SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  09:22

« Brodivost

Celkem dobry rozhodnuti koupit si takovou karku na blbnuti(mit vic penez udelal bych to taky).
    Jinak k ty brodivosti-nevim jestli se nekde dozvis nakou hodnotu od vyrobce ,ale pokud ma to auto svetlou vysku tech 20-22cm tak bych se nebal jet tak do 40-50cm(pri velky opatrnosti i vic).Samozrejme s nalezite pripravenym autem, tzn. peclive zaizolovat vsechny kontakty, vicko rozdelovace utesnit silikonovou pastou a poradne vsechno vystrikat nakym vodoodpuzovacem(treba WD40).Kdyz budes chtit jezdit vodou permanentne je lepsi zvyseny sani, ale myslim ze pro tebe je zbytecny.Pro sporadicky brodeni staci prekryt masku kusem igelitu apod.Dulezity je nejet ani rychle ani pomalu(odhadem tak 4-7 km/h).Auto by melo pred sebou tvorit vlnu ale voda by se ti nemela prelejvat pres kapotu.Motor by mel bejt stale v tahu, aby se ti nedostala voda do vyfuku.Jestli si budes kupovat turbo tak pozor prave na nej-kdyz je rozpaleny tak mu studena voda nedela dobre:).Ber tyhle rady spis jako teoreticke nez prakticke protoze na vlastni offroad se jen tak nezmuzu(este studuju)ale verim ze ti aspon trochu pomuzou.Rubrice offroad tady na auto.cz nikdo moc nefandi tak nevim kde bys este ziskal naky info.Preju hodne stesti pri brodeni :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  17:14

« Re:

Turbina neni zadarmo :-(
    Vcera jsem si trosku zajezdil na tankodromu ve Vyskove, reknu to kratce mel jsem blato az na SPZ, nikdo me neohodil, ale najezdove uhly u Legacy jsou trosku mensi.Jedno Leone tam jezdilo jak sileny a projelo brody, kde zustal Landcruiser, Vitara,...
    A v trialu projelo bez trestnych bodu!O Spodek vubec nechytalo na rozdil od..... Svetlou vysku melo 20-22 cm.Proto shanim nejakou turbo raketu na off road jezdeni...:-) Budu to ladit v Brne (asi),tak to berte jako vyzvu a muzete mi prijit poradit. Prvne to musi koupit..:-)
    Dovolim si predhodit tema "brodivost"
    Cim je omezena?? Sani? ??? Tesim se na vase nazory a zkusenosti
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  15:53

« Bez nadpisu

Mít na to, tak si počkám.
    (čekám už 5 let a asi se nedočkám; kde na to sakra chlapi berete ?)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  15:32

« Re: GT

Ta sleva GT Imprezy je proto, že v prosinci zde bude nová a dost lidí (včetně mě a asi i RadkaG :-) čeká na ni. Je ale možné, že nebudu dost trpělivý a zítra si ji koupím...
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  13:32

« ?

Nevite o nejakem Leone, Legacy od 1.8l - turbo(Nejlepe combi) i bez TP se slusnym motorem a funkcnim 4wd?To jsou jedine pozadavky.....I bez TP....
    zn.: Subaru je nejlepsi OFF ROAD !
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.00  09:58

To skoro zamrzi, co? Ale zase na ty cene to uz neni takovy rozdil, byt jsi za to mohl mit treba lepsi kola. Nevis o nejaky stary, ojety, trochu poskozeny, trochu bourany....GT?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  23:21

Vím, že v Opavě se s jedním zákazníkem, který ji koupil také před zlevněním, dohodli na slevě na další auto, které si objednával teď.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  17:30

Jo, jestli si dobře pamatuju tak 998 stála do listopadu 99, v prosinci snad 1028, leden až březen 1048. To jsem si ho koupil já (:- Dávám to dohromady z hlavy naprosto bez záruky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.00  17:18

To jsi vlastne to auto kupoval celkem nedavno. Ona totiz 998tis jeste pred nejakou dobou stala. BMW priznivci mne vyfakovali s touhle cenou, ze neni pravdiva. No prosim, vzdyt jsem jenom trochu predbehl dobu...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  16:15

« GT

Subaru zlevnilo od 1.4.2000 Imprezu GT o 50.000 na 998.000,- Kč. Skoro lituju, že jsem neměl větší trpělivost ...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  12:07

« Re: AlešK

To AlešK.: OK - všechno nejlepší k svátku .

