FORD FOCUS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.06  17:13

« Bez nadpisu

čaute ako stiahnuť ako na to ford focus
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.06  09:50

« AUTA

mrkněte na [odkaz] AUTA ZA OPRAVDU SUPER CENY ! ! !
  • « 00 Reagovat !

foto standa1

standa1 12.05.06  22:48

« Re:

Souhlas, mám také FF 1,6 combi 2001 od Fokiho. Doveze i na objednávku, jen po 1,6-tkách je dost sháňka, takže nepočítej, že to bude hned. FF ho baví, takže od Fokiho je to o něčem jiném, než z bazaru!!
    1,6-tka má dlouhé kvalty, umí jet na spotřebu - od 2000ot, ale když se chceš svézt, tak 4000-6450ot!
    ;-)
    -----------------------------
    felda 1,3 combi -->FF1,6 combi
    fábia 1,2 HTP - firemní (bez výběru!)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  20:52

« Bez nadpisu

Díky:). Vozí je jen tak, ale když sem mu dřív psal, jestli by pro mě přivezl FF z D, tak řekl, že jo. Mu napiš a zeptej se, on ti i řekne odkud auta vozí...
  • 00 Reagovat !

foto CtvrtSardel

CtvrtSardel 09.05.06  19:03

« Bez nadpisu

No musim rict ze trosku zavidim, stribrnej 5hatch po faceliftu, proste nadhera:) a solidni kola;) Foki to vozi jen tak nebo na objednavku???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.06  20:45

« Bez nadpisu

Fokiho muzu jen doporucit, nikde jinde bych FF nechtel jen od nej. Ja ho mam kratce, takze na spotrebu se chystam tento tyden :roll:
    O spotrebe si precti napr. tady: [odkaz]
    Jinak sem max.spokojen se vsim. Tady je foto: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto CtvrtSardel

CtvrtSardel 08.05.06  20:27

« Bez nadpisu

Dik, ale tenhle web uz sem taky prosel...chci znat nazor vice lidi...fokiho sem se neptal, vidis, to bych mozna moh...neco o tom prece jenom vi;)
    A ci se zaptat na Tveho milacka, jak jezdi 1,6? a kolik to tak zere priblizne???dik!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.06  22:41

« Bez nadpisu

scooter_x - Koukni se na www.ford-focus.cz a tam si procti diskusi...ja mam FF 1,6 16V 2002 od autora stranek Fokiho z D dovezen a zatim max.spokojenost!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.06  10:42

« Bez nadpisu

Nazdárek
    tak ohledně motoru...myslím že 1.4 je slabý, sám jsem se rozhodoval mezi 1.6 a 1.8. Všichni mi tvrdili, ať vezmu 1.8 spotřeba není vyšší a motor se nemusí tak vytáčet.
    S těma poruchama nevím...zatím mě nic nepotkalo. Jeden velký problém je u Focusů ve výbavě Ghia pochromovaná lišta na 5. dveřích. Tvoří se tam galvanický článek a dveře reziví. Pokud je auto pravidelne servisováno a má servisní knížku, není to pro servis Ford žádný problém. Na vlastní náklady to zpraví.
    Mám ročník 99 a zatím vše v pohodě..ale Focus po faceliftu se mi líbí víc
  • 00 Reagovat !

foto CtvrtSardel

CtvrtSardel 06.05.06  23:29

« Bez nadpisu

Zdravim vsechny Focusaky! Mam dotaz na nejaky lidi,ktery focusy trosku znaj. Jen tri veci.
    Zajimam se o FoFo I, 5dv. hatch!
    1)Jaky byste brali motor?Je to druhy auto v rodine, musi to byt benzin, v podstate vybiram mezi 1.4, 1.6, event. 1.8...Co se spotreby tyce a jejich historie(slysel sem neco o novych motorech nebo modernizovanych...)
    2)Ma F nejakou typickou zavadu ktera se Vam projevila a na co dat pri koupi pozor?Opet sem neco slysel,tentokrat o zadnich napravach napr...co Vy na to?
    3)Jaky rocnik vzit? Nemuzu si dovolit ani Fofo II,ani nejakej posledni rocnik I, spis me zajima rozdil pred/po faceliftu, tusim 2001 (?), jestli i pred timto zakrokem jsou Focusiky v pohode, nemaji nejaky mouchy.
    Celou tuto diskuzi jsem si precet,ale stejne sem nenasel uspokojivou odpoved. Predem diky za rady a pomoc!
  • 00 Reagovat !

