SUBARU

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.06.00  11:23

« Re: Všem

Vysvetlí nám, menej znalým, niekto presnejšie ako reklamné brožúry SUBARU, fungovanie AWD v Outbacku s automatickou prevodovkou, prípadne rozdiely s manuálnou prevodovkou. Tiež by ma zaujímalo, či autá dodávané do Európy majú diferák s obmedzenou svornosťou. Ďakujem.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.06.00  00:00

« Oblubene subaru

Japonska automobilka Subaru znama
    predovsetkym neobycajne prepracova-
    nym pohonom 4x4 zvitazila uz druhy-
    krat za sebou v celosvetovo uznava-
    nej spotrebitelskej ankete majite-
    lov aut, ktoru poriada prestizna
    agentura J.D.Power and Associates.
    Medzi 115 jednotlivo hodnotenymi
    modelmi najlepsie obstal Subaru Le-
    gacy pred vozidlom Subaru Impreza.
    Sportovo-terenny Subaru Forester
    obsadil 8. miesto a tak predstihol
    vsetkych svojich konkurentov. Suba-
    ru ziskal v hodnoteni znaciek uz po
    treti raz najvyssie ocenenie.
    To iste sa tyka aj modelu Impreza.
    Podla slov riaditela britskeho zas-
    tupenia Subaru je japonska firma
    potesena ocenenim vysokej kvality
    svojich produktov. Je to vsak vy-
    sledok prace vsetkych predajcov a
    servisnych pracovnikov znacky. Z
    tohtorocnej ankety vyplyva, ze za-
    kaznici znacky Subaru si aj nadalej
    pochvaluju vysoku vykonnost a kva-
    litu svojich vozidiel a ich predaj-
    cov, u ktorych si vazia rychlost a
    kvalitu prace odvedenej v servisoch.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.00  21:54

« Bez nadpisu

STi to má udělaný z normálních trysek na ostřikování skla, ale intercooler je na stejném místě a stejně velký. Jinak Thorni před závodem ještě obkládají i.c. ledem. My jsme teď s Jirkou Vovsem začali zkoušet suchý led a polévat ho ředěným lihem, to má dát až -80. Musíme ještě zjistit koncentraci, která není moc hořlavá a která funguje. Jestli tohle čte nějaký chemik, zkuste vymyslet něco jako Perchlorethylen, co nehoří a rychle se odpařuje (a na rozdíl od P.e. neleptá plasty!)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.00  17:59

« Re: watercooling

U EVO VI je chlazeni intercooleru vodni mlhou uz v serii. Tlacitko je mezi prednima sedadlama, ale jeho znaceni je dost divny. Neni to nic noveho, mela to uz Delta Integrale EVO - serie Martini 5, Martini 6 a Dealer's collection. Da se to velmi snadno doma udelat, staci koupit trysky a motorek staci od ostrikovacu. Pak jen ramecek na intercooler a je to hotovy. snizuje to teplotu vzduchu udajne az o 20°C. Jinak ten Lancer ma primo udelany wastegate pro onu "strelbu" do vyfuku, jen je potreba to puvodni sundat, muze se i trochu prevrtat a nasadit ventil a spojnici s vyfukem (trubku asi 5 cm prumer). Normalne se totiz ten pretlak odvadi zpatky do sani kvuli emisim. Vsadim se, ze u Imprezy to bude stejny. Je ale otazka, jak se s tim popere seriova elektronika, ale vetsina tech tuningovych uz maj cidlo ve svodech a pri ty "strelbe" naperou vic paliva, aby se turbina porad tocila. Kdo chce, muzu mu poslat schema, ale mam vsechny materialy jen pro Lancii. I kdyz podle mne to bude velmi podobny, kdo ma zajem muj mail je v Lancii Delta HF Integrale.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.00  09:43

« Re: Re:

No, ALS asi neumí :-)... ale čip a velkej mezichladič dělá normálně... a ten ostřik by se dal určitě taky vymyslet (ten mezichladič by se musel asi umístit dopředu před normální chladič - jestli tam je místo).
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  18:01

« Re: Re:

To cokes:A umi to?Jen aby mi to vydrzelo...
    To AlesK: Dik a tesim se az mi to cislo najdes :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  17:23

« Re:

