FORD FOCUS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.01  09:34

« Re: skubani

Koukam, ze jsem se uz od fokuse nakazil, pokud jde o to skubani. Nez mi ludwig podal kvalifikovane vysvetleni, obvolal jsem temer vsechny prazske dealery a ti mne jen zvali na diagnostiku motoru, kterou bych zrejme zaplatil bez ohledu na rozsirenou zaruku. Ludwigu, diky za vysvetleni a usetreny cas i penize.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.01  09:24

• « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  08:56

« Re: tuning Zetec E 1.8 16V

pokud by si premyslel o te zakladni uprave +10% tak tam zustane zaruka zachovana, u ostatnich uz samozrejme bohuzel ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  08:54

Jo tak ver tomu, ze to je slabina uplne vsech fokusu. Bohuzel je to mozna slabina uplne vsech aut, ktery splnuji Euro 3,4. Cela sranda spociva v tom, ze kdyz pridas, tak chvili trva nez lambda sonda rozpozna mnozstvi splodin v plynech a vetsinou ubere na plynu, coz se projevi cukanim. Snad to vyresi co nejdrive, protoze je to fakt neprijemny. Ale na druhou stranu min zasirame zivotni prostredi :-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.01  10:25

« skubani

Pri dovolene v rakouskych Alpach jsem zacal byt alergicky na jev, ktery se pri mem jezdeni doma tak casto neprojevuje. Kdyz zcela uberu plyn a pak ho zase pridavam, auto nejprve zareaguje znatelnym zaskubanim. Pocitoval jsen to hlavne pri zarazene ctyrce nebo petce pri nizsich i vyssich otackach, nezavisle na tom, zda-li jsem plyn pridal velmi povlovne nebo razantneji.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.01  10:08

« RE: Titan

Mam rovnez od dealera zamykani razeni TYTAN-DIPOL a jsem s nim spokojen. Nedavno jsem k tomu pridal jeste PEDAL JACK (belgicky vyrobek).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.01  09:58

To ludwig: Diky za informaci o moznostech zvyseni vykonu motoru Zetec 1.8i. S pripadnou upravou musim pockat do skonceni rozsirene zaruky.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  09:19

« Titan

Ahoj lidi, tak jsem se take pripojil do rad spokojenych majitelu Focusu, koupil jsem ho pred tydnem a jsem vylozene nadsen! Prechod Felicia/Focus je vskutku grandiozni :-) Nicmene nechal jsem si namontovat hned u dealera zamek na radici paku, myslel jsem, ze to bude Defend lock, ale dali mi tam nejaky TITAN, s klicem Gerda, ktery se mi moc nepozdava. Rad bych se zetal, zda nema nekdo nejake zkusenosti s timto zabezpecenim. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  07:08

« Re: Máte zkušenost s Ford-Horák?

ZMĚNY V DEALERSKÉ SÍTI
    Ford Motor Company, spol. s r. o. ukončila s platností od 4. 7. 2001 spolupráci s firmou Horák, spol. s r.o., se sídlem Na Křivině 1/1371 , 140 21 Praha 4, která byla do té doby jejím autorizovaným dealerem.
    _____
    Důvodem pro ukončení platnosti dealerské smlouvy bylo hrubé porušení podmínek této smlouvy ze strany zmíněné firmy. Od uvedeného data firma Horák, spol. s r.o. není dealerem Fordu, autorizovaným pro prodej ani servis osobních a užitkových vozů Ford.
    Společnost Ford Motor Company, spol. s r.o požádala majitele firmy Horák, spol s r.o., aby bez prodlení vyrovnal všechny své závazky včetně těch, které má vůči zákazníkům, kteří již složili zálohu na nový vůz.
    Společnost Ford Motor Company, s.r.o zároveň oznamuje, že novým hlavním dealerem Fordu pro tuto oblast se stává společnost AUTO PALACE s.r.o. se sídlem Na Chodovci 2457 / 1, Praha 4.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  13:08

