Bio NAFTA nebo motorová NAFTA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: www.biodiesel.cz nic nepíše
V zacpe travim pul hodiny proto, ze se neumim pred ostatni cekaji tzv. "*". Nejsem prazak, takze na to proste nemam povahu. A tak nejak ocekavam, ze se budou vsichni chovat ohleduplne (o ono nic, ze :-( ). Takze si sice zanadavam, ale ukaznene cekam. Jinou (rychlejsi) cestu neznam. -
To: fija, průměr 150 km/h není až tak velký problém jak si asi myslíš, ale musí se při jízdě přemýšlet hlavou. Bát se nemusíš, jezdím nejen hlavou, ale i lepším autem než A8 či BMW 5. To že jezdím poměrně velmi rychle neznamená, že tak jezdím stále a všude, prostě chce to jezdit hlavou a přemýšlet za ty ostatní. Nějak mi pořád není jasné proč trávíš téměř půl hodiny v zácpě. Pavel -
No ja cet' v MF Dnes, ze se ma na bio uvalit spotrebni dan + zvednout DPH z 5% na 22% skutecne od 1.4.2000. Biodiesel.cz se aktualizauje jednou za pul roku, takze se tam nic nedoctes.
Rozhodne se chystam 30.3. natankovat do vseho co doma mam bio, pro pripad, ze by se dan skutecne zvysovala. I kdyby ne, ceny uz nikdy neklesnou, spis dale porostou, takze to vadit nebude.
Jeste to driverman:
kdyz pocitam 25 minut na zacpu v Praze, tak tech 100 km do Humpolce musis jet za 40 minut - tj. prumer 150km/h to mi prijde jako docela dost.
Hlavne pri tech opravovanych mistech. Zrovinka vcera jsem odpoledne jel, a potkal asi 15 rozflakanejch aut na jednom miste - taky nejak neubrzdili... sami dablove v Audi A8, BMW 5, Mercedes E apod. Jestli jses podobneho razeni, tak se bojim..... hlavne te nikde nepotkat. -
« Přestaňte se dohadovat
Jsou tu horší novinky. Dneska jsem byl u pumpy a tam cedule: BIONAFTA NENÍ a pumpař říkal, že ani nebude. Výrobce xyz se na to prej vyprd, protože od 1. 4. ze zvyšuje DPH na 22%. Nevím, jak moc je tahle informace věrohodná, ale mě teda nepotěšila. Pište, co kdo víte. -
« Re: //
Bohužel jsem tvoji inteligenci a smysl pro humor dosti značně přecenil, no nic. To, že ti není ani třicet, to je při tvém postoji a názorech poněkud smutný fakt a vůbec bych se tím nechlubil. Shodou okolností jsem několikrát jel zrovna do Humpolce a nikdy opakuji nikdy se mi nepodařilo dostat se pod průměr cca 90 km/h. Jen tak pro informaci: zácpa na výjezdu z Prahy je velmi snadno a rychle překonatelná - ne tak ovšem pro "balíky". Ňák si to přeber. -
to driverman:
klobouk nenosim, jsem na to jeste mladej. Pro informaci - neni mi jeste 30...
Mensi nadrz mi spotrebu nesnizi. Mas pocit, ze jo ? Tak to mas pocit blbej...
Na trase, kterou jesdim, _NENI_ vlak rychlejsi, ale naopak o cca 40% pomalejsi. To jen na okraj.
A az pojedes takhle treba z Prahy do Humpolce, nekdy odpoledne kolem 3 hodin, tak i pokud pojedes porad po dalnici 120, tak prumerem skoncis nekde u 55. Protoze nez se z ty Prahy vymotas (a bude na magistrale zacpa), tak ztratis 30 minut a uz to nenahonis....
Opakuju, nejsem pro nikoho nebezpecny. Pokud neveris, klido te svezu.
to gsf:
no tak se nestyd. Tahle konference je prece tak osobni. Hlavne zadnou anonymitu! To bychom pak tve "nazory" nemohli brat vazne...
