FORD FOCUS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Vrzání dveří, plastů, ...
Mám svého Focuse 3D 1.6 přes rok, najeto 30.000 km, a problémy s vrzáním nemám žádné (snad jen v kufru, ale to je tím, že nejsem schopen pořádně upevnit lékárničku, lano a trojúhelník). Máš to v záruce, řeš to u Forda. Hodně štěstí ...... :-)) -
« Vrzání dveří, plastů, ...
Máme ve firmě 3 měsíce starého Focuse Combi 1.6, najeto necelých 20.000km. Nedávno jsem s ním jel a úplně mě vyděsilo v jakém je to auto stavu. Dveře řidiče i spolujezdce při otevírání/zavírání neuvěřitelně vržou. A při jízdě skřípe to auto úplně celé jako starý žebřiňák (hlavně v zadní části). Máte někdo podobné problémy. Poraďte! (Za půl milionu mi to přijde jako docela pěknej šmejd...) -
« Po 8000....
Ahoj lidi, na autě je najeto cca 8900 km, zatím bez závad, spokojenost obrovská..... Ray nechť si zacpe uši, ale jel jsem Praha - Moravský Krumlov- Praha, nejméně 160 (s výjimkou dvou uzávěr), ale spíše 180 km/h, kde to šlo, tam i zpět, spotřeba 8.5 l/100 km, což při tom tempu považuju za úspěch. -
« prodej Ford Fiesta
Koupí někdo mého Ford Fiesta 1.1 iC, r.v. 1990,5 dveří, hodiny, středový panel, interiér ve skvělém stavu, v autě se nikdy nekouřilo, nebouraný, malé oděrky na lemech zadních blatníků, pravidelně stříkaný spodek proti korozi, měsíc nové přední tlumiče v záruce, komplet nové přední čepy, nízká spotřeba, před 2 lety osobně dovezeno ze Švýcarska (pravidelný servis), střešní zahrádka, motor ve skvělém stavu, najeto 110.000 Km. A za kolik ? Za pouhých 75.000 Kč (určitě se dohodnem). V případě zájmu se ozvěte na mraz.mrazik@centrum.cz. Kvůli rodině potřebuji větší auto. -
« Re: WRC
Po debaklu týmu Jaguar v soutěžích F1 je úspěch Fordu Focus v soutěžích WRC alespoň malou náplastí. Už první sezóna byla skvělá a tento rok to dokonce vypadá na titul jak v týmech, tak v jezdcích. V seriálu F1 doufám, že příští rok bude pro Jaguár mnohem úspěšnější. Mimochodem se už docela těším i na počítačové zpracování Colin McRae Rally 2, kde Focus hraje jednu z hlavních rolí. -
« Je nějaká směrnice pro zajíždění?
To Ray: nevidím rozpor v tom, že za 5 dní ujedu více než tisíc kilometrů - je to běžné..... takže testy se konaly při 3500 stavu na tachometru.. a znovu zdůrazňuji, byly krátkodobé - pokud auto občas nepohoníš, bude z něj opravdu líná mrcha, a kdy to máš udělat jindy než při záběhu, potom už je pozdě... Co se týče Prahy, pohybuji se převážně na trase Černý Most Jižní spojka Novodvorská, případně Plzeňská - takže trtkání se v centru dost odpadá. Dále - řadím-li hodně a často, je to snad nejlepší pro zajetí (smyslem kterého je, jak to alespoň chápu já, aby se defacto definitivně ohladily všechy styčné plochy, a to ve všech režimech). A pak, tvrdím, je jízda po Praze pro tyhle účely (pomíjím teď zrasování si tlumičů, ale to nesouvisí s tématem)ideální, jede-li člověk s citem (při plynulé jízdě po okreskách natož po dálnici dvojku, trojku asi moc nevyužiješ - tak jak se mají zaběhat?). A když jsme u překračování konstrukční rychlosti - podvozek Focusu je stavěn i na víc než 185 km/h (co takhle dvoulitr, že...), a pokud tedy nepřekročím maximální povolené otáčky motoru (a o ty tady přece v prvé řadě jde), tak tomu autu nemohu ublížit....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!