FORD FOCUS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

21.04.03  19:45

« Prodloužená záruka -FORD PROTECT

Máte někdo zkušenost s nabídkou Fordu -prodloužená záruka "Protect" na 2 až 3 roky?Zdá se mi dosti vysoká cena (6700 resp.8900 Kč).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  09:41

« Re: kmitani rizeni pri brzdeni pri 130 a vice

Asi to ty kotouce budou. Jen me zarazi, ze je to dost brzo. Brzdim totiz minimalne. Uz se kvalita kotoucu od Forda zlepsila? Nebo si mam nechat namontovat nejake jine kvalitnejsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  09:20

« Re: kmitani rizeni pri brzdeni pri 130 a vice

Nemuzou to byt kotouce? Pokud se to projevuje pouze pri brzdeni, videl bych problem tam. Muzou byt po nejakem intenzivnim brzdeni a naslednem "zaflekovani" zkroucene ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  08:49

« kmitani rizeni pri brzdeni pri 130 a vice

Tak mam prvni vaznejsi problem. Pri brzdeni pri vyssich rychlostech mi vibruje volant (asi od 130, testoval jsem do 160). Pri 110 (tacho) je uz volant klidny. Mam najeto 40 kkm a mam tri tydny po trilete prohlidce (Focus 1.8i kombi). Pri zamene pneu za letni vyvazovali predni kola. Bez brzdeni jsem vyrazne vibrace nezaznamenal (mozna slabe kolem 145). Co myslite, v cem je pricina?
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.03  22:46

« ND

Fordik->Mas sice pravdu o cene nahradnich dilu, ale zase maji japonci obecne vysokou spolehlivost takze ty nd neni potreba menit tak casto. To samozrejme neresi to kdyz te nabori nekdo jinej...
    Janamilan->Dik, ale ja mel na mysli spis nejake to min viditelne, napr. u nekterych aut ukryte pod kobereckem u spolujezdce atd. 1.6ka se da sehnat uz od 6000 euro, tak si ji mozna necham dovezt. Proto potrebuju znat veskere "speky" ktere se na ni daji najit ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.03  22:33

« ND

• « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  19:34

« Re: Alarm Ford

moc diky za informaci,nevim jestli je to subjektivni pocit,ale zdalo se mi ze po zasahu v servisu (spojka klimy,rsp. nove plneni) uz se nevychladi tak rychle kabina auta.toto bude nutno vyzkouset asi az v letnim obdobi.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  16:10

spojka se dá vyndat bez čerpadla.seřizuje se podložkama. Takže pokud nejsou v servisu líní klimu nemusí vypouštět.
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.03  16:03

« pražáci!

Kolegové funguje Charouz v karlíně?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  19:41

klimatizace se dá "vypustit" a "napustit" záleží kolik media se musí doplnit.Prakticky po zvážení vypuštěného media se doplňuje 1 balení.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  19:18

spatne jsem se asi vyjadril,v servisu mi tvrdili ze po serizeni spojky klimy mi znovu naplnili chladivem klimu.kladu si otazku zda-li ma serizeni spojky klimy vliv na napln- nebo mne tahali za "fusekli"?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:06

alarm nemá na fci motoru vliv. Standartně je montován imobilizer, který je součástí PCM.
    Vypouštět klimatizaci? Proč? Pokud chladí není potřeba kontrola systému.Vypouštění a napouštění je absolutní hloupost za peníze.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:00

« Re: Spotreba

u těch japonců bych si to rozhodně rozmyslel
    ceny ND se s focusem nedají srovnat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  19:48

« Re: VIN ve Focusu

vin je videt za sklem-prednim,myslim vlevo.spotreba je vice ve meste 60:40(mesto-dalnice), asi se 70% s klimou.
    kolega ma 5dv 1,6 a jezdi cca za 6,5 l(bez mereni palubniho pocitace),klima minimalne- jedna se o nove vozy jeste nezajete.
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.03  13:01

« VIN ve Focusu

Nevis na kterych mistech je mozne najit VIN? Co se tyce te spotreby, tak jezdis spis delsi trate nebo vetsinou mesto?
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.03  11:36

« Alarm Ford

Zdravím všechny,jsem tady poprvé a je to dosti dobrý.Může mi někdo poradit s funkcemi alarmu u Focuse?Jedná se o alarm originál FORD.Podle manuálu se toho moc nedovím.Nevím např. zdali je blokován motor(startování)při alarmu.
    Jaké zkušenosti s hustěním pneu 195/65 R15- dle návodu nebo výše?(verze 4 dv,1.6- Comfort)
    Pro informaci spotřeba(smíšená) po 8000 km dle pal.poč. 7,4 l/100 km.
    Zatím jedna reklamace s klimatizaci-zhasinání motoru při zmáčknutí spojky(údajně nedošlo k odpojení klimatiky a tím k přetížení motoru na volnoběh).Údajně provedeno seřízení spojky klimy.Nevíte,zdali je nutno vypouštět a znovu plnit "chladivo"?
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.03  21:21

« Spotreba

Focusaci, jakou mate realnou spotrebu u 1.6ky? Ceny klesaji a nez bude pro me koupe aktualni (2-3 mesice) je mozne ze se Focus dostane pod 200K, coz je pro mne jiz akceptovatelne...uz jsem zuzil vyber na Toyotu Carinu E, Mitsubishi Carisma, Seat Cordoba(99) vse v 1.6 kolem 97-98 roku ... cena u vsech kolem 180K.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  10:59

« Re: Fokus 1,6 5D

To:VlastíkD.Zatím navštěvuji autoservis fy.Autospol Zlín.Jsem s jejich prací celkem spokojen.Zatím mi vždy vyhověli a jsou ochotní.Ještě aby ne,vždyť je to jejich kšeft
    :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.02  13:20

« Re: Fokus 1,6 5D

TO: globemaster:
    Jaky servis pouzivas, ze te nechaji u kontroly??
    Nerovnomerne sjizdeni tu jiz bylo diskutovano se stejnym zaverem - hustit na min 2.9.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.02  01:52

« Re: Re:

Sorry, ještě poznámka - oba s benzínovým motorem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…