SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.03.00  11:15

« Re: pro Alese

Bral jsem si telefon na kluka co tam s Lancerem jezdil a teprve cestou zpátky se mi rozleželo v hlavě, jestli to nejsi ty. Nevadí. Jinak jsem se tam potkal jenom s Alešem. Delta je holt nepřehlédnutelná :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.00  11:03

« Re: pro Alese

Nejezdil. Nabizeli nam Most, ale abych pravdu rekl, neprislo mi to zajimave. Radeji jsem ho protahl serpentinama a lomem, protoze tam se to auto - podle me - hodi mnohem vic. Ale neni to kamenolom jako na Sumave, zadna rozbijecka, naopak, jenom jemnej prach. I kdyz verim tomu, ze by to bylo hodne rychly i na okruhu, spis bych se bal nudy. To auto totiz krasne "brusli" ve vraceckach a porad nekam zataci, je dost tezky ho udrzet rovne. Ta zadni uzaverka je hodne ostra, je to pretacivy jako blazen. V rychlych a tahlych zatackach je to ale taky super, na brzdy jdes dovnitr, plynem ven, presne jako v ucebnici. Oproti seriovy Impreze je to agresivnejsi, tvrdsi, ostrejsi a ma to k rally mnohem bliz. Ale taky je na denni jezdeni mnohem nepouzitelnejsi a nepohodlnejsi nez Impreza a ten seriovej interier Lanceru je totalni propadak. Nema to skoro nic (olejovej teplomer, tlakomer turba ani tlakomer oleje) a ze sedadel te za chvili bolej zada a potej se desne ruce na tom volantu, co je pseudoMomo. Kazdy ma proste svy.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.00  20:28

« Re: spotřeba

Do Brna a zpátky 585 km a 110 litrů benzínu. Skoro celou dálnici jsem jel co to dalo, ale stálo to za to. Jezdit rovně na plnej plyn jsem se už naučil :-)))))

Pro Magica: nejezdil jsi v Bně s "Myšákem"?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.00  12:45

Do Brna bohužel nejedu, celý víkend se budu * (pardon, jinak to říct nejde) s dodělávkama mého krásného účetnictví. Na NATURAL 95 jsem jezdil jenom ze začátku na půl plynu takže fakt nevím, jestli je tam rozdíl ve výkonu nebo ne. Ale můj kamarád, který autům rozumí (má VOVO 850 R s turbem s 300 koňma, jezdil závody atd.) říkal, že pro turbo motory s hard turbem je vždycky lepší vyšší okt. číslo. U Freye mi řekli to samý, že 98 je lepší pro turbo. Takže asi 95 už zkoušet nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.00  19:38

Ahoj Turbinari...
    spotreba je solidni...:-)
    Ja s Legacy 2.0 jezdim max 200 (trvale vsak 180-190)jezdim za cca 12, mesto (kdyz si hraju na GT) 15).Bracha kdysi s Imprezou 1.8 dalnice max. 220! a spotreba 8-10! Pouze!Jedete zitra do Brna?Na GP?
    Ja bohuzel jedu z Brna...:-( Tak vam to nenandam...:-)
    P.S.:hledam parking pro moto v Brne....Nevite o necem??
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.00  16:07

Budeš zítra v Brně?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.00  16:06

Nezkoušel jsi třídavě jezdit na nádrž plnou N95 a N98? Nejsem si jistej, jestli rozdíl ve výkonu není jenom subjektivní pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.00  16:05

Mám podobnou zkušenost, při 230 je plná nádrž pryč po cca 200 kilometrech. Ale stojí zo za to :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.00  16:02

« spotřeba

Jel jsem z Brna do Prahy v noci s mojí Imprezou GT. Celou cestu skoro na plný plyn rychlostí stále přes 200km/h. Po ujetí přesně 200 km jsem načepoval benzín (svítila rezerva) 50l. Vyjel jsem s plnou nádrží NATURAL 98. Ať počítám jak počítám průměrná spotřeba je 25 l/100 km. Je to vůbec možný? Je. Jinak po Praze mám tak 15 až 17l.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.00  07:59

« Nová Impreza

Možná jen o málo víc se dozvíte na
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.00  12:17

« Burns mistrem?

Richard Burns se stal diky vitezstvi v rally de Portugal vedoucim muzem sampionatu WRC. Subaru si upevnilo vedouci pozici ve znackach. Bravo!
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.00  08:27

« Impreza 2001

Tak uz se objevily originalni obrazky nove Imprezy.Na tyhle strance(Skoro uplne dole) [odkaz]
    jsou mimo jine i naskenovane obrazky Imprezy MY2001.Vypada fakt super.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.00  07:22

« Re: Znak

Sakra.Ze by si nekdo zalozil zivnost na kradeni suberackejch znaku? Me ho ukradli asi pred mesicem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.00  07:20

« Re: loziska

Mam tam 2.0 / 85kW
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.00  15:19

« impreza wrc2000

Uz jste ji videli? me laicke oko nevidilo zadny rozdil mezi poslednim typem, asi se vsechny zmeny skryvaji uvnitr , uvidime naklik bude lepsi nez konkurence pri portugalske rally
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.00  11:55

« Re: Znak

Znak shanim taky, bez nej to vypada divne :-(
    A ty loziska uz nereste.....:-)Chapu, kdyz se nerozbije nic jineho tak se musi mluvit porad dokola o tom samem...:-)
    Drzte palce dnes zacina dalsi Rally.....
    Zkuste si tipnout, muj tip 1.Richard 2.Juha ...
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.00  20:28

« Bez nadpisu

Ložiska v zadních kolech jsou asi jediná bolístka kterou IMPREZA má. Před GT jsem měl IMPREZU 1,8 a ta měla natočeno cca 150 tkm. Mimo ložisek, asi ve 135 tkm, žádná oprava. Nemáte někdo volnej znak na přední masku? Minulej tejden mi ho ukradli.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.00  12:44

a jakej tam mas motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.00  12:30

Ja mam na Impreze natoceno skoro 90.000km a este sem loziska nemenil.Zatim je vsechno v pohode.Na druhou stranu je fakt ze to auto najelo pres 70.000km ve Svycarsku a tam maj pomerne kvalitni silnice a chovaj se k autum dobre.Chce to holt vychytat nakou dobrou koupi.Skoda ted toho zakona o emisich a hluku.Jak sem cet Magicuv prispevek tak nevim jestli by starsi Impreza prosla.Vem si to takhle-jaky jiny auto pripada v uvahu? Myslim ze nenajdes podobny a spolehlivejsi.Opravdu se nenech odradit.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.00  12:21

No na nove subaru zatim nemam, tak uvazuji o ojetine, a koupit jeteou imprezu a za chvilku kupovat loziska po 10tis, to by se asi nikomu nelibilo, ale je pravda ze u ojetine clovek nemuze cekat absolutni spolehlivost.Jen jsem si myslel ze u imprezy by to melo byt trochu jinak nez u ostatnich znacek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…