foto

01.05.06  10:58

« pomoc - zvýšenie výkonu focus TDDI 55kW(75k) na 66kW(90k)

Zdravim všetkych,
    chcem nacipovat moj 55kW focus TDDI na 90 koni. Potrebujem vediet ake su s tym spojene riziká.....počul som, že ten 55kW motor nema turbo, resp. ma ale mensie, plus je tam mensi chladic...?
    otazka teda je, ake to bude mat nasledky na ten motor. Popripade mi vysvetlite tu vec okolo turba a chladica...diki
  • 00 Reagovat !

foto CtvrtSardel

CtvrtSardel 26.04.06  16:58

« Bez nadpisu

Je tady nejak mrtvo...vsichni majitele focusu I se vytratili?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  18:58

« Re: Bubny vs. kotouče

Ta přestavba z bubnů na kotouče možná je. Technici u Forda na to mají speciální program a dá se to za den stihnout. Horší je to s náklady za materiál, ale to si musíš zjistit u konkrétního dealera Ford u kterého si to necháš zrealizovat. Jinak to není žádný problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  08:26

« Re:

to ja zajímavé mám najeto na TDDI 270 tis a neduhy jsem nenašel
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.06  22:04

« Výměna kol

Zdravím všechny ve foru. Uvažuji o přezutí zimních pneu, bohužel nemám manuál ani orig.zvedák. Poradí mi někdo kam umístit pojízdný zvedák tak, abych něco nepoškodil? Mám FF 1,8, r.v.02. Děkuji za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.06  20:23

« Manuál Ford Fokus

Zdravím všechny. Sháním manuál na Ford Fokus r.v. 98 v digitální formě. Potřebuji si zjistit pár věcí ohledně údržby tohoto vozidla. Určitě se najde hodný človíček a pošle mi jej na adresu romanmaier@seznam.cz . Předem děkuji. :)
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:29

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.05  14:36

« Re: focus combi vs astra combi

Ahoj. Taky se rozhoduji mezi Opel ASTRA 1.6 74kw nebo Ford Fokus. Jsem vlastnikem Olep Astry r.v.92 ve sportovni uprave. Obe auta maji urcite chyby. Forda mam v praci a jezdim z nim dosti casto, ma problemy se zadni napravou, dost rychle se tam sjizdi gumy - v pneuservisu mi rikali ze to delaji vsechny Fokusy a je jedno jake gumy tam jsou. Äle motor je super - trochu vyssi spotreba, jinak super auto. Opel Astra ma problem s motorem, vetsi spotreba oleje - zalezi kus od kusu. Motor je slabsi o proti Fokusu, ale Astra ma mensi spotrebu. Je to proste tezke si vybrat. Auto budu kupovat az na jare. Zimu jeste vydrzim z Astrou.
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.05  14:18

« focus combi vs astra combi

zdravicko,
    kupujem svoje prve auto.....urcite chcem kombi, uvazujem nad focus vs astra 1,6 74kW benzin, rv. 2001,2002, mam ponuku na focus rv 12/2001 98 000km, manual klima, 2.majitel, bol uz trochu bourany.... dojem z jazdy bol velmi dobry, kupene v CR, 2.majitel sa fakt staral, su tam Alu 15" (trochu hlucnejsie Matadorky :!: ), defendlock....cena 245 000, sa mi zda trochu vela.....
    Co sa tyka astry som pocul ze je menej spolahliva, vraj elektrika.....bol som sa na jednej povozit.....ma naviac PC, km skoro rovnako, servis vzdy v opel servise, pri 90 000 bol meneny remen. cena 240 000KC.
    Diki
  • « 00 Reagovat !

foto pepek

pepek 27.09.05  12:24

« Re: Pneu

Tak řekni servisu, ať ti zajistí zapsání jiného rozměru pneu do TP( pro teb ať to udělají zdarma) , když už ti tam nejsou schopni dát správné pneu Buď rád, že jsi STK prošel. Jsou i taková, která by tě nechal přezouvat nebo příčtě nemusíš projít ty.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…