Zabezpečení vozidel

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

28.08.00  09:30

« VIN do skel

Finančně nenáročná investice
    Vyleptání čísla VIN do skel je dnes už dostupná a finančně nenáročná investice. Navíc každý, byť jen minimálně zručný řidič si vyleptání čísla VIN do skel svého vozu může během čtvrthodiny provést sám. Stačí k tomu za 699 korun nabízená sada ECR Car Security se speciální leptací pastou, štětečkem, dvěma výstražnými nálepkami, návodem na montáž, klientskou kartou a registrační kartou s objednávkou. Po zakoupení sady, například v obchodních zastoupeních firmy, vyplní majitel vozu registrační kartu a odešle do sídla firmy. Do týdne obdrží šablonky na vyleptání čísla a zároveň je, požádá-li o to, zanesen do aktivní databáze
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  01:55

« Re: defendlock_construct

Mám na obou autech (1 auto + 1 pojízdná nákupní taška) Defend-Lock a Construct má táta a bývalé služební auto, se kterým jsem jezdil. Defend-Lock je trn, který u paty řadicí páky zablokuje zpátečku, takže je celý mechanismus uvnitř auta. Klíč potřebuješ jen na odemčení, zamykáš pouhým zasunutím trnu, na který máš hned u vedle držák. Manipulace je dokonce lepší, než s Constructem, protože tam potřebuješ klíč při zamykání i odemykání a musíš při zamykání zatlačit klíčem celý váleček zámku a v zatlačené poloze zamknout a občas to jde ztuha. Protože Construct zasahuje do spodku auta, je náchylný na zrezavění zespoda a lze zpodauta údajně snadno vyhnout.
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.00  20:12

« Stara audina

Cuz lidcky, mam starou audinu, karbec, dve dvere. Budu s nim jezdit do ostravy a nechci se jednoho krasneho dne probudit a zjistit ze sem "mel" auto. Jak takove stare auto nejlepe zabezbecit pred odcizenim, to je ma otazka, muzete nekdo poradit? Hlavne mi nerikejte ze takovy kram nikdo krast nebude, kazdy nema na nove auto.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.00  09:00

« Defend

mfilip: mas pravdu...ja se rozhod pro DefendLock se zasouavcim trnem, bylo by potreba rozriznout kus auta aby to slo oddelat...u nekterych aut ale lze salpaka vykvedlat a dat tam trojku, ale zalezi to na typu auta a zamku...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  08:54

« Re: defendlock_construct

Nejsem si jisty na 100%, ale u defend locku se zasunuje cep do radiciho mechanismu a u Constructu je zamek. S COnstructem je rychlejsi manipulace, u Defendu se musi zasouvat,vysouvat a ukladat cep, nekdo tady drive psal, ze Defend je montovany uvnitr auta, takze pry nejde jako pru u Constructu vzit nejakou paku a zpod vozidla udajne vyhnout mechanismus Construct. Tak a ted si vyber.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.00  23:29

« defendlock_construct

Vedel by mi niekto napisat, ci je princip zabezpecenia vnutornym Defend-lockom taky isty, ako u Constructu?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  22:50

« Re: Zamky Octavie

Tak udajne jo apon co ja jsem slysel!Ale da se tam namontovat zabezpeci je to njaky plech kolem zamku a pote to udajne nejde. v Ostrave to delaji normalne ve skodovce kamosovi to doporucili kdyz si kupoval nove auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.00  20:56

« Zamky Octavie

Co soudíte o dveřních zámcích Octavie, jsou opravdu tak špatný, jak se povídá - lze je prý vylomit šroubovákem do 3 sec.? Nový oktávky prej už mají nějaký vylepšení...?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.00  16:00

« Re: Je to hovadina

Samolepka je nahodou genialni tah. Je to vlastne misto tyce na volant. Zlodej jde a rekne si - jeee samolepka, to by mi trvalo nejmin dve vteriny, nez bych ji prelepil a ukradne jine auto.

Jeste lepsi je vzit sprej co nejodlisnejsi barvy, nez je lak vozu a trochu si ten svuj kram zkraslit. Pri delsim odstaveni vozu je zase dobre mit vypustene gumy nebo nechat stat auto na spalkach, pripadne v nem nechavat prespat nejakeho bezdomovce. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.00  12:47

« Je to hovadina

s těma nálepkama. Policajti se snaží simulovat nějakou činnost, hlavně ať je to hodně medializovaný... a vypadaj že se snažej. Jinak dělaj úplný * a krádeže leda jen evidujou. Stoupnou si na silnici s mikrovlnkou.... jo to sou hrdinové....ale chytnou partu vykradačů aut....ani vomylem. Nedávno mě v Praze vykradli auto. Div mě nesprdnuli, že sem do tej Prahy vůbec jel. Auto bylo vykradený během deseti minut mé nepřítomnosti a policajti na to "co se divíte dyť jste v praze". Zapoměli dát na začátek Prahy ceduli - "Pozor tady se krade a mi to jen evidujem". No to auto bylo vyháčkovaný a dost vomatlaný - na sklech samej votisk. Myslíte, že se s tema otiskama snímali, ani náhodou. Takže až jednou někoho takového (ta pravděpodobnost je malá, ale kdyby přece jenom) chytnou, tak mu stejně dokážou jen to u čeho ho chytli. Přitom kdyby do pár střežených aut po praze narafičili nějakejch pár lákadel, jako třeba diplomatku, tak je vychytaj rychle. Jenomže to by museli hnout prdelej a mít trochu vo svou práci zájem a chtít motoristům pomoct, zatím uměj jenom rozdávat pokuty a botičky, na víc jejich IQ nestačí. Je to hnus.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.00  09:31

