SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  12:52

« Re: Re:

Tuningovat to nebudu nechávat. (S 10.000 km na tacháku to můžeš nechat upravit na 280 koní). To resetování ECU mě láká, uvidím jak se na to u Freyů budou tvářit. Jinak mě překvapilo, že na brzdě to auto má okolo 240 koní, i když japonci uváděj "jenom" 218. Až budu mít něco najeto tak to necham změřit na brzdě. Strašně se mi líbí pískání turba přibližně pod airbagem spolujezdce:-).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  12:47

« Re: Re:

Jezdim jenom na Natural 98. Jet ho teď prodává za stejnou cenu jako 95ku. Sebelepší devadesát pětka bude vždycky horší než devadesát osmička. Přečti si mý názory v rubrice o V-Power. Je to jenom reklama, reklama a reklama. Já jim na ten čtvereček co bliká v pravý části monitoru přispívat nebudu. Ten volat mě taky prošku překvapil ve srovnání s Felícií, ale třeba Integra to dělá taky. Prostě nepuštěj volant z ruky a von ti zato řekne po čem právě jedeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  12:41

« Re:

Tady se toho ale urodilo za těch pár hodin. Tak tedy. Záruka je 100.000/ 3 roky a 120.000/5 let na ústrojí 4WD. Přístup púrodejkyně (se mnou vše vyřizovala ing. Švastalová a musím říct, že když vám takovýhle auto předvádí ženská působíto dvojnásobně). Nad autem sme s kolegou váhali od Franfurtu (září). Rozmýšleli jsme se mezi nejlepší Oktávkou a Imprezou. Byl to souboj pragmatizsmu a emocí. Nakonec vyhráli ty emoce. Pokud by ale ta Impreza vydržela 200tis. kiláků, pak mě vyjde levněji než 2 Oktávky po 100.000. Jízda je nesrovnatelná, přístup prodejců taky. U prodejce Škody jsem se byl v září domluvit na zkušedních jízdách s 1.8T, 2.0 a 81kW/TDI. Do dneška se nikdo neozval. Subaru jsem si nejříve vyzkoušel u prodejce kousek od nás, ale chtěli zálohu 300.000 na auto v den objednávky. Báli jsme se někomu dát měsíc dopředu tolik peněz a tak jsme nakonec koupili v Praze. Chtěli jenom 50.000 za auto a jsou "trošku" větší firma, takže nebylo riziko, že by krachli a mi o své peníze přišli. Prodejkyně byla opravdu velmi ochotná a při předání aut nám vysvětlovala všechno možné i když už jsme byli nadržení s tím konečně vyjet. Noc před předáním jsem neusnul:-). Kmomě tý modrý peleti dělaj i stříbrnou metlu, ale není to ono. Přehrávač jsem tam zatím nedal, protože mě strašně baví posloucht motor. Ňákou dobu to tak určitě ješte vydržím. Před Imprezou jsem měl felicii 1.6 a za tři roky jsme s ní najel 110.000 kiláků. Bylo to auto na který bych do dneška nedal dopustit. Prostě jsem jenom lil benzín a jezdil. Po tom co jsem Imprezou najel pouhejch 2000 km mi však felicie připadá jako dětská hračka, spojka jde strašně zlehka, sedačky jsou strašně měký, ale díky zážitkům, který jsem s Feldou prožil proti ní stejně nemůžu říct křivý slovo. To sem to ale splácal dohromady. Přepisoval to ale už nebudu.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.00  11:34

« Bez nadpisu

U mě to byl favorit, felcka, octavka a impreza. Co bude dál, to uvidíme (možná AUDI).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.00  09:59

« vývoj

Souhlas, jenom tu Imprezu hodlám přeskočit. čau LN
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  09:16

« Re: zbys

2RadekG: vsak to je naprosto logicka cesta, nie? Clovek s autami zacina - najprv felicia, potom oktavka, Impreza GT a skonci to pri Legacy Biturbo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  21:36

« Re: zbys

Chvalim Vas za ta GT mate rozum, ale jak jste se dostali od ochcavky tdi k Subaru a natoz GT?
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.02.00  20:21

« zbys

mal si tam dat radsej becker. alpine je proti tomu sunt.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  19:36

« Re: SUBARU IMPREZA GT

Tři roky nebo do 100.000 KM
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  19:30

Jeste by me zajimalo, jak je to se zarukou, je to na pocet km, nebo na roky?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  19:12

Jo a samozřejmně, že ALPINE nemontujou u Freye. Rovnou mi řekli, že to neumněj. Což je o hodně lepší, než kdyby řekli že umněj a pak to stálo za h....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  19:10

Jestli jsou zkušení odborníci to asi moc nepoznám. Ale když jsem tam před třema tejdnama přišel a řek že by mně zajímala impreza gt, hned mně v ní svezli, všechno ukázali a řekli že ji maj na skladě. Staral se o mně nějakej Kabátek. Je dobrej a má SUBARU fakt rád. Nechal mi ji řídit a bylo rozhodnuto. Ale při předávání to dost odbyl, jsem zvyklý že mi prodejce ukáže každý čudlík a když jsem mu o to řek, koukal na mně jak na vola, něco mi vysvětlil a abych už jel.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  18:59

No jo Alpine to je spicka, to asi nedelaji u emila,to vychladnuti turba je dost dulezita vec, pisi o tom i v prirucce k GT.Jak to probiha prodej u frey, jsou tam zkuseni odbornici?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  18:42

Sám jsem zvědavej. Všechno od ALPINE, rádio+cd, měnič, dva zesáky, SUBWOOFER, celý asi za sto táců. Překvapilo mně, že to budou montovat tejden. Krom toho tam bude alarm se zpožďováním vypnutí motoru. V praxi to bude znamenat, že když to budu hulit třeba na dálnici a pak zastavím u pumpy, stisknu tlačítko na dálkáči, vytáhnu klíčky a zamknu auto a motor ještě minutu pobeží, aby vychladl. Prej je to dost důležitý. Snad kvůli turbu, nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  17:54

A co audio, co jsis nechal nainstalovat, predpokladam ze to nebude zadnej sunt
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  17:49

Určitě to cvakne pojišťovna ale je to otrava. TDI hrozně řvalo v ryhlostech okolo 200km/hod, ale i v menších je o dost hlučnější. Zajímavé je, že se to časem zhoršovalo. V 60.000 km, kdy jsem ho prodal řvalo dost. Prostě je to diesel, sice výkonej (na brzdě 98KW, 280NM), ale diesel. GT má výrazný zvuk, ale je velmi příjemný a hluk motoru neroste z ryhlostí auta (myslím tím když je hodně pod plynem)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  17:00

To snad cvakne pojistovna ne?Pises ze jsi mel TDI, je GT uvnitr tisi?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  16:54

Jo a o víkendu mi vletěl na "kvalitní český dálnici" šutr do předního skla a musím ho vyměnit. Jdu k Freyovi v pondělí a budou za to chtít 12.000.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  16:48

A kolik byla ta maximálka podle tacháče? Bylo to po rovině nebo z kopce a jaký to dělalo kravál?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  16:46

Samozřejmně, že to má tvrdý podvozek. Ale má to taky dostatečnou světlou výšku - 15cm. Takže kostky cejtím a neškrkám po českých cestách podvozkem. Mně je z měkejch aut hrozně blbě (např PASSAT V6 SANCRO)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…