Automatická převodovka

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  18:30

« Re: Re:

Jo naprosty a velky souhlas. Kdyz moderni ameriku tak jedine LHS :-) Tedy ja mam na mysli model 92-98 kdy to bylo NewYorker/LHS. Krasne to auto, klasickych tvaru, tedy tvaru modernich, ale s odkazem na minulost :-) Buhuzel ted je to sama moderna nemastna/neslana/neskladka/nekysela prostě pekný, ale už to nemá charisma :(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  18:26

chrysler jedine LHS a to by zas byl nakej "novej" kousek a to neni to co bych si predstavoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  16:40

Keyser: Jo, může bejt. Já jsem teď vlastně takovej univerzál, protože jsem zkusil celou velkou trojku, GM, Ford a Chrysler. Od GM jsem měl téměř všechno, Ford u mě začíná řadou F nebo E (osobáky mi nic moc neříkají, kromě Linc. Cont. Mark VI) a Chryslera zas akceptuju od modelů RAM 1500 a výš, van, nebo pickup, to je fuk. Z malých snad ještě Grand Caravan a lahůdky jako Viper, Prowler, který sice registruju, ale že bych je někdy měl, to zrovna nedoufám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  00:00

mno neco takovyho sem cekal, jsem konzervativni, s fordama jsem si uzil evropskejma plus Crown Victoria '85, takze tuhle fabriku uz ne, plati i pro lincolny atd. Vidim to nekde u chevy, oldsmobile, cady etc... proste americkou klasiku.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  19:38

Keyser: Tak jo, dá se říct, že pár těch aut znám, některý byly i moje. Záleží na tom, co si vybereš.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  10:45

ale ja jen ze az si neco vyberu tak se te voptam, jak tak po tom ceskym netu ctu, tak na tebe narazim docela casto, tak bych rek ze ty auta mas i celkem zmakly a muzes poradit jestli to eventuelne bude naka hrozna past ci nikoliv.
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.01  18:13

« Dotaz

Dobry den, nedokazal byste mi nekdo zodpovedet jestli s povolenim automaticke prevodovky v F1 letos v dubnu(?) se pri razeni uz obecne pouziva automat a jezdec do toho nezasahuje nebo se porad vyuziva razeni tlacitky na volantu, pripadne kdy je co vyhodnejsi. kdybyste nekdo vedel odkaz na odborny clanky, byl bych mu moc vdecny. Dik Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.01  16:48

Klidně přijď. Jen abych ti uměl odpovědět :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.01  14:36

jednou za tebou stejne prijdu pro radu s nakupem, a zda se ze ta doba prijde velmi brzo :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.01  09:08

keyser: Jestli máš chutě, tak si to dopřej. Nějaký prasátko ti přece nebude určovat, co máš a co nemáš :-). To byl fór, mě tohle prasátko právě určuje, kterejch aut se mám zbavit, i když bych si je nejraděj nechal všechny. Za chvíli bude klukovi 18 a tohle je auto jak stvořený k tomu, aby se v něm bez následků oťukal.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.01  22:57

delas mi chute :-) prasatko je ale proti :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.01  05:51

Keyser: Ano.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.01  21:10

jo to byla doba kdy se jeste delali auta :))), btw ty Caprice na autoatlas.cz v bazaru jsou tvoje? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.01  07:05

Keyser: Kdysi jsem koupil kvůli papírům rozstřelený kombi 2.0 s automatem. To auto chytlo, dojelo po třech kolech a bez chladiče k valníku, kde jsem ho natahl a odvláčel. Pak zhruba 5 let stálo na venku a sloužilo jako zásobárna dílů. Žádná konzervace, žádná péče, nikdo nepočítal s tím, že by to mělo ještě někdy jet. Pak jeden milej kamarád rozstřelil naše služební auto, samozřejmě G - kombi tak, že rozštípnul i blok. Tak jsem koupil jiný kombi s automatem, který bylo pěkný, ale mělo z motoru přesejpací hodiny. Celej agrgát i se špajskou jsem vytrhnul a dali jsme tam ten, co se válel venku. Zbytek z toho šel už do pece, protože tam fakt už nic nezbylo. Nikdo nevěřil, že to pojede. Už zhruba 3 roky všichni kroutí hlavou a nechápou, že to jezdí. Motor klasika, malinká ťukačka na vačce, skříň řadí jedna báseň a nezdá se, že by něco z toho mělo v dohledný době končit :-). Nemám sebemenší obavy s tím občas jezdit 300 - 600 km štreky, vůbec se s tím netrápím, prostě když chci předjet, neuberu, dokud není ručka v červeným (jinak bych ani s 2.0 V6 nepředjel, že jo).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.01  20:45

je fakt, na my posledni grany krom schnilejch blatniku bylo - vykurvenej automat od predchozich dvou majitelu kterejm aut prev, nic nerikala, problemy se vstrikama ktery znamenaly ocistit privod elektriky na to mech vstrik zarizeni. blbej prutokomer na palivu (neresil jsem ) holt pocitac obcas kecal, ale ve finale to bylo jen blbe uzemneny (fordovska klasika, vse co se tyka benzinu je dementne uzemneny) a lehce vymlety pouzdro v diferaku. Nic vic. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.01  07:20

« Re:

Keyser: :-))))) To znám. Když se mi začnou * hovadiny na autě, vždycky se mi vybaví nepřekonatelná Granada, která opravdu nepotřebovala nic, kromě klempíře a to jen už když bylo opravdu zle a tahal jsi diferák po zemi..
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.01  16:10

« Bez nadpisu

hm takze z forda poslali blbej silentblok coz by se sice dalo vyresit ale po dukladne prohlidce bylo zjisteno ze hardyspojka je taktez ponekud kasovita, takze auto pujde k charouzum, ja rozbiju kasicku, pac to je celej komplet s kardanem. Se z toho voprcam a koupim si nejakou granadu at se mi spravi nalada :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  16:24

dle reakci rozhodne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  06:25

« Re:

Keyser: Řekl bych, žes nebyl první ani poslední. Oni jsou na to už zvyklí:)
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.01  21:57

« Bez nadpisu

takze Chroustovo ochotni lide nasli jednak lehce chcijici prevodovku na simeringu (coz u A4LDcka neni nic nenormalnihoa nic o cem bych nevedel) coz pochcalo silentblok a to je to co se deje, je mozny ze je v * jeste teda hardyspojka to se jeste uvidi, kazdopadne sem tam byl dneska poprvy a jen na chvili, zvednout auto testnout a objednavat dily pac ten silentblok skladem nemaj, bohuzel ackoliv sem tam cekal asi 20min, panum se nepodarilo ve fordu nebo kam to volali zajistit zminene (ne jejich chybou) nicmene ochota super, nabidli kafe, a slibili ze mi zavolaj coz teda neudelali ale to mne nebere, zavolam si zejtra sam nebo se stavim. jo a vzhledem ke koncentraci amerik na parkovisti pred servisem sem si pripadal znacne nesvepravnej :)) takze jsem jim pri odjezdu trosku nacouval do plechovejch vrat pac sem cumel na cadilaca misto dozrcatka :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…