Bio NAFTA nebo motorová NAFTA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to oddie
Skoro s Tebou souhlasím. Jenže... V současné době musím svůj značkový servis Škoda ZLINCar velmi pochválit. Jsou tam jak mladí (cca 20let), tak starší (25let) a svou práci dělají výborně. I zapeklité závady odhalují bravurně a přístup mají rovněž skvělý. Navíc mají aktuální školení a super vybavení, což v neznačkovém servise nehrozí.
Ale jak říkáš, se staršími auty je to nesmysl. Ani oni je tam rádi nevidí. -
"-- skrytý --" 29.08.03 12:28
« Re: To Zadek
Zadek: není nad to, když jsou ND skoro zadarmo doma, což? :))))
Huf: se staršími auty je blbost jezdit do autorizovaných servisů, nezávisle na značce. Copak pěkného mi nabídne, autorizovaný servis? Kluky těsně po vyučení, jejichž hlavní praxí jsou výměny oleje při garančkách??? A eště k tomu nataženou cenu? Heh... to mám radši menší solidní neznačkový servis, kde se s nimi znám, kde vím přesně co umí, kde jednají fér a nemají potřebu mě natahovat, a kde jim můžu stopro věřit, že si neudělají kopii klíčů, aby se nějak zahojili, páč jim zaměstnavatel málo platí... -
« Re: To Zadek:
Dostupnost dilu z druhovyroby je vysoka a ceny jsou velice prijatelne. Dily motoru nebo cely motory taky nejsou problem. Sere se uplne vsechno, ale pomerne ne prilis casto...:-)))
Odchazej cepy, rizeni, praskaj pera, odchazej vyvevy brzd, serou se spinacky, taky celkem casto napinaky plocheho remene, viskospojky chlazeni, hucej diferaky... -
« Re: To Zadek:
To Rezidents: Ta cena je strašně různá, hrozně záleží na stavu, na výbavě, na štěstí... Ale obecně ti řeknu, že nejlíp se sháněj dvoukila, potom tříkila a nejhůř pěkný 250D, jsou hodně vyhledávaný kvůli pov. ručení. Jinak počítej s cenou za 250D v tomhle ročníku tak 100-170. To je strašně různý...
Takže tě zajímá spíš řada 124 než 126...
Je fakt, že o 126 většina kluků co se takhle na netu motaj tvrděj, že to není na denní ježdění, jsem světlou výjimkou a toto tvrzení jsem jednoznačně vyvrátil....:-)) -
"-- skrytý --" 28.08.03 13:10
« Re: Znovu vytahuju bio z hrobu
Ho dej někomu na vyzkoušení, taky to tak dělám... I když je fakt, že tu mám taky jedno stoletý čerpadlo - ještě z toho polomotoru od Petra, z kdysi dávna. Taky už není na prodej, ale spíš na díly - už jsem z něj ozobal chcípák a další pitominky... -
« Re: Znovu vytahuju bio z hrobu
Oddie: Nojo, to jeste nic nebylo...:-))
Čerpadlo asi nandavat nebudu, ani si zrejme netroufnu ho nikomu prodat. Je mi to ale lito, ze jsem takovej blbec a nedal jsem mu napit cistokrevny. To cerpadlo bylo naprosto suprovy, z auta v jakejchkoliv otackach totiz nevysel ani oblacek! Je mi toho lito a budiz mu vysoka pec milosrdna...:-)