SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Pro Ales K: Ty tlumiče ještě mám, jsou od Jirky Vovse a slíbil jsem, že mu je prodám. Přivezl si STi a hned je vymontoval, takže jsou úplně nové. Jsou červené, jsou to kompletní sady i s péry a horními silentbloky a za samotné (bez toho volantu) za ně chce 30000,-. Jinak nové je u nás vůbec nekoupíš, protože Frey nemá objednací čísla na díly na STi vůbec v ceníku. Normální GT tlumiče stojí okolo 9000,- jeden, péro 4000,- a horní silentblok taky 4000,- tak si to sečti a vynásob čtyřmi! Vnější tvar je shodný, ale pístnice je jen o 1cm tenčí než nádoba (to jsem viděl jen u Proflexů). -
« ?
Ahoj Subaraci,
Nevim jak to delam, ale vzdy po mem prispevku to tu chcipne.......
Tak jsem si dnes dovezl Imprezu GT `97 a jede jako kravajzna oproti modelu `95 tahne strasne odspodu, a je krute tvrda = prijemne, mam tu se sportovnima sedackama a zlatejma kolama. Muzete mi doporucit znacku a rozmer pneu? Ted tam mam 205 x50 r15 je nejaky rozmer ci znacka znatele lepsi? Predem dik. -
« Re: subarista
Ahoj Lidi
Tak uz patrim mezi Turbinare( tak napul) vcera jsem koupil GT kombi, ale asi si ji odkoupi bratr, pro me je moc komfortni a kuze je divna...
Osobne jsem se byl mrknout na sedana se zlatakama ten je super, tak snad behem pristiho tydne...
Big :^)...
Maji vsechny rocniky GT nadrz na 60 l ?
Shanim vzduchove tlumice na Legacy Hubertus min 1 a to PZ (vyhodne), jak psal subarista ty vzuchove tlumice nevydrzi...Jinak pokud mate nekdo zajem tak je na prodej: `95 122 t km zn. velice levne.
-
« Bez nadpisu
Mám dobrou nabídku! čtěte!!! Volant MOMO s Airbagem, úplně nový, červeně obšitý!! (z STi) za 20 000,- a sadu tlumičů s péry i s uložením, taky úplně nové, taky červené a hlavně taky z STi!!! Jsou tvarem úplně stejné, jen mají asi 5cm pístnici! Jsou na sedana, taky za 20 000,-. 0608/365555 -
« Bez nadpisu
Kolik to má zrychlení, to nevím, koní 240. Ale zajímavější je točivej moment - 350Nm což musím říct, že s tím autem dost hejbe. Na internetu jsem někde vyčet hodnoty mezi 5 až 5.4s 0-100, ale neví, jestli je to pravda. Cena za celek bohužel není příliš příznivá a je včetně montáže a laku na křídlo 5.595,- (škoda že ne korun ale liber). A to je ještě cena exportní, bez daně a s 20% slevou na komplet. Ale až se spraví ty brzdy, tak to stálo za to. -
« PRODRIVE
Tak jsem konečně zpátky z PRODRIVEu (Anglie je strašná země). Rád bych se s vámi podělil o několik zážitků. V prvé řadě musím říct, že když jsem vyděl halu, ve které se montují nejlepší rallyové auta na světě, byl to zážitek. Tak čisto není ve Vinohradké nemocnici. Každý technik má na starosti jedno auto, každej díl nejdříve vyčistí než na něj vůbec šáhnou, neskutečný pořádek a nauvěřitelné ticho. Mimochdem WRC brzdy to je fakt síla (hlaně ty zadní), přední chlazené vodou no drsňárna. Tlumiče jsou tlustý jak moje noha no samý divný věci. No a teď k tuningu. Nechal jsem udělat následující: kola+gumy, brzdy, tlumiče, pružiny, křídlo, rozpěru, čip, nějakou trubku v chladiči turba, zkrácené řazení a výfuk. Musím říct, že lepší podvozek než je teď fakt neznám. Nemůžu říct, že by byl tvrdší, spíš má menší zdvich. Sedí to fakt dost dobře. Když jsem nastartoval a vyjel, myslel jsem, že tam zapomněli namontovat výfuk. Řvalo to strašně, celé auto se klepalo. Teď po 1400km se to úplně zklidnilo, má to fantastický zvuk a je to příjemný. Prej je to normální, ale mně vůbec není jasné, čím to je, že se tak po pár kilometrech změní (k lepšímu). Zvýšení výkonu je hodně znát, ale pouze ve středních otáčkách (není to jako některé úpravy, kdy ve vyšších otáčkách jako by motor dostal druhý dech). Ale problém mám z brzdama. Brděj nějak divně, při brždení mi zvláštním způsobem vybruje volant (podobně jako kdyby byly zkroucený kotouče, ale to asi těžko když jsou nové), jako by ty destičky nějak poskakovali na těch drážkách v kotouči. Nevím, vypadá to že mi asi budou muset poslat novou sadu kotoučů a destiček, doufám že to nebude nějaký jiný vážný problém (po druhé už se mi tam nechce jet). Škoda, protože na brzdy jsem se hodně těšil. Každopádně mohu všem, co maj IMPREZU GT vřele doporučit hlavně pružiny a tlumiče (daj se ještě cenově snést) a auto posunou ještě o velký kus dál, a potom podle finančních možností samozřejmně další blbosti. Jinak zajímavý bylo, že tam stála P1, a když jsem se na ni ptal, tak mi řekli, že má sice větší výkon, než GT s úpravou (280 vs 240 koní), ale v zatáčkách jejich podvozek sedí líp než P1, kde jsou nějaký japonský závodní tlumiče. Jo a maj perfektní sedačky do GT od RECARO, asi je časem koupím. Z těch standardních mně po delší cestě bolej záda. Tak až se vyřešej ty brzdy, tak to auto budu mít fakt hodně rád. (když to tak po sobě čtu, vypadám jak idiot co se chlubí s pár krámama do auta, ale doufám , že to berete jako aspoň trochu zajímavé informace o vyladění už tak dost dobrý imprezy)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!