Automatická převodovka

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  10:39

« Re: Jízda na

RB: No ty malý letadla, co pořád padaj :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  19:05

to lenin: Asi je pravda, že ožrat se dá přece jenom v pátek!!! No, rozSMSkuju to a uvidím, co se dá dělat. Minulej rok jsem tam od pátka byl, ale přijeli jsme dost pozdě, Voy zlobil a z převodovky mu stříkaly decky oleje při každým přidání :o) Jak to vypadá s počasím? Na minulým červnovým Brně jsem měl večer zimní bundu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  19:03

to prof: Proč? Celej rok se na ty ameriky těším jak malej kluk a nějaká cházka s olepejma Golfama mě může akorát tak políbit *. Já se tam v Brně prostě vždycky duševně vyrovnám za chrochtotu osmiválců :o) Mimochodem, co je v tý JI?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  18:32

rbaron: Jak se "to" chová vím. Šlo mi jenom o to, zda se převodovka maže (aby mi např. nějaké ložisko nezazpívalo svoji píseň poslední....) ace2: Brzdí :-) Ale někdy to není výhoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  15:05

No my pracujeme a pak mám chut unavenej někam cestovat....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  14:51

RB: Ty nejedeš do Jihlavy?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  13:47

A co hlavní program v pátek vy čajíčci??????
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  08:06

Jo už se těším taky:

Rbaron: A nehceš se připojit k naší koloně. Odjíždíme v 07:00 (v 6:30 sraz) od Benziny s McDonaldem u Průhonic. Info a mapy jsou na www.usmotors.cz. Co ty na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  00:00

to ace2: Abys neřekl, já si o tobě vůbec nemyslím, že si blbej s tou debatou o brždění D-čka, prostě tam Caddy dával navíc něco jako volnoběžku nebo prostě nějak zařídil, že ten měnič nějakým způsobem rozepíná úplně, no.

Dneska jsem zaSMSkoval a už jsem naplnil auto na USCars do Brna, takže hurá příští sobotu!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.02  22:29

A další komu to na "D" brzdí... :-) no to jsou věci. No rbaron má pravdu kdyby to vadilo, tak by to tam nešlo. No a i tak, to tam můžeš dávat. Převodovce, ani motoru se nic neděje.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.02  21:58

to Rob2: Nevím, co vymejšlíš. Kdyby tomu neutrál škodil, tak by tam vůbec nebyl. Jinak taky občas vyřadím a ještě jsem se nesetkal s tím, jak někdo říkal, že to tam po opětovném zařazení kopne jedničku a podobně. Prostě to tam dá adekvátní rychlost a jedeš dál. Jenom to při zpětném nařazování Dčka nesmíš vytáčet, to pak škubne hezky :o)
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.02  20:36

« Jízda na "N"

Pro odborně erudované: Je pro převodovku škodlivé, pokud sjíždím dlouhý táhlý kopec na "N" ? Motor samozřejmě v chodu (těžko bych točil volantem :-)). Děsně mi totiž vadí držet nohu na plynu v místě, kde na "vykvalt" mohu jet dva kilometry stovkou, aniž bych brzdil, nebo musel autu "pomoci" motorem. Díky za odpověď. PS: Vím, že při tažení bez chodu motoru je omezena rychlost (asi 40km/h) a vzdálenost odtahu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.02  07:54

« Re: overdriver

vsak to taky prof kupoval z rekvizitare toho serialu. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  11:17

Tak zase uvidím prd Impalu. Nedávno jsem se proklikával TV programy a uviděl jsem tam J.R.Ewinga z Dallasu jak tam sedí v nějakém mě povědomém autě. No tak se tak dívám na ty sedačky a jak na integrovaných opěrkách hlavy je vyšité "SS" no pak to jeho řidič odhrábnul a ona černá Impala :-) Vidíš jak máš slavné auto ? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  06:27

RB, ace: Nevím, jestli tam pojedu s Impalou. Vypadá to spíš na DODGE. Je to ještě daleko. Když ano, tak povozit se můžeme, ale na vyjížďku v Brně nejezdím, obvykle z ní odjíždím.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  06:25

Keyser: ...a to nepotřebuje žádnej přídavnej chladič :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.02  12:47

jiste, C3S skrin od fordu, zadny draty, cistej kultivovanej trikvalt co utahne za sebou dveapul tuny a ani nemrkne :-) stejska se mi
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.02  08:33

Jo jo přesně na to jsem se chtěl Profa taky zeptat. K tomu můžeš přidat i par humorný historek o tom jak tuning golf zůstal za Impalou v prachu...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  22:51

to prof: Ale na to, abys třeba rychle předjel, je třeba dupnout. Neříkej, že už jsi Impalu nepotrápil. Ale pravda je, že vychutnávací brumlavá jízda je na automatu to nejsladší...

Stejně by mě zajímalo, jak se jezdí s Tvou Impalou. Mám u Tebe slíbený svezení při spanilý jízdě, pamatuješ? Voye ať řídí můj brácha :o) Zkus se trochu rozepsat a přiblížit nám, jaký je cestování, ježdění po městě a třeba i trochu řádění s Impalou. Fakt mě to moc zajímá, tenhle kočár s motorem z Corvetty. Jak je na tom se spotřebou oproti Caprice 5.0? A spoustu dalších nepoložených otázek... prosím... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  22:43

Keyser: Občas mám možnost projet Granadu v automatu a mám takovej pocit, že ta skříň vydrží všechno :-). Je to sice ve 2 litru, takže to vůbec nejede, ale ten automat je pohádkovej.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…