FORD FOCUS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: FF TREND 2.0l zkusenosti
Zapomněl jsi dodat, že kromě výkonu je také podstatný rozdíl ve spotřebě mezi 1,6 a 2,0 (viz. testy ve Světě motorů - rozdíl dělá až 2 litry), hlučnosti a zákonném pojištění. Někdo to bere v potaz. Osobně bych ale také dal přednost dvoulitru, ale v době, kdy jsem kupoval Focus, už a něj nezbyly peníze :-(. -
« Re: To Slavoj:
Nikdo Ti zatím neodpověděl, protože tady snad ani nikdo s Focusem nafťákem nebyl. Prostě se Focus prodává spíš s benzinovým motorem a my ostatní zkušenosti nemáme. Musíš být trpělivý.
Na mně Focus také působí sportovnějším dojmem a benzín mi k němu pasuje víc. Důvody úspory paliva pochopitelně chápu. Nic Ti ale nebrání pořídit si dodatečně plyn. -
« FF TREND 2.0l zkusenosti
Nazdar, mam %subj, tovarni 15" ALU zadna uprava (motoricka) s cca 30.000km najeto. Motor se mi zda konecne "sednul", jede pruzne, zatim bez zavad... -Ted- jsem se vratil z Budapesti, usek Jihlava - Pha v prumeru 160km/hod =) "nejrychlejsi" vuz na ceste . Doporucuji vsem potencionalnim majitelum FF jit do 2.0l =) spotreba je ~10l pri "sportovni" jizde ~11l, predtim jsem mel FF 1.6l a je to dosti znat, rozdil ve vykonu. Proste tech 130HP je dobra vec a za nejakych +20.000Kc se da pridat dalsich 15HP a snad to bude i znat (jeste upravu nemam, ale urcite zakoupim). -KARTA (email:focus@marias.cz). -
« Tapeta Fordu Focus
Ahoj vsichni,asi pred 14 dny jsem si objednal noveho Forda Focus. Toto auticko me uchvatilo natolik, ze jsem vsude mozne hledal nejaky PC wallpaper, ale marne. Dokonce jsem kontaktoval i sveho obchodnika, ale bylo mi receno, ze je to jednoduse "nedostatkove zbozi". Muzete mi prosim nekdo poradit, kde bych sehnal nejakou peknou tapetu? Bohuzel musim koncit, takze pro pripad, ze nekdo z Vas o necem vi, poslete mi to prosim na adresu akreidl@email.cz.Zdarec palec. -
« Bez nadpisu
to ja taky, ale kdyz najezdim 50000 km rocne tak kdo by ten tvuj motor zivil.Nechci vypadat jako nejaky skrt,ale pri dnesni cene paliva...ostatne, kdyz se od wolfa koupi cip, tak ziskam 115 HP a to taky neni k zahozeni. Ostatne ty fotky tuningu od Wolfa jsou moc pekne.Vzdy jsem jezdil na benzin a tohle je muj prvni naftak o kterem uvazuji.Zatim jsem na focuse Tddi slysel jen chvalu, skoda ze nemam s nim vetsi zkusenosti.V kombinaci sedan GHIA by mohl dost dobry. -
« Bez nadpisu
Skoda ze mi nikdo neodpovedel na dotaz o focusu Tddi.Mozna ze na to jdu spatne, ale jsem v kavarne novacek a tak mi prosim poradte jak na to jit priste lepe. Nemo jste takovy zatvrzeli benzinaci ze vas naftaci nezajimaji? Dostanu se k internetu vzdy az vecer a tak se nemohu ucastnit interaktivni diskuse. Treba to zabere -
« Re: Výkonové charakteristiky motorů 1,4 ZETEC a 1,6 ZETEC
Myslím, že ty motory jsou v Auto-moto klubu, ale adresu bych střílel od pasu. Zkus použít vyhledávač Altavista. Dej Advance search a nastav si vyhledávání pouze pro český jazyk. Zadej téma a určitě Ti to vyhodí dvě, tři adresy. Tak jsem to tehdy našel. Kdybys neměl štěstí, hoď sem zprávu a já Ti to vyhledám.
