SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  12:02

« Re:

kutil: ale ne předním, pokud to není Impreza se špérou ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.07  11:56

« Bez nadpisu

Včera jsem měl možnost jet se Subaru Forester 2.5 a je to fakt super. Akorát hodně drncá a vnitřní prostor je menší jak v Mondeu. Ale jinak sedí super a přejede všechno. Na to jak je to auto lehké, tak sedí dobře. Ptal jsem se na ten pohon a všechny auta s ručním řazením mají continous AWD. Jen automaty mají tu verzi s elektronikou.
    Základní výhoda 4x4 u Subaru je v tom, že normálně je přenos 50:50 ale když nějaká náprava začne klouzat, tak se výkon přerozdělí víc na tu co neklouže. Údajně pojede Subaru i jen s jedním kolem na zemi.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.07  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Impreza 2.0R

honza : Na naší Impreze 2,0R jsem spotřebu neměřil, ale to co tu bylo řečeno zhruba bude odpovídat realitě.
    Obecně Subaru žere cca o 1-1,5l více, než srovnatelná předokolka/zadokolka, stejně jako u čtyřkolek jiných značek.
    Chipování atmosférického 2,0R je jako vtip dobré. Jednak chipování atmosférického motoru obecně je nesmysl/vyhozené prachy a pak chipovat Subaru umí opravdu málokdo (ecutek). (kdo uvěří nesmyslům uvedeným na stránkách firem typu ABC tuning/Bitpower, toho upřímně lituju)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.07  14:55

« Bez nadpisu

Ano bezpecnot je nutna. Napisal som Tommymu, ked uz ma na sajte, ze robi zavodne veci. Uvidime :))))
    Kotyka poznam, ale kedze som z Bratislavy, poznam len z webu.
    Zistil som, ze newage tam nenarveme podla Subaru, ma to iny priebeh a uhol vytocenia kolies.
    Stare Nkove kity neviem nikde vyhrabat, len tie N11..12 na nove.
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 16.01.07  12:43

« Re:

555: hlavně ať je to bezpečné :!: PS: SZ jsi neposlal, takže předpokládám, že kotyka znáš a ptal jsi se ho...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.07  12:25

« Bez nadpisu

Entik, v Cande je to za 1800CND + obal, potom viem o medzikuse na riadiacu tyc, ale tam ak vypadne servo, nemas sancu otocit volantom.
    Nic ine zatial nemam.
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.07  10:26

« Vysvětlení pohonů

Tak ještě jednou čitelněji, ten předchozí odkaz byl na stránku s chybou.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 16.01.07  10:24

« Re: Re: Re: Re: Impreza 2.0R

honza:těžší Legacy při 140 tempo a plném obsazení žere na dálnici zruba 8,2 litru, takže do devíti se při 150 snad vejdeš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.07  10:03

« Re: Re: Re: Impreza 2.0R

Na delší trasy se neboj, já na letních jezdím kolem 9.0 - 9.4, na delší trasy na dovolenou to bývá kolem 8.2 :shock:
    A u 2.0 tipuju ze to bude kolem 7.0 8)
    Na čip zapomeň, nemá to smysl, to si radši kup silnější motor! :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.07  09:44

« Re: Re: Impreza 2.0R

Alessio: diky za odpověd, podle testu, ktery jsem tu čet jsem myslel, že se nedostanu pod 12l a to by už dost lezlo do peněz. Spotřeba mě zajímá hlavně na akcích typu- jízda na dovolenou 1500km tam 1500km zpět, převážně dálnice cca 150km/h v plně naloženým autě. Jízda po městě a sem tam nějaké to rychlejší svezení po večerech přeci jenom nedá tolik kilometrů. A ještě bych se chtěl zeptat, zda máte nějakou zkušenost s čipováním tohoto motoru?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.07  08:50

« RA

.
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 15.01.07  23:14

« Re:

já to nemyslel pro sebe ale pro tebe >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.07  23:06

« Bez nadpisu

Race Altered, odlahcena a vykonnejsia verzia s DCCD a dalsimi srandami. Napr tento motor z roku 99 veselo toci 8250rpm. Z prahy nie som, ale ak chces vidiet najvacsi sklad RA v strednej EU, tak napis Hrubagovi.
  • « 00 Reagovat !

foto Alessio1

Alessio1 15.01.07  22:47

« Re: Impreza 2.0R

honzo: s 2.0R zatím žádné problémy neprosakují na povrch, bu´d to lidé od subaru tutlají úspěšně nebo...je to dobré auto :-)
    Spotřeba je odvislá podle způsobu ježdění...řeknu to takhle: s legacy lezdím dlouhodobě za devět, s 2.0R by to bylo zhruba za osm
    555: sakra, co je to RA? :*) nějaká japonská verze imprezy? Já být tebou...odkud jsi? Jsi z prahy? jestli jo, pošli mi SZ.
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.07  22:18

« Impreza 2.0R

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat na otazku, ktera tu už určitě několikrát zazněla. A to na Vaše zkušenosti s Imprezou 2.0R. Zajímá mě spotřeba, technické problémy, spojka, převodovka, ideal pneu..... Diky všem za odpověd.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.07  17:24

« Bez nadpisu

Podme trosku konkretnejsie riesit problemy, teda aspon moj :)
    Na GT mam rajd 3,5 otacky volantom. Na RA je to 2,5 ale bohuzial na zlej strane a jazdit s tym bude dost nepohodlne.
    Cize do takeho mesiaca by som chcel najst alternativu, ake riedenie sa tam vojde od inej znacky, pripadne, ci je riadenie v novej kasni identicke so starym a mozem zobrat to zo Spec C pre rally ucely nasho trhu?
    Dik za pomoc.
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.07  15:52

« Bez nadpisu

tehac: super, tak toto by malo byt "povinne citanie" pred vstupom na forum o subaru :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.07  14:34

« Popis systémů AWD

Konenečně se mi podařilo "sehnat" popis jednotlivých systémů i s animací
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.07  14:24

« Re:

So slovenskym zastupenim Subaru nemam ziadne skusenosti. Pokial by sme predpokladali, ze slovenske modely sa nelisia od ceskych (cesky importer typ pohonu uvadza), tak:
    Forester 2.0 MT - Continuous AWD
    Forester 2.0 AT - Active AWD
    Forester 2.5 MT - Continouos AWD
    Forester 2.5 AT - VTD
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.07  14:00

« Bez nadpisu

dakujem, precital som si to
    problem ale je, ze ked pozriem na www.subaru.sk, preklikam sa na specifikacie (napr.forestra), tak sa tam akurad dozviem, ze typ pohonu je "staly pohon vsetkych kolies" pripadne, ze to je "symmetrical AWD", ale o tom, ci to je Continuous AWD, Active AWD alebo VTD ani chyru, ani slychu.
    Priznam sa, nie som velmi technicky typ, takze je mozne ze miesam jablka s hruskami (typ ver. druh pohonu)...
    Ako to vlastne je?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…