SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 27.03.00 11:03
« Re: pro Alese
Nejezdil. Nabizeli nam Most, ale abych pravdu rekl, neprislo mi to zajimave. Radeji jsem ho protahl serpentinama a lomem, protoze tam se to auto - podle me - hodi mnohem vic. Ale neni to kamenolom jako na Sumave, zadna rozbijecka, naopak, jenom jemnej prach. I kdyz verim tomu, ze by to bylo hodne rychly i na okruhu, spis bych se bal nudy. To auto totiz krasne "brusli" ve vraceckach a porad nekam zataci, je dost tezky ho udrzet rovne. Ta zadni uzaverka je hodne ostra, je to pretacivy jako blazen. V rychlych a tahlych zatackach je to ale taky super, na brzdy jdes dovnitr, plynem ven, presne jako v ucebnici. Oproti seriovy Impreze je to agresivnejsi, tvrdsi, ostrejsi a ma to k rally mnohem bliz. Ale taky je na denni jezdeni mnohem nepouzitelnejsi a nepohodlnejsi nez Impreza a ten seriovej interier Lanceru je totalni propadak. Nema to skoro nic (olejovej teplomer, tlakomer turba ani tlakomer oleje) a ze sedadel te za chvili bolej zada a potej se desne ruce na tom volantu, co je pseudoMomo. Kazdy ma proste svy. -
« Re: spotřeba
Do Brna bohužel nejedu, celý víkend se budu * (pardon, jinak to říct nejde) s dodělávkama mého krásného účetnictví. Na NATURAL 95 jsem jezdil jenom ze začátku na půl plynu takže fakt nevím, jestli je tam rozdíl ve výkonu nebo ne. Ale můj kamarád, který autům rozumí (má VOVO 850 R s turbem s 300 koňma, jezdil závody atd.) říkal, že pro turbo motory s hard turbem je vždycky lepší vyšší okt. číslo. U Freye mi řekli to samý, že 98 je lepší pro turbo. Takže asi 95 už zkoušet nebudu. -
« Re: spotřeba
Ahoj Turbinari...
spotreba je solidni...:-)
Ja s Legacy 2.0 jezdim max 200 (trvale vsak 180-190)jezdim za cca 12, mesto (kdyz si hraju na GT) 15).Bracha kdysi s Imprezou 1.8 dalnice max. 220! a spotreba 8-10! Pouze!Jedete zitra do Brna?Na GP?
Ja bohuzel jedu z Brna...:-( Tak vam to nenandam...:-)
P.S.:hledam parking pro moto v Brne....Nevite o necem?? -
« spotřeba
Jel jsem z Brna do Prahy v noci s mojí Imprezou GT. Celou cestu skoro na plný plyn rychlostí stále přes 200km/h. Po ujetí přesně 200 km jsem načepoval benzín (svítila rezerva) 50l. Vyjel jsem s plnou nádrží NATURAL 98. Ať počítám jak počítám průměrná spotřeba je 25 l/100 km. Je to vůbec možný? Je. Jinak po Praze mám tak 15 až 17l. -
« Re: loziska
Ja mam na Impreze natoceno skoro 90.000km a este sem loziska nemenil.Zatim je vsechno v pohode.Na druhou stranu je fakt ze to auto najelo pres 70.000km ve Svycarsku a tam maj pomerne kvalitni silnice a chovaj se k autum dobre.Chce to holt vychytat nakou dobrou koupi.Skoda ted toho zakona o emisich a hluku.Jak sem cet Magicuv prispevek tak nevim jestli by starsi Impreza prosla.Vem si to takhle-jaky jiny auto pripada v uvahu? Myslim ze nenajdes podobny a spolehlivejsi.Opravdu se nenech odradit. -
« Re: loziska
No na nove subaru zatim nemam, tak uvazuji o ojetine, a koupit jeteou imprezu a za chvilku kupovat loziska po 10tis, to by se asi nikomu nelibilo, ale je pravda ze u ojetine clovek nemuze cekat absolutni spolehlivost.Jen jsem si myslel ze u imprezy by to melo byt trochu jinak nez u ostatnich znacek.