« Re: Stop 24

Ja o takovych podrobnostech nevim, ale urcite bych to uvital i ve svem meste. A vubec, proc to nemuze mit celorepublikovou platnost ?
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.00  08:49

« Stop 24

Mohl byste mi někdo vysvětlit, jak funguje akce s nalepováním samolepky STOP 24 ? Kdo zabrání zloději, aby tu samolepku strhnul nebo ji přelepil nějakou jinou ? A i kdyby ji tam nechal, jak ji policajti mají zepředu vidět, když je nalepená na zadním okně a ještě navíc jsou oslněni světly ? Mají přece stavět hlavně auta s těmito samolepkami.
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.00  20:22

« Zlepšení

Možná se už policajti trochu vzpamatovali. Včera v 8 večer mě kontrolovala běžná silniční kontrola a součástí kontroly bylo i ověření zda vozidlo není hlášené jako ukradené. Ještě nedávno se poldové spokojili s malým OT.
    Je to však procedura, kterou ještě nemaj asi dobře zvládnutou, čekal jsem asi tak 15 min.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.00  23:23

« Re: Kopie OTP

To samozřejmě... když tě pojišťovna podvede, je to podvod... ale když to má už ve smlouvě????
    Jako je to třeba s kolama... Kde si některý stanovily, že pojistka se nevztahuje na kolo ukradnutý před hospodou, v garáží a dokonce v kolárně. Jiné pojištovny takové stupidnosti do smlouvy nedávají a uhradí škodu proti smluvním podmínkám. ¨Jestli je to u aut stejné nevím. Myslím, že zde se seriozní také najdou.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.00  21:51

« Re: pagere

Pager mi zklamal. Pípá jen do vzdálenosti, do které ten alarm slyšíš i ušima. Pozor - s nalepovací anténou. Zvlášť anténu na pager nemám. :-((
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.00  00:00

« pagere

Nejak to tu spí. Čo tak napríklad hovoríte zo skúsenosti na pagere. Oplatí sa kvôli nim investovať k alarmu o niekoľko tisíc naviac, alebo nie?
    Pozná niekto alarmy Magicar?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  00:00

Jak jsem koupil, tak prodávám, nicméně když se nad tím nestranně zamyslím, tak zloděj s malým techničákem je více imunní proti náhodné silniční kontrole, asi i na hranicích. Pak by se pojišťovna mohla otáčet na tom, že jsem nesplnil povinnost udělat vše k odvrácení pojistné události. Pojišťovnu, která nemá v podmínkách pro pojištěného povinnost udělat vše k odvrácení pojistné události, asi na světě nenajdeš. Navíc pojišťovnu nepoznáš podle uzavírání pojistky, ale podle likvidace události, a to už je pozdě na vybírání.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.00  18:57

Ten chlápek co jsi s ním mluvil byl nejspíš pořádnej IDIOT, zanechání malého tech. p. ve voze není nápomáhání k trestnému činu krádeže. Kde jsi k tokové hovadině přišel. Stejně tak s tou pojišťovnou. Pojišťovnu, která si klade podmínky, za jakých nesmí být auto ukradeno obejdu a půjdu k serioznější, protože zdělit tyto podmínky zloději asi není možné. Řidič se především řídí vyhláškou, jestli si někdo vymejšlí nějaké jiné nesmysly, tak je jenom blbej žvanil.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.00  09:54

« Re:

moná, že nes pes v autě, by byla lepší a levnější cvičená kobra pod sedačkou řidiče (pořizovací náklad asi stejný a žere 2x za měsíc jednu větší myš... a pro chuť by si kousla do nějakého toho chmatáckého lýtka...:)))))
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.00  08:20

« Bez nadpisu

Ono vubec jestli nebude lepsi nechavat odemcene dvere u auta, jenze ona pak pada pojisteni, pokud zlodej neprekonava prekazku. Ale kolikrat nejaky * rozbije okno, jena aby se podival do kufru. Kdyz jsme s tatou staveli barak, stalo se nam 2 x, ze jsme byli vykradeni. Poprve jsme nasli jen rozbite dvere, ale podruhe se uz dostalo dovnitr, vsechny zabezpeceni uvnitr baraku byla zbytecna, jednoduse vzal krumpac a prokopal se dverma, nove postavenou zdi. Nebyl to amater, protoze se na kazde strane pootviral okna, jako unikovou cestu, o barak oprel lopatu, aby si sousedi mysleli, ze u nas pracuje nejaky nadenik a ten kraval, ze patri k tomu. Skutecne to fungovalo, sousedi slyseli hluk, a kdyz se podivali, videli tam chlapa v monterkach, jak nese lopatu a nechali to byt. Skody byly nastesti male, ukradl 2 vrtacky a savli na opekani parku na otocnem rozni. Vetsi skoda napachal na rozbitych dverich uvnitr baraku. Od te doby uvnitr baraku nic nezamykame, krome dveri do loznice. Kdyz uz se zlodej dostane dovnitr, nic jej nezastavi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…