Ad Seat Salsa: To je skutečně nádherné auto. V Ženevě byl vystaven jenom jako studie, není tedy jisté, zda se bude vyrábět a kdy. Ale bral bych ho všemi deseti.
-
« Vsem:Otevreny boj
> > > Nesoulozte 30. dubna !!!
> > >
> > >Prectete si prosim tuto zpravu a predejte ji dale, mohla by se z ni
> stat
> > >genialni akce, pokud budou vsichni spolupracovat!
> > >
> > >Toto je protestni akce proti stale klesajici podpore mladych rodin s
> > >detmi, ze strany naseho statu.
> > >
> > >Neustale stoupajici ceny a zivotni naklady rodin s detmi ziskavaji
> > >pomalu zastrasujici rozmery, zatimco podpora statu neustale klesa.
> > >Je nejvyssi cas na reakci postizenych.
> > >Celosvetove klesa ochota pocit dite neakceptovatelnym zpusobem, i kdyz
> > >jsou miliony spermii v zasobe. Nyni se muzi rozhodli
> > >snizit svou produkci o dva milony spermii denne, aby umele snizili
> > >porodni krivku v Ceske republice.
> > >Vsechny postizene zeny jsou nutne vyzvany k protitahu.
> > >Rozhodujici den je 30. dubna 2000.
> > >Pokud tento dne nebude nikdo soulozit, nemuze si stat teto skutecnosti
> > >nepovsimnout, nebot za chvili by jiz nebyl nikdo v produktivnim veku,
> > >kdo by prinasel penize do statni pokladny.
> > >Musime si povsimnout toho, ze mame moc - meli bychom si ulevit.
Dnesni
> > >moderni komunikacni prostredky umoznuji informovat o teto akci ve
> velice
> > >kratke dobe obrovske mnozstvi lidi..
> > >
> > >Soulozte pred, nebo po 30. dubnu 2000, ale:
> > >
> > >NESOULOZTE 30. DUBNA 2000 SE ZADNOU ZENOU!!!
> > >
> > >Tato akce je nutna proto, aby par milonu lidi ukazalo Zemanovym
> > >prestarlym estebakum, ze se jim prejida neustale placeni
> > >cim dal vice penez za alkohol a cigara a maji toho tak akorat po krk.
> > >
> > >Spolupracujte!!! Predavejte tuto zpravu dale!!! Poslete tuto informaci
> > >svym pratelum a znamym.
> > >Pomozte udelat z 30. dubna 2000 pro nase zeny nezapomenutelny den!
>
>
>
----------------------------------------… />
-
« focus 1.8 Tddi
Zatim tady ctu jen same prispevky na benziny,ale jake mate zkusenosti s turbodieselem, jako je hlucnost, spotreba, jizdni vykony a tak. Jel jsem s nim jen zkusebni jizdu v autosalonu,ale jen asi pet kilometru a to se nic nepozna. Treba takovy udaj, kolik ma otacek pri jizde po dalnici ve 130 a jaka je hlucnost v kabine? -
« Re: New Focus na podzim
Na podzim má být uveden do výroby model Ford Focus Cosworth - upravené WRC a možná bude představen Ford Focus Coupe. V Ženevě ale nic zvláštního nebylo, protože Focus Cosworth už byl oficiálně představen jako studie před rokem a Coupé ještě není jisté. Zatím se o něm neuvažuje a k dispozici jsou pouze fotografie. Přesné parametry Cosworthu jsou tu někde ve starším příspěvku popsány.
Ford pouze představil Galaxy, které má novou masku ve stylu Focus a ačkoliv nevypadá špatně, jaksi mi u tohoto vozu nesedí. V Ženevě bylo ale jedno nádherné auto, které se hodně podobalo Focusu. Byl to Seat Salsa a když jsem se na něj podíval zboku, myslel jsem zprvu, že je to nějaký zmodernizovaný nástupce Focusu. Takhle si představuju auto budoucnosti, pokud jste ho neviděli, zkuste se na něj někde mrknout na Netu nebo v nějakém časopisu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!