da se tam urcite neco vymyslet. Takova ta zakladni uprava - sani vyfuk + sedla da asi 10% na vykonu, samozrejme ve vysokych otackach. Pokud by slo o brouseni vacek a spousta dalsich uprav tak rekneme 20-25% a pokud by se tem upravam dal spravne program, tak verim, ze 30-35% se da najit. Pak jeste udelat novy vyfukovy potrubi a brzdit brzdit a brzdit. Mame udelanyho dvoulitra na 170PS bez potrubi. (je to vlastne motor, kterej nabizi Wolf) a jelikoz jsme ho vyvijeli, tak mame tam jeste par mezer, kam se da jit. Ale je to vcelku draha sranda.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.01  16:08

« Máte zkušenost s Ford-Horák?

V tisku byla zpráva, že Ford Motor Company odebrala licenci na prodej i servis vozidel značky Ford firmě HORÁK s.r.o. Praha -Pankrác. Důvod neuvedli.
    Máte někdo zkušenosti s touto firmou?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  08:27

« Re: vysoke otacky

Jsem jeste na dovolene,pokud chces tak mi dej kontakt na sebe a ja mu ho predam.Pokud bude chtit tak se s tebou spoji.prace ma nad hlavu tak jako vsichni.
    Mej se.
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.01  19:58

« Focus 1,8 DI 90PS Combi

Ahoj, máte někdo skušenosti s tímto autem? Chci si na něj koupit alu disky, co říkáte na kombinaci 7 x 15" pneu 195/60 R15 nebo 205/55 R15.... má tam někdo takové kola? Co říkáte na servis Fordu? S autem jsem spokojen, moje spotřeba se pohybuje kolem 6,7 l/100km.... můj styl jízdy se dá shrnout jako dynamický, nejezdím zrovna předpisově.... :)Sklamaný jsem ale ze servisu....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.01  14:42

« tuning Zetec E 1.8 16V

To ludwig: Co by se dalo udelat s benzinovou osmnactistovkou? To co nabizi Superchips s jejich Ford Flesh modulem se mi zda, ze ani snad nestoji za to.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:58

zkus mi dat na nej kontakt. Nerikam, ze takovi lidi neexistujou, ale uprimne tomu moc neverim. Kdyz jsme ladili motory, tak to vzdycky skoncilo prave u toho ze nelze drbat do jednotky. To pak muzes brzdit motor o sto sest, vymyslet mozny i nemozny, alev jak tam nedas spravny data je zle.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:01

Budes se mozna divit ale mam takoveho borce v cesku i v nemecku.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:00

To bych chtel videt toho frajera, co naprogramuje ridici jednotku ve Fordu. Pred takovym clovekem klobouk dolu. Ridici jednotky jdou programovat az od roku 2000 a to pouze za pouziti systemu WDS2000 a predem pripraveneho software. Takze preji uspesne preprogramovani. Jinak kolisajici otacky motoru ma od verze focus 1,6 - po vsechny modely od roku 2000 ridici jednotka, ktera prizpusobuje otacky rychlosti vozu (kvuli prizpusobeni synchronizace v prevodech), takze i pri rychlosti 10km/h muze auto tocit uz 1500 otacek apod
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  12:39

Kdyz sem ja reklamoval vysoké otáčky volnoběhu někdy 800 nebo 1200,to vždy po zahřátém motoru,řekli je to normální Fordy mají ,dvojí ,volnoběh,takže to reguluje počítač.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:33

« MOR

Co říkáte na podvozky ve Focusu?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  10:20

« Re: klepání převodovky na volnoběh za studena

Taky se mi ozývalo klepání z motoru při vyšlápnuté spojce na volnoběh. V servisu mi to opravili během chvilky, už si to ale přesně nepamatuju. Nejsem technickej typ, ale říkali, že to byla nějaká napínací kladka a buď ona nebo její ložisko, pokud nějaké má, vydávalo takový klepavý zvuk. Od té doby je všechno v pořádku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…