SUBARU
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: DI
Bez vrtule na zadku me nedostanes....:-)(Zacal jsem hubnout, tak auto ani nepozna, ze ho nekdo ridi....Reknete sami 90 kg(100 pred 5 tydny), sotva jsem se vesel do sedacek (sportovni)
Takze zitra!
Prijedete tam jeste nekdo?
(Asi ne, kdyz tudle rubriku ctou 3 lidi a vsichni tam jedou...:-) -
« Bez nadpisu
1) geometrii nemusím rozhodit a pokud ano, tak u Freye mají dobrou za 1200,-. Ona se těmi tlumiči nezmění výška auta, tak hodnoty zůstanou stejné. Ale pro znalce je dobré nechat přední odklony do "A" na hranici tolerance dané v¨ýrobcem. 2) ABS je u GT ještě jakš takš funkční, ale není problém ho udělat vypínatelné (už jsem to dělal). Jinak s tou Oktávkou to bude spíš v tom, že s GT jedeš většinou mnohem rychleji i když se ti to nezdá. 3) Čím nižší profil gum a šířka do určité hranice, tím lépe brzdí. Dobře chodí 205/50/16, 215/45/17 ap., zkoušel jsem i 225/50/16, ale přišlo mi to stejné, jako ty 205 -
« Re: TO: Sprint
Pokud budu mit cas urcite tam budu!!!:-)
V soboru jsem jel 0-400 metru za 13.6, coz jak jiste uznate je dobre a verim, ze vase GT pojedou lepe....(nejrychlejsi motorky 1100 ccm to mely za 10.2)Huh, ted sem se dival kde to je....Pojedu z Brna :-( Doufam, ze kdyz uz se tam budu trmacet takouvou dalku tak tam nebudu sam :-)
Nevite o nejakych vyhodnych 16`` kolech?
Pro Zbyse:Ano, ted mam `zlate' 15`` -
« Bez nadpisu
Mně hodně vadí ABS na kostkách. Nevím, jestli mám smůlu, ale pokaždé, když začne cvakat na kostkách tak přesně tak, že to vůbec nebrzdí. U oktávky, co jsem měl, to bylo o něco lepší (možná větší váha ve předu). Na rovné cestě mi ale přijde dost dobrý. Jinak vždycky platí, že to tím víc brzdí, čím je to blíž k hranici než zapne ABS. Pak už je to zase o něco horší. TO: RadekG - ty máš 15" kola? A pneu 205/50R15? (na 16" je 205/50R16, to je divný) -
« To Subarista
To s tim sedanem: Prodali jsme jak jsme koupili a v nicem jsme nelhali, presto si myslim, ze to nebylo drahe.Jinak ten hubert je v uplne v jinem stavu nez na podzim.Prahy OK,nova spojka, v nemecku delane "rozvodove kolecko" aby netekl olej, dal jsem do nej asi 40 000,-. A pridal jsem si na nem:PZ vzduchovy tlumic K O, PP dvere trosku promackle jak od kopnuti nohou, ale to je ze zakone(nehoda)Pokud bych ho mel prodat ve stavu v jakem je tak by to bylo za 185 a v opravenem stavu za 200.A to je dobry.
A je tam novy radio Pioneer RDS.
Inzerce jiz bylo dost :-)
Ted jsem byl projet GT a malem sem prejel babku na prechodu, byla by to moje chyba prestoze se babka nerozhledla a v protismeru mi bohuzel jela auta.Predvidal jsem to, ale trosku jsem precenil brzdy (bylo to pri klesani cca 5% a rychlost 100 mil/hod) Pisu to v milich aby mi za to, ze jezdim takhle rychle po meste nadaval aspon trosku chytrej clovek. Pointa? ABS klepal, ja mel spoustu casu rozhodnout se zda to narvu do babky, autobusu, ci do protijedoucich aut.Vyhrala Babka :-)Byl jsem si jist, ze to zabrzdim, ALE zastavil jsem az na zacatku prechodu!Babka sla na druhe strane prechodu.Nic nerikala..:-)
Pomuzou sirsi kola pro lepsi brzdeni?Brzdy jsou tam jiz delany, ale ABS se mi na suchu moc nezda.
Co mi radite? -
« Bez nadpisu
Pro Radek G: Napiš, za kolik ten Hubertus bude (nezapomeň, že vím, za kolik si ho koupil). Jinak doufám, že pokud bych na něj někoho sehnal, ža by to nebylo jednání jako tehdy s tím zeleným sedanem, kde byla nakonec - a to jste určitě museli vědět - naražená i zadní nápravnice, mezinápravový dif. rozlámaný na kusy - ne vypadlé vidličky, jak jste tvrdili - a ty věci, co jste mi slíbili k motoru jsem taky nedostal.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Prave premlouvam brachu at veme svou GT take, to uz by tam mohly byt 4 !!! ¨:-)
Tak zitra......