištění proti odcizení tím, že jsem zloději usnadnil obelstít policejní kontrolu. Pochopil jsem z toho, že když mi ukradnou auto i s OTP, tak "zloděje nechají jet a zavřou mě". Rozešli jsme se po několika mých poťouchlých dotazech, zda když půjčuji manželce auto na nákup, zda to musí být notářsky ověřené a zda si mám na OTP koupit trezor. Nevím nakolik si vymýšlel a nakolik je to pravda, nicméně už si dovedu představit některý * pojišťovácký.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.00  10:14

« Bez nadpisu

Samozrejme, pokud je to mozne ...
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.00  10:14

« Bez nadpisu

A co takhle udelat si potrebny pocet duplikatu OTP na DI a mit kazdy svuj vlastni ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  09:22

« Re: Maly technicak - nechat v aute alebo radsej nie ?

Záleží hodně na autě. Když kradou auto za půl melounu, tak ho stejně odtáhnou a OTP nepotřebujou nebo už mají svůj. Když kradou něco staršího, tak jsou to většinou *, co se chtěj jen povozit, nebo to prostě chtěj jen vykrást, nebo to chtěj na ND. Pro tyhle * je každopádně nalezený techničák plus. Už jen kvůli policajtům, když je chytěj. Navíc není takový problém, předávat si klíčky i s papírama.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  08:20

« Re: Maly technicak - nechat v aute alebo radsej nie ?

Ja myslim, ze radsi nenechavat. Kdyz pripadny zlodej vytahne pri silnicni kontrole maly technicak, policajt mu bez overovani uveri, ze jsi mu auto pujcil. Pokud ale technicak nebude mit, bude si to overovat a je sance, ze jej zadrzi i s kradenym autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  08:16

« Re: immo

Zahranicni auta se u nas kradou ne pro nas trh, ale pro rusky, ukrajinsky. U nas je mala poptavka po zahranicnich autech na jezdeni. Neco jine jeho kradez starsich skodovek, trabantu, lad, fiatu na nahradni dily. Pro gang je mnohem jednodussi vyvezt auto pres hranice do Ruska z Ceske republiky nebo Polska nez z Nemecka ci Rakouska. V ceste na vychod jsme jedna z poslednich zemi a zlodeji nebudou riskovat prechod dalsi hranice.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.00  21:52

« Maly technicak - nechat v aute alebo radsej nie ?

V rodine mame 1 auto, a pouzivame ho vsetci. Mame dilemu s malym technicakom (Osvedcenie o TP) - ja tvrdim, ze by sme mali nechat technicak v niektorom z okladacich priecinkov v aute (je ich tam az az...). Ale ostatni v rodine sa uplne poburili, ze ako si to predstavujem, ze je to nezodpovedne, ze co ak auto ukradnu. Ja osobne si myslim, ze ak sa do auta dakto vtrepe a nebodaj s nim aj odide, tak je uplne jedno ci tam najde aj maly technicak alebo nie. Myslim, ze pre zlodeja je maly technicak tym najmensim problemom, a ze tym, ze ho nenechame v aute si len komplikujeme situaciu. Ako som uz spominal, auto pouzivame vsetci, a tak spolu s klucikmi si odovzdavame aj technicak. Ale nie vzdy sa podari, a ja som uz raz za jazdu bez technicaku platil 300 Sk.

Takze poradte, maju obavy zvysku rodiny svoje opodstatnenie, alebo aj vy s kludom na srdci nechavate maly technicak v aute.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  21:47

Ze se v Rakousku krade aut mene je dle meho nazoru tim, ze je tam nasyceny trh jak s novymi tak i s ojetymi vozy. Tady zatim jeste neni, proto se auta dovazi havarovana ze zahranici a z nejake corky se zpravuji. Bye Mila
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  21:42

Jestli vis o ktere pace na volant jsem psal, tak investuj 800,- Kc nebo tak nejak a zkus to sam. Jenom staci za ni rukou poradne cuknout a rozpadne se na dva kusy. :-))) Bye Mila
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…