Jak krásné je být originální ...
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.00  08:45

« to AlesK

Asi Ti udelam svym prispevkem v Honda Clubu radost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.00  22:38

« Re: AlesK

To AlesK.: OK - všechno nejlepší k svátku .
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  19:42

« Bez nadpisu

Ty přední brzdy na GT 99- jsou totiž naprosto shodné s WRX-STI, což není špatné. Jinak k těm dr. kotoučům. Neznám je od Prodrive, ale na jednom GT, dovoz Švýcarsko, byly vpředu namontované, ale lépe to nebrzdilo a nakonec se zkroutily. Nechci říct, že od Prodrive to bude podobné, ale tvrdím, že firmy, které vyrábějí upravené brzdy nejsou zase úplní šumaři a že orig. brzdy nejsou zas tak špatné. Je důležité používat správně všechny vazelíny a montážní postupy. Jejich problém je, že málo ubývají a že zatvrdají do třmenů.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  14:41

« Bez nadpisu

pro AlešK) Já bych ty loginy asi nechal být, povídá si nás tady asi 20 lidí a většina o tý podobnosti už ví.

pro wawrik) Nejsem ten správnej odborník na rady ohledně tuningu. Na silnici bych preferoval koníky, autodrom je o krizových situacích a tam spíš ty brzdy.

Tady: [odkaz] je napsáno toto: do roku 1998 front brakes 270 mm ventilated discs, rear 230 mm solid discs; od roku 1999 front 292mm ventilated discs with 4-pot callipers, rear 230mm? ventilated discs.

pro zbys) pošli mi ten ceník sem: portoil@pvtnet.cz, díky

A perlička na závěr. Na konci cílové rovinky jsem dosahoval tachometrové rychlosti 190-200 km/h, rekord trati drží Ital Giovanni Lavaggi na Kremer Porsche CK7 s rychlostí 197,297 km/hod. ALE PRUMĚRNOU!!! :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.00  13:58

« Re: all, AlesK

Asi jo , počkám co nato AlesK ( bez háčku ).
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  11:13

« TO: AlesK - brzdy

PRODRIVE nabízí přední brzdové kotouče stejného rozměru jako standard (není třeba měnit brzdiče), přední a zadní destičky . Kotouče jsou z drážkami. Vše za 500 liber. Prej to brzdí perfektně. Jestli chceš, můžu ti mailem poslat celou jejich nabídku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  08:37

2AlešK: pridaj si tam priezvisko, ak ti to nerobi problemy. Ozaj je v tom gulas :-)

2Subarista: Na GTcku mam najazdene relativne malo (necelych 15 tisic), aj to iba bezne jazdenie, ale najsilnejsi pocit, co mi ostal, boli na auto tohto kalibru poddimenzovane brzdy. Bol to rocnik tusim 97, co sa odvtedy zmenilo? Ozaj to brzdi lepsie?

2AlesK: a aky postup pri tunovani odporucas? Pre cloveka, co s tym na okruhy chodit nebude. Brzdy, podvozok, motor? Pripadne bud konkretny.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.00  07:52

To AlesK : kokám že naše loginy začínají dělat problémy , snažil sem se nelézt do témat co jsi ty ale přesto se vloudili komplikace . Co stím uděláme . ( že bych přidal písmenko ? )
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.00  20:53

« Bez nadpisu

Vzadu máš plovoucí, ale tam toho už moc neuděláš. A předek - to budeš muset asi fakt do Prodrive. Nebo ještě firma Digitec nebo tak nějak (mohu zjistit) nabízí v Německu 17" brzdy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…