Jinak na Subárko by zřejmě byl k dispozici čiptuning - odhaduju cca 40 koní navíc, a kdyby se tam dal větší intercooler (a třeba ostřikem chlazenej) a zvednul tlak turba, určitě by to byly další koníky navíc. Mrkni do "Dieselové motory - tipy a triky" je tam kontakt na firmu z Brna, která by ti to určitě udělala (Autokomplex)...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  17:14

« Re:

Ta 'střelba', to je myslím ALS systém - vstřikování paliva za výfukový ventil...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  16:45

« Re: Gloom

Zkus napsat na www.mageo.cz, nejlépe do rubriky COOL CARS. Občas tam píše. Navíc se tam potkáš i s mnoha lidma co píšou sem. Mám na něj i mobil, ale bude mi chvíli trvat než ho najdu.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.00  16:37

« Bez nadpisu

To AlesK
    Nemas kontakt na Gloom*a?Premesjlim, ze necham tu moji totalne poladit, minimalne chci strelbu z vyfuku....... :-) "Kometa efekt" se mi jevi jako super reseni.....
    raduna@post.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  12:02

« Subarista

Nedělaj jsi někomu stříkání intercooleru vodou? V Hořovicích mi ukazoval Gloom, že to má na EVO VI a vypadá to zajímavě. Dobrý je to prý hlavně při popojíždění ve městě. Když se ti IC totálně zahřeje, tak ho trošku zchladíš vodou a od semaforu odjíždíš jako první :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.00  10:53

« Bez nadpisu

Křesla nejsou (musím teď trochu šetřit, za tejden kupuju model buginy na vysílačku), ale až budou, určitě dám vědět a nafouknem to. Ale brzdy už konečně brzdí! Musel jsem sice vyhodit ty jejich destičky DS3000 a vrátit tam DS2000 (DS3000 byly moc tvrdý, dělalo to takový divný fleky na kotoučích a hroznej randál), ale teď už to je v pohodě.
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.00  22:51

« Bez nadpisu

Pro Zbyse: Jak to vypadá s těmi křesly? Chci se na ně už přijet podívat a nafouknout!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.00  20:40

« Re: TO: radeks

casopis, se kterym spolupracuju najdes take na internetu na www.rsautorevue.com (angl. edice)nebo na www.rsautorevue.cz (ceska edice)
    e-mail mi muzes poslat na rsautorevue@rsautorevue.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.00  20:52

« Re: jedině Subaru

To Brouk: Take Ti preju GT :-)
    Svezeni je mnohem lepsi nez ta nejlepsi predstava ....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.00  18:15

« TO: radeks

A s jakým časákem spolupracuješ?
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  18:14

« TO: radeks

Nějakej ten email bych mněl. A ty?
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  17:01

« jedině Subaru

Nazdarek! Kolik lidí ze cte tuhle rubriku? Nejak jsem videl, ze tri. Vy se ale mate, kdyz se "vozite" v GeTeckach Imprezach. Kez bych si ji mohl taky dovolit!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.00  09:39

« To: Zbys

Cau, spolupracuju s jednim motoristickym casopisem. Zajimalo by me zda mas nejaky e-mail. Pripravuju clanek o Prodrivu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.00  08:03

« Re:

To AlesK:
    Nemohu spat, premyslim o odvete (vendete)....:-) Par dni budu trenovat razeni 4. rychlostniho stupne a pak uvidis jen vzdalujici se zad me GT ...:-)
    Jel si vcera fakt dobre, kdybych Te ani jednou nepredjel tak napisu, ze ses lepsi.Rozhodne jsi vsak podaval stabilnejsi vykony a to se pocita :-(
    Pro Zbyse a ostatni: Vysledky Drag Race v Sobotu 10.6. 2000.
    Trida A
    1. MisiVbusi lancer Evo VI 280 koni a 530 nm, pokud se nepletu
    2.Audi Coupe motor porsche 380 koni a jako krava nm
    3.AlesK Subaru impreza GT 220 koni a 310 nm, ted jsem se mozna pekne ztrapnil pokud jsem poplet ty udaje o vykonu....
    RadekG (muj tajny favorit) vyrazen-vyrizen AlesemK na rozjezdy 2:1. Prvni vyhral Ales druhej RadekG a treti kdyz mel RadekG naskok pul konske delky, tak udelal chybu spatne zaradil, spis vubec ctyrku, byl prejet AlesemK.
    ........................................… /> Zbys se zavodu nezucastnil, pry nas necha vyhrat..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…