Nevim, ktery umelec pomohl kam kolika zmarenym zivotum, ale vim, ze "drsnaci" jako ty (dle tech reci co tu vedes) uz zabili moc lidi.
No a bezduvodne pomalou jizdu znam treba z mesta - tam je bezduvodne pomala rychlost cca 55km/h. Ja rychleji nejezdim, ale zatim se mi nestalo, ze bych nekoho predjel - spis jsem stale predjizden ja. Takze asi bezduvodne pomala jizda. Otazka: videl jsi nekdy video z nehody, kdy ti 10m pred auto vleze z chodniku decko ? A co s nim to auto udela ? Dokud nebudes jezdit s timhle obrazkem pred ocima, tak seru na vsechny tvy zvasty. A az ho pred ocima mit budes, zmenis styl i nazory.
No, hlavne ze mame demograciji - at si kazdej dela co chce, ale at se opovazi jezdit(konat, myslet, dopln si sam) jinak ne ty, ze ? -
« Re: Levný provoz pro DANAT
Takovej rozumbrada tady chybel!Blb co jezdi na LPG
to je nejhorsi alternativa co znam,oproti tomu je
transf.olej chranic prirody!Bouracku,kde sici plyn
ostosest jsem uz popsal v rubrice LPG,ale co chci
rict>polovicni vykon,motor vprdeli a za sedackou
casovana bomba!Tohle vsechno dokonale zvlada LPG!
Emise jsou taky na nic,nezli plyn to radsi vubec
nejezdit!Rikam vsem plynarum>JDETE DO * A
OHROZUJTE ZIVOTY SEBE SAMYCH!!!!!Proc asi nemuzete
parkovat v podzemnich garazich,zamyslete se sami nad sebou!!!! -
to fija: protoze se za sve poznamky nestydim, nebudu si s tebou dopisovat tajne prez ICQ. Trvam pouze na jednom: tve usetrene palivo svou cenou nemuze vyvazit to mnozstvi zmarenych zivotu, kterym na Onen svet dopomohl prave takovy umelec, jako jses ty. A kdyz uz se opiras o poucky z pravidel: ... ridic nesmi zdrzovat silnicni provoz, zejmena bezduvodne pomalou jizdou!! Preber si to a jed. -
« Re: Levný provoz
Možná vypadá pojmenování trafoolej nebo LTO pro nezasvěceného hrůzostrašně, ale praxi je to skoro to samé co motorová nafta, takže můžeš být Dane v klidu a nemusíš mít strach, že by docházelo k extrémnímu zamořování ovzduší, zaměř se na dvoutakty. Alespoň pro mě jsou dvoutakty trnem v oku. -
To: Fija, dobrá rada: pokus se přijít na to co to znamená gsf a pak možná pochopíš oprávněnost námitek gsf. Ty jedeš trasu "dlouhou" 160 km průměrem 60km/h? To si snad děláš srandu, to i vlak by byl rychlejší. Ty to auto radši zahoď a choď pěšky, ušetříš palivo a bude to méně nebezpečné pro okolí. Ty a další prďolové jako ty jsou právě největším nebezpečím a zlem na silnicích. Mám dotaz a neodpustím si ještě jednu radu: Nosíš kloubouk?, Chcešli snížit spotřebu, tak si nech namontovat menší nádrž :-). Pavel -
gsf: jses hrdina.... Odvahu na anonymni kecy najdes, ale cislo na ICQ nedas.... Doufam, ze mas ze sebe aspon dobrej pocit. Jo a mas pravdu, tatulda jsem. Ale ne zase nejak moc starej. A dokud se mnou nepojedes v aute, nemas pravo na takovy zvasty, jaky tu inzerujes.
Mimochodem k tvym bourackam - moc bych se divil, kdyby policajti dali vinu nekomu jinymu nez tobe. Zjevne jsi nedodrzel bezpecnou vzdalenost, pripadne neprizpusobil jizdu stavu a povaze vozovky. Proste jsi jel jak prase (i kdyz nevylucuju, ze ti ostatni taky, ale to neni omluva).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!