SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re:
Turbina neni zadarmo :-(
Vcera jsem si trosku zajezdil na tankodromu ve Vyskove, reknu to kratce mel jsem blato az na SPZ, nikdo me neohodil, ale najezdove uhly u Legacy jsou trosku mensi.Jedno Leone tam jezdilo jak sileny a projelo brody, kde zustal Landcruiser, Vitara,...
A v trialu projelo bez trestnych bodu!O Spodek vubec nechytalo na rozdil od..... Svetlou vysku melo 20-22 cm.Proto shanim nejakou turbo raketu na off road jezdeni...:-) Budu to ladit v Brne (asi),tak to berte jako vyzvu a muzete mi prijit poradit. Prvne to musi koupit..:-)
Dovolim si predhodit tema "brodivost"
Cim je omezena?? Sani? ??? Tesim se na vase nazory a zkusenosti
-
« Bez nadpisu
Ty přední brzdy na GT 99- jsou totiž naprosto shodné s WRX-STI, což není špatné. Jinak k těm dr. kotoučům. Neznám je od Prodrive, ale na jednom GT, dovoz Švýcarsko, byly vpředu namontované, ale lépe to nebrzdilo a nakonec se zkroutily. Nechci říct, že od Prodrive to bude podobné, ale tvrdím, že firmy, které vyrábějí upravené brzdy nejsou zase úplní šumaři a že orig. brzdy nejsou zas tak špatné. Je důležité používat správně všechny vazelíny a montážní postupy. Jejich problém je, že málo ubývají a že zatvrdají do třmenů. -
« Bez nadpisu
pro AlešK) Já bych ty loginy asi nechal být, povídá si nás tady asi 20 lidí a většina o tý podobnosti už ví.
pro wawrik) Nejsem ten správnej odborník na rady ohledně tuningu. Na silnici bych preferoval koníky, autodrom je o krizových situacích a tam spíš ty brzdy.
Tady: [odkaz] je napsáno toto: do roku 1998 front brakes 270 mm ventilated discs, rear 230 mm solid discs; od roku 1999 front 292mm ventilated discs with 4-pot callipers, rear 230mm? ventilated discs.
pro zbys) pošli mi ten ceník sem: portoil@pvtnet.cz, díky
A perlička na závěr. Na konci cílové rovinky jsem dosahoval tachometrové rychlosti 190-200 km/h, rekord trati drží Ital Giovanni Lavaggi na Kremer Porsche CK7 s rychlostí 197,297 km/hod. ALE PRUMĚRNOU!!! :-)))) -
« Re: all, AlesK
2AlešK: pridaj si tam priezvisko, ak ti to nerobi problemy. Ozaj je v tom gulas :-)
2Subarista: Na GTcku mam najazdene relativne malo (necelych 15 tisic), aj to iba bezne jazdenie, ale najsilnejsi pocit, co mi ostal, boli na auto tohto kalibru poddimenzovane brzdy. Bol to rocnik tusim 97, co sa odvtedy zmenilo? Ozaj to brzdi lepsie?
2AlesK: a aky postup pri tunovani odporucas? Pre cloveka, co s tym na okruhy chodit nebude. Brzdy, podvozok, motor? Pripadne bud konkretny.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak k ty brodivosti-nevim jestli se nekde dozvis nakou hodnotu od vyrobce ,ale pokud ma to auto svetlou vysku tech 20-22cm tak bych se nebal jet tak do 40-50cm(pri velky opatrnosti i vic).Samozrejme s nalezite pripravenym autem, tzn. peclive zaizolovat vsechny kontakty, vicko rozdelovace utesnit silikonovou pastou a poradne vsechno vystrikat nakym vodoodpuzovacem(treba WD40).Kdyz budes chtit jezdit vodou permanentne je lepsi zvyseny sani, ale myslim ze pro tebe je zbytecny.Pro sporadicky brodeni staci prekryt masku kusem igelitu apod.Dulezity je nejet ani rychle ani pomalu(odhadem tak 4-7 km/h).Auto by melo pred sebou tvorit vlnu ale voda by se ti nemela prelejvat pres kapotu.Motor by mel bejt stale v tahu, aby se ti nedostala voda do vyfuku.Jestli si budes kupovat turbo tak pozor prave na nej-kdyz je rozpaleny tak mu studena voda nedela dobre:).Ber tyhle rady spis jako teoreticke nez prakticke protoze na vlastni offroad se jen tak nezmuzu(este studuju)ale verim ze ti aspon trochu pomuzou.Rubrice offroad tady na auto.cz nikdo moc nefandi tak nevim kde bys este ziskal naky info.Preju hodne stesti pri brodeni :)))))