Automatická převodovka

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.12.01  16:52

« Re: NY

Ne e. Minula verze LHS tedy tusim do roku 98 byla velikostne uplne stejne identicka s NY. Coz je tady:
    [odkaz]

Jenom mě napadlo. Nemá LHS chromovanej grill chladiče a NY v barvě vozu ?

Když NY tak NY a právě tenhle:

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.01  16:20

« NY

Nevím jak předchozí verze, ale LHS je ted větší než Concord domívám se, že u LHS a NY je to stejně. Jinak co se týče omezovačů rychlosti tak máme tři chryslery a ani jeden ho rozhodně nemá 220 se s nima dá jet v pohodě, víc strach nedovoli :-). (Všechny jsou dovezeny ze států.)
    Tomáš
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  12:12

« Re: New Yorker

ne předek.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  11:12

no pockej, vono to ma hnanej zadek ? to by okamzite menilo muj nazor na vec :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  08:44

V Praze jsem často. Sám vidím rozdíl jen v označení, to jest ve štítku. Původně jsem si myslel, že NY je specielně pro Evropu dělaný LHS, ale není. Rozdíl neznám.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  22:50

No výborně :-) konečně znám majitele tohoto nejhezčího moderního vozu. A jsi z Prahy ? Tím se neohrabaně snažím naznačit, že bych se na něj rád podíval... :)

A Ty máš NY nebo LHS ? Jde mi totiž o to, že mi dodnes nikdo nebyl schopen říci rozdíl. A žádneho majitele jsem doted neznal.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  21:54

no přece NY, bavíme se o něm ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  21:20

A co že to máš za auto ? Doufám že máš něco zajímavého a jsi z Prahy :)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  19:17

Omlouvám se za nepřesnost. 120 mil je nějakých 193 km. Fysikálně. V TP má to auto 201, na tachometru 120=200. Nevím proč je tato odchylka.
    Jinak klasika, motor vpředu, pohon na zadek. Pořádný auto snad ani nejde udělat jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  17:55

ja jezdim celej zivot na zadnim nahonu, na snehu to je v citu s plynem, v rukach a v zimnich gumach. v zivote jsem nepocitil potrebu predku a jezdim do hor do mist kde pluh projede jednou tejdne
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  16:49

120 mílí je zhruba 200 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.01  22:51

No jo zmatek v tom trochu máme :o) Tak jak je to s tím rozdílem mezi NY a LHS ? S tím omezovačem jsem měl pravdu 120 milí je těch zhruba 190km/hod. Co se týče předního náhonu na sněhu tak těžko zhodnotím NY, ale když jsem měl relativně lehkou Saratogu s V6 tak se na snehu chovala nečekaně dobře. Když jsem zkoušel na zasněženém parkovišti prudke manevry, tak se nic nedelo. Zatocil jsem a auto zatocilo, zadny smyk jen vetsi polomer zatacky, holt trochu predni kola ujizdelo, to je jasny. Ale rozjezdy do kopce na snechu to bylo naprosto bez problému. Ted s Cadillacem to tezko vyzkousim ackoliv predni nahon tak do zimy a do snehu ho nikdy nevemu :). Nicméně zatížená přední naprava je IMHO lepší než odlehčená zadní. No nic, kdo víte jaký byl rozdíl mezi NY a LHS ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.01  21:56

« New Yorker

Dobrý den pánové. Máte tady pár nepřesností, co se týče NY. Takže řazení není pod volantem. Omezovač je na 120 mílích, jako u všech v USA prodávaných autech. V6 má dobrý zvuk, výkon je na hranici. Točí ale 6500 tak to jde. Jestli má vůbec přední náhon u takového auta nějakou výhodu, tak je to právě jízda na sněhu. Možná Vás to překvapuje, ale relativně velké zatížení na přední nápravě, cca 900 kg, z toho auta dělají pásové vozidlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  17:08

« Re: Re:

No motor je OK. Omezovac je u 190km/h pokud se nepletu, a akcelerace je adekvátní, to jest dobrá. Nemsíte zapomenou že i stejně jako do New Yorkera/LHS tak do 300M se montoval/montuje i 2.7 coz jsem teda u NY/LHS ještě neviděl. Ta 3.5 24v je fakt v pohodě. Sice nesmíte očekávat bublání syrové V8, ale jen zvuk standardního čtyřválce kolem 2L. Nicméně pohodová tichá jízda s dostatkem výkonu, nizkou spotřebou a luxusem. Ale akceleraci ma fakt dobrou. Jo FWD to je, ale co. alespon je to bezpecnejsi a technicky mene narocne. A priznejme si to s tímhle autem na hory jezdit nebudeme a pro většinu řidičů je FWD bezpečnejší. Musíme to brat tak že dělají auta aby byl vyvážen výkon k danému modelu oni z vysoka kašlou na auto střední třídi s W8 (tímto zdravíme LEGO) Prostě udělají auto aby dobře jelo bylo komfortně vybaveno a tím konec. Kdežto LEGO vyrábí 1.5 t auta bez el. oken s motorem 1.6 (opět zdravíme VW Passat předchozí generace). Takže IMHO 5.0 V8 do NY/LHS by bylo zbytecne.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  11:14

jo to je to co se mi na tom aute libi, ale predni pohon je pro mne proste dan, a V6 3.6l taky zadna slava...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  06:43

Na tomhle autě je nejkrásnější partie zadního konce střechy, zadního okna a zadních sloupků. Tady je jasně vidět, o co kráčí. Přední pohon a V6 je ale pro tohle auto neštěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  15:09

Jo podvozek je OK, jednou jsem jel s Visionem 94 (neřídil) a hlavně se mi zdálo, že je podvozek velmi tichý, tedy velmi dobře odhlučněn. Ta 3.5 je v pohode, netusite na kolik je naladena v V300M je na 240 koníků
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  14:55

ten podvozek motor a prevodovka (platforma LH) mam pocit ze je plus do CR, a ja s visionem neco najezdil a neni to tak zly. osmivalec by mi slusel ale stejne...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  12:28

Jo aha :-) Ja jsem totiz nikdy nezjitil jaky je rozdil mezi LHS a NewYorkerem ono totiž že by mělo být LHS luxusnější je poměrně zavádející termín. On parkuje u nas v ulici, bílá barva. I kdyz ja bych volil nejakou tvavou (nejlepe černou) nicmene prekvapive se bila barva hodi. Auto mam moc pekny tvar a super je po designove strance jeho kufr, dava autu majestatnost a robustnost. Motor je take pekny 3.5 V6 24v. Tusim ze posledni model asi 97-98 se mohl objednavat i s GPS. Ale ten jsem nikdy nevidel. A take je docela zajimave ze si drzi porad pomerne vysokou cenu. Kolem 250-> tis. A to má stejný motor, podvozek, převodovku jako třeba Dodge Intrepid, Chrysler Vision, nebo Plymouth Eagle a ty maji cenu kolem 150 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  12:13

lhs je proste nadherny auto, ta kastle mne dostava, znalci mne opravte, rozdil mezi LHS/NewYorker je jen v poctu sedadel a sice ze NY ma razeni pod volantem a dopredu se hnedle nacpou tri lidi, jestli se nepletu, coz, i teda to razeni dava velky plus pro NewYorker model.

co se tyce modelu 98+ mam kazdej den moznost na nej koukat a musim rict ze zoufalost nad zoufalost, vnitrek pokus o jakysi retro, znacne nepovedeny.

jediny co mi vadi na tehle autech je predni nahon ale s tim se holt budu muset naucit zit
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…