Automatická převodovka
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Jízda na
to lenin: Asi je pravda, že ožrat se dá přece jenom v pátek!!! No, rozSMSkuju to a uvidím, co se dá dělat. Minulej rok jsem tam od pátka byl, ale přijeli jsme dost pozdě, Voy zlobil a z převodovky mu stříkaly decky oleje při každým přidání :o) Jak to vypadá s počasím? Na minulým červnovým Brně jsem měl večer zimní bundu!!! -
to ace2: Abys neřekl, já si o tobě vůbec nemyslím, že si blbej s tou debatou o brždění D-čka, prostě tam Caddy dával navíc něco jako volnoběžku nebo prostě nějak zařídil, že ten měnič nějakým způsobem rozepíná úplně, no.
Dneska jsem zaSMSkoval a už jsem naplnil auto na USCars do Brna, takže hurá příští sobotu! -
to Rob2: Nevím, co vymejšlíš. Kdyby tomu neutrál škodil, tak by tam vůbec nebyl. Jinak taky občas vyřadím a ještě jsem se nesetkal s tím, jak někdo říkal, že to tam po opětovném zařazení kopne jedničku a podobně. Prostě to tam dá adekvátní rychlost a jedeš dál. Jenom to při zpětném nařazování Dčka nesmíš vytáčet, to pak škubne hezky :o) -
« Jízda na "N"
Pro odborně erudované: Je pro převodovku škodlivé, pokud sjíždím dlouhý táhlý kopec na "N" ? Motor samozřejmě v chodu (těžko bych točil volantem :-)). Děsně mi totiž vadí držet nohu na plynu v místě, kde na "vykvalt" mohu jet dva kilometry stovkou, aniž bych brzdil, nebo musel autu "pomoci" motorem. Díky za odpověď. PS: Vím, že při tažení bez chodu motoru je omezena rychlost (asi 40km/h) a vzdálenost odtahu. -
« Re: overdriver
Tak zase uvidím prd Impalu. Nedávno jsem se proklikával TV programy a uviděl jsem tam J.R.Ewinga z Dallasu jak tam sedí v nějakém mě povědomém autě. No tak se tak dívám na ty sedačky a jak na integrovaných opěrkách hlavy je vyšité "SS" no pak to jeho řidič odhrábnul a ona černá Impala :-) Vidíš jak máš slavné auto ? :) -
« Re: overdriver
to prof: Ale na to, abys třeba rychle předjel, je třeba dupnout. Neříkej, že už jsi Impalu nepotrápil. Ale pravda je, že vychutnávací brumlavá jízda je na automatu to nejsladší...
Stejně by mě zajímalo, jak se jezdí s Tvou Impalou. Mám u Tebe slíbený svezení při spanilý jízdě, pamatuješ? Voye ať řídí můj brácha :o) Zkus se trochu rozepsat a přiblížit nám, jaký je cestování, ježdění po městě a třeba i trochu řádění s Impalou. Fakt mě to moc zajímá, tenhle kočár s motorem z Corvetty. Jak je na tom se spotřebou oproti Caprice 5.0? A spoustu dalších nepoložených otázek... prosím... :o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!